Skip to content
Plancha BBQ

Plancha BBQ

Wanneer je gaat werken op je kamado wil je natuurlijk zoveel mogelijk uiteenlopende gerechten kunnen bereiden. Met een kamado kun je namelijk veel meer dan enkel een speklap en een satéstokje bereiden zoals op een ‘normale’ bbq. Om zoveel mogelijk uit je kamado te halen heb je natuurlijk verschillende accessoires nodig. Een accessoire wat iedereen met een kamado moet hebben is een plancha voor je bbq. Met dit accessoire breid je de mogelijkheden op de kamado enorm uit. Onderaan de pagina leggen we je graag uit wat je allemaal met een plancha op de bbq kan.

Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Mogelijkheden plancha BBQ

Een plancha is een gietijzeren bakplaat. Een groot voordeel van deze bakplaat is dat deze aan beide zijden te gebruiken is. De plancha heeft namelijk een geribbelde kant en een gladde kant. De geribbelde zijde is ideaal voor het echte grillwerk. Perfect te gebruiken om bijvoorbeeld vlees, vis of groenten op te grillen. Turn it around! De gladde zijde is ideaal voor het maken van bijvoorbeeld gebakken eitjes of pannenkoeken. Op deze manier kun je dus ontzettend veel verschillende producten gaan bereiden met de plancha op je bbq.

Daarnaast kun je nog kiezen uit een halve of een hele plancha. Met de hele bakplaat kun je het gehele grilloppervlak van je kamado gebruiken. Het grote voordeel van een halve plancha is dat je nog ruimte overhoudt om een andere techniek toe te passen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor een halve gietijzeren rooster. Zo worden je mogelijkheden eindeloos!

Tip: Verzorg de plaat voor gebruik met verzorgingswax. Dan blijft hij roestvrij!

Verschillende merken

Welk merk of type kamado je ook hebt, bij Kamado Express vind je altijd wel een geschikte bakplaat die bij jouw kamado past. Twijfel je toch over welke plancha het meest voor jou geschikt is? Wij helpen je uiteraard graag! Neem daarvoor contact met ons op via telefoon, mail of chat. Je komt dan altijd in contact met een kamado professional die precies weet welke plancha jij het best kan gaan gebruiken. Wil je liever in real-life je vragen stellen? Kom dan gerust eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Ook hier staat altijd een pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Kamado recepten

Heb je jouw bakplaat en andere accessoires voor je kamado inmiddels tot je beschikking? Dan kun je aan de slag met het maken van die overheerlijke kamado recepten! Waarschijnlijk heb je zelf al wel een aantal fantastische gerechten in gedachten, maar wij begrijpen het goed dat je soms wat inspiratie kan gebruiken. Ook daar helpen we je graag bij! Kijk maar eens op onze receptenpagina. Hier vind je tal van kamado recepten. Leef je uit en word een echte pitmaster!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast