skip to Main Content
Pork Mafia

Angus & Oink

Voor een echte Zuid-Amerikaanse smaaksensatie

Angus & Oink is ontstaan in Zuid-Amerika waar de makers in aanraking kwamen met de typische smaken van gerechten bereidt met vuur en rook. Van street food in Trinidad tot BBQ’s in Texas. Hun missie is om de rest van de wereld kennis te laten maken met deze authentieke Zuidelijke smaken.

Resultaat 1–15 van de 26 resultaten wordt getoond


Angus & Oink rub

Met de rubs van Angus & Oink maak je van ieder BBQ gerecht een ware smaaksensatie voor je mond! Dit merk maakt het mogelijk om de originele smaken van Zuid-Amerikaanse gerechten te proeven in je eigen achtertuin. Van de Tex Mex ‘The General’ rub met lekker veel chili tot aan de kruidige ‘Exodust’ rub waardoor je je bijna in Jamaica bevindt.

Inmiddels heeft Angus & Oink het assortiment uitgebreid naar wereldniveau, letterlijk! Naast Zuid-Amerikaanse smaken, brengen ze nu ook authentieke smaken van gerechten uit andere continenten. Denk aan de ‘Thai Rub You Long Time’ rub voor een geweldige Thai Curry tot gerechten wat dichter bij huis zoals Souvlaki en Gyros met de ‘Big Phat Greek’ rub.

BBQ saus van Angus & Oink

Ook voor sauzen ben je bij Angus & Oink aan het juiste adres! Van Smokey BBQ sauzen tot spicy chilisauzen en alles daar tussenin. Nadat je vlees, vis of groente met de Angus & Oink rub hebt bereid, kun je de smaak een extra boost geven door daarna een bijpassende saus te gebruiken.

Angus & Oink bij Kamado Express

Heb je vragen over ons assortiment smaakmakers en dan in het bijzonder Angus & Oink? Weet je bijvoorbeeld niet welke rub het beste past bij het gerecht dat je gaat bereiden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel The Fire Station. We helpen je graag!

Zoeken