skip to Main Content

WWOO buitenkeuken

Een eyecatcher in je tuin? Kies een betonnen buitenkeuken van WWOO.

WWOO is hét merk in buitenkeukens van beton en ook nog eens van Nederlandse bodem! Deze geweldige betonnen buitenkeuken zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kunt genieten van je tuin, zonder dat deze onderhevig is aan slijtage. De WWOO buitenkeuken is namelijk bestand tegen elk type weer door het beton dat gebruikt wordt.

Deze betonnen buitenkeuken is beschikbaar in 2 kleuren, namelijk antraciet en lichtgrijs. Beide kleuren vind je in ons BBQ Experience Center The Fire Station in Kaatsheuvel. Qua hoogte en lengte is er van alles mogelijk. Benieuwd wat voor jou de ideale WWOO buitenkeuken is? Maak een afspraak en kom kijken.

Maak een afspraak Lees meer over WWOO

WWOO buitenkeuken
WWOO Two Segments – Kamado Express
WWOO buitenkeuken
WWOO Three Segments – Kamado Express
WWOO buitenkeuken
WWOO Four Segments – Kamado Express 1
WWOO buitenkeuken
WWOO Five Segments – Kamado Express
WWOO buitenkeuken
WWOO Six Segments – Kamado Expess
WWOO buitenkeuken
WWOO Corner – Kamado Express

Bekijk alle beoordelingen

Kom WWOO bekijken!

Bezoek BBQ shop & Experience Center The Fire Station in Kaatsheuvel en bekijk WWOO. In ons Experience Center hebben we 2 opstellingen van de WWOO Outdoor Kitchen staan. Maak een afspraak en laat je adviseren of de WWOO buitenkeuken past bij jouw wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een WWOO Outdoor Kitchen?

Naast dat de WWOO een mooi Nederlands merk is dat staat voor kwaliteit, is het grootste voordeel van deze buitenkeuken van beton natuurlijk dat ze helemaal naar jouw wens in te richten zijn. Je hebt de keuze uit drie verschillende hoogtes en bepaalt daarnaast zelf de lengte van de WWOO buitenkeuken en het aantal planken. Ook zijn er verschillende opbouw mogelijkheden, zoals uitsparingen voor je Big Green Egg barbecue, maar ook voor een wasbak. Andere kamado-merken passen helaas niet zo mooi dus dit adviseren we niet.

WWOO buitenkeuken

Een buitenkeuken van beton. Is dat wat voor mij?

Wanneer we in Nederland een zonnige dag hebben, sta je vaak eerst 1,5 uur te ploeteren om je tuinmeubelen gereed te maken voordat je uiteindelijk lekker buiten kunt eten. Herkenbaar? Dan is de WWOO echt wat voor jou! Een betonnen buitenkeuken is namelijk ideaal in gebruik. Door het materiaal zijn ze namelijk vrijwel onderhoudsvrij en enorm slijtvast waardoor ze een lange levensduur hebben. En jij dus direct kunt genieten van het mooie weer en begint met barbecueën! Daarnaast is het een echte eyecatcher voor je tuin door zijn mooie industriële look. Wat wil je nog meer!

WWOO bij Kamado Express & The Fire Station

Waarom kies je voor een WWOO bij Kamado Express? Allereerst kun je de buitenkeuken beton van WWOO komen bekijken in de experience tuin van onze winkel The Fire Station. Onze WWOO Outdoor Kitchen wordt bijna dagelijks gebruikt waardoor we je er uit eigen ervaring veel over kunnen vertellen. Daarnaast hebben we in praktijk kunnen ondervinden dat deze betonnen buitenkeuken ook bij veelvuldig gebruik slijtvast is. Een kwaliteitsproduct waar we trots op zijn!

Bij Kamado Express staan we voor een persoonlijke service. Of je nou langskomt in onze winkel om de WWOO buitenkeuken te komen bekijken, of meer informatie wil ontvangen per mail, chat of telefoon. Je krijgt altijd een snel en eerlijk antwoord op al je vragen. Benieuwd met wie je contact opneemt? Je leest op deze pagina meer over ons bedrijf en toegewijde team.

De WWOO buitenkeuken collectie bestaat uit:

  • Two Segments
  • Three Segments
  • Four Segments
  • Five Segments
  • Six Segments
  • Corner
  • Special
WWOO Special Collection
WWOO Special Collection
WWOO Five Segments Collection

Heb je een vraag aan ons?

Wij staan voor je klaar!

Kamado Express is 365 dagen per jaar kamado specialist!
We helpen je graag telefonisch, via de chat of per mail.

Stel ons een vraag

Bekijk onze servicepagina voor veel gestelde vragen

Je vraag in onze winkel stellen?

Bezoek onze hele toffe BBQ shop: The Fire Station in Kaatsheuvel. Echt een bezoekje waard! Alles op voorraad, heel veel buitenkeukens en de tofste kamado workshops!

The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171CV Kaatsheuvel
0416-235032

Zoeken