skip to Main Content
Big Green Egg Large

Big Green Egg Large

Dit is de meeste populaire! De Big Green Egg Large

De moeder van alle kamado’s! Een topklasse kamado waarmee je gegarandeerd veel plezier gaat beleven. De feiten op een rijtje:

 • Grilloppervlakte 46 centimeter
 • Geschikt tot 6 – 8 personen
 • Gewicht vanaf 73 kilo
 • Buitengewone keramische kwaliteit, ontwikkeld met NASA. Levenslange garantie
 • Bestand tegen extreme temperaturen en nauwkeurig te regelen
 • Perfecte luchtstroom en zuinig in houtskoolgebruik
 • Sneller warm en laat hitte makkelijker los dan andere merken
 • Excellente service door PLATINUM dealer Kamado Express

Resultaat 1–15 van de 31 resultaten wordt getoond


Wil je de ultieme EGG? Kies dan voor de Big Green Egg Large

Met de Big Green Egg Large kies je voor het perfecte model en de juiste maat! Dit is niet voor niets het populairste en meest verkochte formaat binnen de BGE familie! Er zijn namelijk een aantal grote voordelen die de Large heeft t.o.v. andere modellen, te weten:

 • Omdat de Big Green Egg Large wereldwijd het meeste wordt verkocht zijn er de meeste accessoires voor dit model beschikbaar;
 • Geschikt voor sessies van 2 tot wel 8 personen. En met een beetje oefening lukt 10 man ook wel;
 • Het EGGspander System is het meest uitgebreid en veelzijdig voor de Large;
 • De vorm van deze EGG is lang en diep, dat is de juiste vorm voor lange low ‘s slow sessies en een laag houtskoolverbruik.
 • Het grilloppervlakte van 46 centimeter is ideaal en geeft veel mogelijkheden.

Geen merk noch maat heeft zoveel accessoires beschikbaar voor een Large kamado. Het begint bij de essentiële ConvEGGtor (een must have) en loopt door tot zaken als de pizzasteen, grid lifters, gietijzeren roosters en zelfs kleding en peper- en zoutstelletjes. Dit merk heeft werkelijk alles en het assortiment blijft groeien.

Werken met de Big Green Egg

Erg handig voor de startende Green Egg Large gebruiker zijn de diverse half moon accessoires. Deze accessoires hebben, zoals de naam het al verraad, de vorm van een halve maan. Dit zorgt ervoor dat je diverse gerechten in één keer, naast elkaar, kunt bereiden. Er passen namelijk twee verschillende half moon accessoires naast elkaar in de Large. Je kunt bijvoorbeeld op de half moon convEGGtor steen een pizza bereiden, maar tegelijkertijd op de andere helft op de half moon gietijzeren plancha een heel ander gerecht bereiden. Zo heb je alleen maar vrolijke gezichten aan tafel en heeft iedereen iets wat hij/zij lekker vindt!

Bekijk zeker even de Green Egg Large accessoires!

Heb je al een Green Egg Large in je tuin staan? Dan wil je hem vast graag uitbreiden met de juiste, originele accessoires? Door mettertijd uit te breiden met mooie accessoires kun je je barbecue-set en daarmee de gebruikerservaring verder vergroten. Kies bijvoorbeeld voor een gietijzeren rooster of een Dutch Oven.

Er zijn gewoon zoveel mogelijkheden met deze fantastische kamado dat je je zelf een leven lang kunt uitdagen. En laat de garantie op elke Big Green Egg nou ook precies levenslang zijn. Nog een reden om niet langer te wachten en jezelf eens te verwennen met de één van de beste aankoop van je leven.

Kom langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel als je nog twijfelt. Daar staan ervaren pitmasters klaar om je alles te vertellen over deze fantastische vorm van buitenkoken!

Zoeken