skip to Main Content
Grill Guru Compact

Grill Guru Compact

De Grill Guru Compact: Groots Grillen in Miniformaat

De Grill Guru Compact is het kleinste lid van de Grill Guru-familie. Deze kleine krachtpatser bewijst dat grootse smaak niet altijd een enorme ruimte vereist. Heb je een klein tuintje of balkon en wil je toch lekker aan de slag op je eigen kamado? Dan is dit formaat de ideale kamado voor jou! Dankzij het compacte formaat is dit model ook geschikt om mee te nemen naar het park of zelf op vakantie. Met deze kamado kun je overal genieten van de lekkerste gerechten!

Toont alle 6 resultaten


Wat is de Grill Guru Compact?

De Grill Guru Kamado Compact is een BBQ die groots presteert, ondanks zijn compacte formaat. Dit kleine wonder is ontworpen om te passen in de kleinste buitenruimtes, maar met dezelfde mogelijkheden als een grote kamado. Het is de perfecte metgezel voor iedereen die van BBQ’en houdt maar een beperkte ruimte heeft.

Laat je niet misleiden door zijn afmetingen. De Grill Guru Compact levert grootse prestaties. Dankzij het hoogwaardige keramische ontwerp behoudt de warmte als een kampioen en geeft het je volledige controle over de temperatuur. Of je nu snel een steak wilt schroeien of langzaam een groot stuk vlees wilt roken, deze compacte kamado kan het allemaal.

Eenvoudig en Handig

De Grill Guru Kamado Compact is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het heeft een intuïtieve luchtstroomregeling waarmee je de hitte nauwkeurig kunt aanpassen. Het opstarten is een fluitje van een cent, en het schoonmaken is zo eenvoudig als een veeg met een borstel. Het is de perfecte keuze voor zowel beginners als doorgewinterde grillmeesters. Daarnaast zorgt het compacte formaat en het gewicht ervoor dat je de kamado overal mee naartoe kan nemen waar je maar wil!

De onderdelen van de Grill Guru Compact

Met de Grill Guru Compact kamado haal je een prachtige, kleine kamado in huis. Deze compacte kanjer gaat jou ongetwijfeld veel plezier opleveren! De Grill Guru Compact wordt standaard geleverd met de volgende onderdelen:

  • Gepoedercoate topvent: Hiermee pas je de zuurstoftoevoer aan om zo de temperatuur van de kamado te reguleren.
  • RVS grillrooster met een diameter van 33 cm: Om heerlijk op te grillen!
  •  Dome thermometer: Lees de temperatuur tot op de graad nauwkeurig af.
  • Vuurkorf en vuurring van vuurvast keramiek: Om de kolenmand in te plaatsen.
  • Plate Setter: Vrijwel alle gerechten van de kamado bereid je indirect. Hiervoor gebruik je de Plate Setter. Zo komen je ingrediënten niet in direct contact met het vuur.
  • Regenhoes: Bescherm je kamado het hele jaar door tegen alle weersomstandigheden.
  • Draagbaar frame: Dankzij het frame kun je jouw kamado overal mee naartoe nemen, voorzien van twee bamboe handvatten.
  • Kolenrooster: Om het as te scheiden van je houtskool.

De kamado heeft een hoogte van 62 centimeter en een doorsnede van 40 centimeter.

Grill Guru Compact accessoires

Zoals je ziet wordt deze kamado al vrij compleet geleverd zodat je er direct mee aan de slag kunt. Maar je kunt natuurlijk nog veel meer uit deze compacte kanjer halen. Dit doe je door verschillende accessoires toe te voegen aan je BBQ arsenaal. Bij Kamado Express vind je ontzettend veel Grill Guru accessoires. Sommige zijn universeel en dus geschikt voor ieder model, andere zijn enkel te gebruiken op een bepaald formaat. Bekijk deze pagina voor de Grill Guru accessoires die sowieso op de Compact passen.  Ga maar eens rustig op zoek welke accessoires jouw BBQ ervaring nog mooier kunnen maken!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.