skip to Main Content

4 personen

40 minuten

Niet pittig

Hoofdgerecht

Wagyu Burger

King of the burgers

Voorbereiding

Begin met het schoonmaken van de blaadjes sla en zet deze apart.

Pel de rode ui en snijd hiervan zo dun mogelijke ringen.

Peper en zout de burgers en laat ze koel staan totdat je gaat grillen.

Ga voor een houtskool abonnement:

  • Nooit meer sjouwen
  • Goedkoper dan in de winkel
  • Pakket zelf samenstellen

Ik wil goedkoop houtskool

Dé Japanse BBQ specialist!
Origineel Japanse konro grills. 20+ modellen. Japanse smaakmakers.

Bekijk de Konro Grill 

Bereiding

Bak de pancetta op de kamado tot ze medium rare zijn.

Halveer de broodjes en grill deze ook kort op de snijkant. Blijf erbij, dit gaat namelijk snel.

Besmeer de onder- en bovenkant met onze BBQ Saus.

Plaats de gegrilde burger op het broodje en leg daar de gebakken pancetta op.

Plaats hier de blaadjes sla en een beetje rode ui op.

Plaats de bovenkant van het broodje en zet eventueel vast met een prikker.

Serveer en geniet!

Gebruik deze tools en smaakmakers om je gerecht te bereiden of nóg lekkerder te maken!

Andere lekkere BBQ recepten

Boodschappenlijstje

Ingrediënten:

  • 4 bolletjes (bij voorkeur Sesambrioche)
  • 4 Wagyu burgers of als alternatief een Dry Aged Burger
  • 8 plakken pancetta
  • 8 blaadjes romainsla
  • 2 eetlepels BBQ saus van The Fire Station
  • 1 rode ui
  • Zout en peper uit de molen

Tools:

  • Burger flipper

Zoeken