Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Niet voor pussy’s!
Hak de uien, knoflook, rawits en de madame Jeanettekes fijn. Laat de pitjes van de madame Jeanettekes zitten want die maken het scherper!
Doe wat olie in de pan, zet deze direct op het rooster en laat warm worden.
De uien, knoflook, rawits en de Madame Jeannettekes mogen in de Dutch Oven en fruit dit ca. 5 minuten. Vervolgens de suiker en de tomatenpuree toevoegen (die laatste moet ontzuren dus even meebakken). Voeg dan pas de tomaten toe en laat het geheel pruttelen met de deksel erop.
Pak dan je plate setter en stel je kamado indirect op. Doe er een scheut soja en ketjap bij en laat het geheel nog ca. 30 minuten gesloten en indirect op je kamado pruttelen. Af en toe roeren en klaar is je tomatensambal! Smakelijk!
Let op: dit is geen super hete sambal maar ook niet voor pussy’s. Vind je hem toch te scherp doe er dan wat meer zoete ketjap of suiker bij.
Ingrediënten:
Benodigd: