skip to Main Content

Maak je buitenkook ervaring af met een buitenkeuken.

Veel buitenkeuken merken en nog meer mogelijkheden!

We kunnen steeds vaker genieten van een zonnetje in Nederland. En wat is er dan fijner dan buiten koken? Niet veel toch? Vandaar dat er steeds meer mensen kiezen voor een mooie buitenkeuken in hun tuin. Met een kamado of BBQ in je buitenkeuken kun je tijdens de voorbereiding al lekker tijdens het voorbereiden samen met je gasten genieten van het heerlijke weer. Zo haal je nog meer plezier uit barbecueën!

Keukens koop je in Kaatsheuvel, buitenkeukens ook!

Kamado Express en haar BBQ shop: The Fire Station in Kaatsheuvel, hebben onderstaande merken in het assortiment. Alle kamadotafels en keukens kun je ook komen bekijken in onze showroom. We hebben grote opstellingen staan van: Roostr, Big Green Egg, OFYR, WWOO, The Bastard en diverse maatwerk- en standaardtafels. Omdat we graag de tijd voor je nemen adviseren we je om een afspraak te maken. Dan hebben we alle tijd om je alles te vertellen.

Roostr buitenkeuken

Roostr

BIG4SPACE

WWOO Five Segments Collection

WWOO

Big Green Egg Modular Egg Workspace

Big Green Egg Workspace

Bastard Large Accessoires

Bastard buitenkeuken

Monolith Buggy en kamadotafels

Monolith kamadotafel

OFYR kamado tafels

OFYR kamado tafels

Buitenkeuken BBQ

Standaard kamado tafels

Maatwerk kamado tafel

Maatwerk kamado tafels

Borrle Buitenkeuken

Kamado kruiwagens

Liever alles bekijken in een BBQ winkel?

Dat kan! Bezoek onze BBQ shop “The Fire Station” in Kaatsheuvel! Daar vind je, in de experience tuin, 2 opstellingen van de WWOO Outdoor Kitchen, een ROOSTR, diverse maatwerk kamadomeubels en meubels van OFYR. In de winkel staat een Big Green Egg Modular Workspace keuken.

We adviseren je om een afspraak te maken, dan hebben we maximaal de tijd voor je en kunnen we je rustig alles laten zien. Dan kun jij de buitenkeuken kunt uitkiezen die het beste past bij jouw wensen.

Maak een afspraak

Bekijk alle beoordelingen

Waarom een buitenkeuken met BBQ?

Een buitenkeuken is natuurlijk pas echt af als er een barbecue in staat, en dan het liefst een kamado waarop je met houtskool grilt. Dit zorgt voor die heerlijke rooksmaak aan je gerechten! Een BBQ buitenkeuken zorgt ervoor dat je de lekkerste recepten kunt bereiden, heerlijk in het zonnetje. Denk niet alleen in de traditionele BBQ-technieken en bereidingswijzen, maar wees creatief met de kamado! Een barbecue is tegenwoordig niet enkel geschikt voor een speklap en een worstje. Pizza’s, gegrilde groenten voor in een zomerse salade en desserts zijn gemakkelijk te bereiden op een kamado. Zoek je nog wat inspiratie voor in je buitenkeuken BBQ? Kijk dan eens op onze receptenpagina, boordevol met de lekkerste gerechten. Hiermee breng je gegarandeerd jouw barbecue avondjes naar een hoger niveau, in de BBQ buitenkeuken van jouw dromen!

De ideale buitenkeuken BBQ

Vaak vragen mensen zich af wat de fijnste buitenkeuken met BBQ is. Het antwoord is niet zo makkelijk als je zou denken en is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Ben je tevreden over je kamado en wil je graag een BBQ buitenkeuken van hetzelfde merk? Dat is mogelijk! Voor elk merk kamado wat we verkopen, hebben we een bijpassende buitenkeuken. Daarbinnen heb je nog de keuze uit verschillende materialen, zoals eiken- of acaciahout, maar ook roestvrijstaal. Weet je niet zeker welke buitenkeuken met BBQ bij jou past? Kom dan eens langs in onze winkel The Fire Station! Hier adviseren we je graag in de zoektocht naar jouw ideale buitenkeuken BBQ. Word je liever telefonisch of per mail geholpen? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Ons team staat altijd klaar met persoonlijk advies. Ben je benieuwd met wie je contact opneemt? Bekijk dan onze teampagina!

De BBQ buitenkeuken van je dromen

Ben je op zoek naar een buitenkeuken BBQ die aan al jouw wensen voldoet? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! We zijn namelijk dealer van de WWOO Outdoor Kitchen. Deze buitenkeuken met BBQ is helemaal op maat te maken met mooie toevoegingen zoals een wasbak, uitsparingen voor je kamado(‘s) en zelfs een regendouche! Wil je de buitenkeuken met BBQ erbij kopen? Laat ons dan weten in welk merk je geïnteresseerd bent en we gaan samen zorgen voor een prachtig op maat gemaakt ontwerp voor jouw unieke buitenkeuken BBQ van WWOO!

WWOO Two Segments Collection
WWOO Two Segments Collection
WWOO Five Segments Collection
WWOO Special Collection
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ
Buitenkeuken BBQ

De mogelijkheden zijn oneindig

Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en verschillende merken:

Roostr buitenkeuken

Nooit meer gebrek aan werk- en opslagruimte met een buitenkeuken van Roostr. Creëer gemakkelijk jouw eigen perfecte buitenkeuken door middel van het modulaire buitenkeukensysteem van Roostr. Je hebt de keuze uit verschillende elementen, accessoire tools en werkblad.

Big Green Egg

Ervaar het gemak en geniet optimaal met een Big Green Egg tafel of ga voor een volledig aanpasbaar outdoor keuken systeem van Big Green Egg: Modular EGG Workspace.

Monolith

Monolith biedt tafels en buggy’s in verschillende formaten. Zowel de buggy als de Monolith tafel zijn beide verrijdbaar, zo heb je naast de extra werkruimte ook de mogelijkheid om jouw kamado neer te zetten waar je maar wil.

The Bastard

Met The Bastard Serious Outdoor Kitchen tover je jouw Bastard direct om in een echte buitenkeuken. Ook biedt The Bastard een kruiwagen die ervoor zorgt dat jouw kamado gemakkelijk verrijdbaar is.

WWOO

WWOO is hét merk in buitenkeukens van beton en ook nog eens van Nederlandse bodem! Deze betonnen buitenkeuken is beschikbaar in 2 kleuren: antraciet en lichtgrijs.

OFYR kamado tafel

De OFYR kamado tafels zijn verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen: zwart staal of roestbruin staal (cortenstaal). Elke kamado tafel heeft wieltjes en een stevig teakhouten werkblad.

Heb je een vraag aan ons?

Wij staan voor je klaar!

Kamado Express is 365 dagen per jaar kamado specialist!
We helpen je graag telefonisch, via de chat of per mail.

Stel ons een vraag

Bekijk onze servicepagina voor veel gestelde vragen

Je vraag in onze winkel stellen?

Bezoek onze hele toffe BBQ shop: The Fire Station in Kaatsheuvel. Echt een bezoekje waard! Alles op voorraad, heel veel buitenkeukens en de tofste kamado workshops!

The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171CV Kaatsheuvel
0416-235032

Zoeken