skip to Main Content
Big Green Egg Large

Big Green Egg Large

De Green Egg Large, het meest populaire model!

Ben je op zoek naar een kamado barbecue waar je gegarandeerd veel plezier mee gaat beleven? Dan ben je zeker op zoek naar de Big Green Egg Large. Dit formaat van de Big Green Egg familie is samen met de Big Green Egg Medium het meest populair! Met de Large ben je van succes verzekerd bij grotere families en groepen. Met een grilloppervlakte van 46 centimeter heb je namelijk voldoende ruimte om voor 8 personen te koken en is er zelfs voldoende kookcapaciteit om zowel vis als vlees gescheiden te bereiden.

Resultaat 1–15 van de 33 resultaten wordt getoond


Wil jij het maximale uit de Green Egg Large halen?

Kies dan voor de Big Green Egg Large, dan is jouw perfecte model en grootte! Dit is het populairste en meest verkochte formaat binnen de BGE familie! Er zijn namelijk een aantal grote voordelen die de Large heeft t.o.v. andere modellen, te weten:

  • De juiste (ei) vorm en grootte voor lange low ‘s slow sessies en laag houtskoolverbruik;
  • De meeste mogelijkheden en grootse aanbod van accessoires. Denk bijvoorbeeld aan het handige EGGspander System;
  • Een ideaal grilloppervlakte voor de meeste gezinnen.

Het ideale grilloppervlakte van 46 centimeter geeft veel mogelijkheden. Geen merk noch maat heeft zoveel accessoires beschikbaar voor een Large kamado. Het begint bij de essentiële ConvEGGtor (een must have) en loopt door tot zaken als de pizzasteen, grid lifters, gietijzeren roosters en zelfs kleding en peper- en zoutstelletjes. Dit merk heeft werkelijk alles en het assortiment blijft groeien.

Werken met de Big Green Egg

Erg handig voor de startende Green Egg Large gebruiker zijn de diverse half moon accessoires. Deze accessoires hebben, zoals de naam het al verraad, de vorm van een halve maan. Dit zorgt ervoor dat je diverse gerechten in één keer, naast elkaar, kunt bereiden. Er passen namelijk twee verschillende half moon accessoires naast elkaar in de Large. Je kunt bijvoorbeeld op de half moon convEGGtor steen een pizza bereiden, maar tegelijkertijd op de andere helft op de half moon gietijzeren plancha een heel ander gerecht bereiden. Zo heb je alleen maar vrolijke gezichten aan tafel en heeft iedereen iets wat hij/zij lekker vindt!

Bekijk zeker even de Green Egg Large accessoires!

Heb je al een Green Egg Large in je tuin staan? Dan wil je hem vast graag uitbreiden met de juiste, originele accessoires? Door mettertijd uit te breiden met mooie accessoires kun je je barbecue-set en daarmee de gebruikerservaring verder vergroten. Kies bijvoorbeeld voor een gietijzeren rooster of een Dutch Oven.

Er zijn gewoon zoveel mogelijkheden met deze fantastische kamado dat je je zelf een leven lang kunt uitdagen. En laat de garantie op elke Big Green Egg nou ook precies levenslang zijn. Nog een reden om niet langer te wachten en jezelf eens te verwennen met de één van de beste aankoop van je leven. Kom langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel als je nog twijfelt. Daar staan ervaren pitmasters klaar om je alles te vertellen over deze fantastische vorm van buitenkoken!

Zoeken