Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! Tot wel 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
OFYR Black serie

OFYR Black serie

Stijlvol design en mét een gratis startpakket!

Bekijk hier alle modellen uit de stijlvolle OFYR Black collectie! Het zwarte staal geeft een elegant en geraffineerd uiterlijk en past binnen iedere tuin! Het zwarte staal is wel iets gevoeliger dan de ofyr corten serie. Wil je later je set verder uitbreiden? Bijvoorbeeld met een kamado tafel van OFYR of de mooie OFYR meubels en OFYR kasten (voor houtopslag) dan zijn deze uitbreidingen ook verkrijgbaar in dit prachtige zwarte staal. Hulp nodig met je keuze? Kom naar onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. We geven je graag goed advies.

Toont alle 12 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Meer ruimte met de OFYR Island Black

Met een OFYR Island Black heb je direct een alles-in-één-kooktoestel! Met een OFYR Island Black heb je namelijk voldoende ruimte om naast het bakken op de prachtige vuurschaal direct de gerechten voor te bereiden en snijden. Met dit mooie meubel wordt namelijk een dik houten / stenen werkblad meegeleverd, waarop je perfect vlees, groentes en vis kan snijden. Naast het werkblad heb je een houder voor specerijen en accessoires. Lekker compact & handig! In de tafel zelf heb je meer dan voldoende ruimte om hout in te bewaren! Dat is perfect want dan heb je het hout direct bij de hand. Deze OFYR Black is dus ideaal voor als je meer ruimte wilt!

Kies voor the original met de OFYR Classic Black

Er is veel namaak in de markt. Maar de OFYR wordt nooit geëvenaard. Dat zit hem in de ervaring en de kwaliteit. De keuze van de materialen, de professionele vervaardiging van de bakplaat en de goede garanties maken dit merk tot wereldwijd marktleider.

Ga je voor de OFYR Classic Black heb je de meest complete OFYR in je tuin. Deze OFYR Classic Black is ontworpen om in iedere omgeving te passen. Steek de OFYR aan en start ongekend grill plezier! Nodig wat vrienden en familie uit en ga aan de slag. De OFYR Black uitvoering is verkrijgbaar met een diameter van 85 en 100 cm. Ben jij overtuigd? Ga dan voor de zwarte OFYR!

Met een zwarte OFYR maak je van iedere keer buitenkoken een hele experience! De OFYR trekt namelijk sowieso de aandacht van je gasten. Als je hem niet aansteekt kun je waarschijnlijk wel wat sippe gezichten verwachten. Maar ja, waarom zou je hem niet aansteken? Iedere dag dat je hem gebruikt is het weer een feestje!

De OFYR zwarte uitvoering

Deze zwarte uitvoering van OFYR heeft een prachtig elegant en misschien een wat moderner uiterlijk. Ben je juist op zoek naar een OFYR met een wat robuuster uiterlijk? Kijk dan eens naar onze OFYR Corten Collectie! Deze collectie heeft in tegenstelling tot de OFYR Black juist een prachtig roestkleurig uiterlijk. Wij kunnen haast niet kiezen welke we het mooiste vinden. Jij wel?

Hoe steek je je OFYR aan?

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast