Skip to content
Big Green Egg 50 jaar

🥳 Big Green Egg 50 jaar! 🎉

The Original kamado sinds 1974

Big Green Egg is de moeder van alle kamado’s! The Original kamado waarmee je gegarandeerd veel plezier gaat beleven en ze bestaan 50 jaar! Tot op de dag van vandaag is dit merk niet geëvenaard op diverse vlakken, zoals:

 • Buitengewone keramische kwaliteit, ontwikkeld met NASA
 • Red (eh…Green) carpet service
 • Zeer nauwkeurig te regelen
 • Perfecte luchtstroom
 • Zuinig in houtskoolverbruik
 • Sneller heet en laat hitte makkelijker los
 • en….snel uit voorraad geleverd door je PLATINUM dealer Kamado Express

Vijf Decennia van Vuur, Passie en Culinaire Meesterwerken: Het Gouden Jubileum van Big Green Egg

In de wereld van culinair genot en gastronomische meesterwerken is er één naam die de tand des tijds heeft doorstaan, een naam synoniem met perfectie, innovatie en passie voor vuur: Big Green Egg. Dit jaar vieren we met trots het gouden jubileum van deze icoon van een kamado. Dat feestje vieren we samen! Mooie acties vanuit het merk en, als grootste kamado specialist van de Benelux, voegen wij er mooie items aan toe. Zoals startpakketten, Kamado Koins en heel veel accessoires met extra korting!

Born in the USA. In Atlanta, Georgia.

In 1974 opende Big Green Egg haar deuren in het Amerikaanse Atlanta, Georgia. Het bedrijf van oprichter Ed Fisher maakte het voor de hele Amerikaanse bevolking mogelijk om een kamado aan te schaffen. Big Green Egg begon met het importeren van Japanse en Chinese kamado’s, maar naar verloop van tijd werd besloten om het eeuwenoude model volgens hedendaagse kennis, productietechnieken en innovatieve materialen verder te perfectioneren.

Met toewijding, vastberadenheid en een onwrikbaar geloof in een visie, brachten ze de Big Green Egg tot leven – een revolutionaire kamado-grill die de culinaire wereld voorgoed zou veranderen. In de afgelopen vijf decennia heeft Big Green Egg een wereldwijde gemeenschap van fervente aanhangers verzameld, van doorgewinterde chefs tot enthousiaste thuis-koks, die allen geïnspireerd zijn door de veelzijdigheid, prestaties en ongeëvenaarde smaak die de Egg biedt. Van sappige steaks tot rokerige ribs, van knapperige pizza’s tot verrukkelijke desserts, de mogelijkheden zijn eindeloos met de Big Green Egg aan je zijde.

Maar het jubileum is niet alleen een viering van prestaties; het is ook een moment van reflectie op de reis die ons hier heeft gebracht. Het is een eerbetoon aan de vele mensen – van de visionaire oprichters tot de gepassioneerde ambachtslieden, van de toegewijde dealers tot de getalenteerde chefs – die hebben bijgedragen aan het succes van Big Green Egg en het hebben laten uitgroeien tot het wereldwijde fenomeen dat het vandaag is.

Terwijl we het verleden vieren, kijken we ook vol verwachting uit naar de toekomst. Met een voortdurende toewijding aan innovatie, kwaliteit en het streven naar perfectie, blijft Big Green Egg zichzelf heruitvinden en de culinaire grenzen verleggen. De komende vijftig jaar beloven nog meer smaakvolle avonturen, inspirerende creaties en onvergetelijke momenten rondom de grill.

Dus laten we samen toasten op 50 jaar van vuur, passie en culinaire meesterwerken. Moge de vlam van Big Green Egg nog vele decennia blijven branden en ons blijven inspireren om te genieten van de smaakvolle geneugten van het buiten koken. Op naar nog eens vijftig jaar van ongeëvenaard grillgenot!

Het Modular EGG Workspace Celebration Pack is ontworpen om uw buitenkookervaring te transformeren en te verrijken. Dit buitengewone pakket combineert innovatie, functionaliteit en stijl op een unieke manier, waardoor u de vrijheid heeft om uw culinaire creativiteit tot nieuwe hoogten te brengen.

Centraal in het pakket staat de iconische Big Green Egg, een symbool van perfectie en veelzijdigheid in de wereld van buiten koken. Met zijn kenmerkende ontwerp en ongeëvenaarde prestaties stelt de Big Green Egg u in staat om een eindeloze variëteit aan heerlijke gerechten te bereiden, van sappige steaks tot knapperige pizza’s en alles daartussenin.

Maar het Modular EGG Workspace Celebration Pack biedt meer dan alleen de kamado zelf. Het omvat ook een modulaire werkruimte die speciaal is ontworpen om uw buitenkookervaring te verbeteren. Met voldoende ruimte voor het bereiden, presenteren en serveren van uw culinaire meesterwerken, biedt het werkstation een handige en elegante oplossing voor het organiseren van uw buitenkookruimte.

Bovendien wordt het pakket geleverd met een uitgebreide selectie accessoires van topkwaliteit, waaronder gereedschap voor het hanteren van voedsel, grillroosters en meer. Elk accessoire is zorgvuldig ontworpen om u te helpen het meeste uit uw buitenkookervaring te halen en uw culinaire vaardigheden te perfectioneren.

Of u nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met buiten koken, het Modular EGG Workspace Celebration Pack biedt alles wat u nodig heeft om te excelleren. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van buiten koken en laat uw smaakpapillen verwennen met de heerlijke smaken die alleen de Big Green Egg kan bieden.

Bezoek Kamado Express vandaag nog en ervaar het Modular EGG Workspace Celebration Pack zelf. Laat u inspireren door de mogelijkheden, ontdek nieuwe smaken en vier de kunst van buiten koken met stijl en verfijning.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast