Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Meng de eieren met de melk, bloem, bakpoeder en een snufje zout. Maak hier een egaal poffertjesbeslag van.
Meng de sojasaus, limoensap, knoflook, rode peper, basterdsuiker en 1 bosui in ringen met elkaar.
Steek de kamado aan en zorg voor een directe hitte van ongeveer 200 graden.
Zet je poffertjespan op de BBQ en laat een klontje boter smelten.
Bak de poffertjes in de pan net zo lang totdat je beslag op is. Zet ze vervolgens aan de kant. Je kan de poffertjes in de oven op 70 – 80 graden zetten zodat je ze warm kan houden.
Zet nu een skillet op de kamado en bak de procureur goudbruin. Als de procureur bijna gaar is voeg je het mengsel van de sojasaus erbij en laat je dit inkoken.
Haal de procureur uit de pan en haal de pan van het vuur.
Meng de wortel, munt, limoenrasp, bosui door elkaar en voeg de resterende saus uit de pan erbij.
Leg de poffertjes op de borden en schep de salade van wortel erbovenop! Top dit af met de taugé.
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
Tools: