Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Snijd de biefstuk in grote stukken, ik heb ongeveer 3 x 3 centimeter aangehouden.
Meng de sojasaus, ketjap, sriracha, knoflook, schil en sap van een halve limoen, geraspte gember, chilivlokken, peper en zout naar smaak met elkaar.
Marineer de stukken biefstuk in de marinade voor minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht.
Laat de satéprikkers nu 2 uurtjes in water weken, dat zorgt ervoor dat ze minder snel verbranden boven de kolen.
Prik 3 à 4 stukjes biefstuk op een satéprikker.
Steek de kamado aan en zorg voor een directe hitte van ongeveer 200 graden.
Grill de biefstuk voor een aantal minuutjes aan alle kanten tot een kerntemperatuur van 52 graden.
Serveer de biefstuk met fijngesneden bosui, partjes limoen en koriander. Eet smakelijk!
Ingrediënten:
Tools: