skip to Main Content
SausGuru

SausGuru: originele sauzen en rubs

We like it different!

Saus.Guru, een merk van Hollandse bodem wat zich echt onderscheidt van andere merken in de markt. Saus.Guru maakt hele mooie, bijzonder smakelijke sauzen en rubs. Klassiekers met een twist en compleet nieuwe samenstellingen. En dan hebben we het nog niet over het uiterlijk gehad! Deze jongens maken wat ons betreft de lekkerste sauzen in de tofste flessen met mooie labels.

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond


Smaakmakers van Saus.Guru op restaurantniveau

Saus.Guru is in 2015 opgericht en een echt Nederlands merk. Hun doelstelling is om sauzen en andere smaakmakers van restaurantniveau naar jouw buitenkeuken te brengen! Verschillende bekende chefs hebben hun kennis met Saus.Guru gedeeld en een prachtige saus ontwikkeld. Daarnaast brengt Saus.Guru veel klassieke sauzen op de markt, maar dan net even anders. Lekkere smokey barbecuesauzen zoals de Black Pepper BBQ saus.

Wil je ons assortiment Saus.Guru graag een keer bekijken en kunnen proeven? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). Hier vind je ons hele assortiment en geven we regelmatig clinics, workshops en andere events.

Zoeken