skip to Main Content

The Bastard VX, nu leverbaar bij ons!

Het nieuwste topmodel: The Bastard VX! Bestel hem vandaag nog.

In 2023 bestaat dit coole kamadomerk 10 jaar en daarom is er een geheel nieuw model ontwikkeld. Het vlaggeschip: The Bastard VX. The Bastard begon zo’n 10 jaar geleden met de import van kamado’s uit China. Eerst was dat nog “labeltje plakken”. Dat wil zeggen je koopt een kamado in China, bedenkt een leuke naam en gaat ermee de boer op. Dit gebeurt nog steeds maar de mannen van de The Bastard waren de eerste en de slimste! Zij pakte namelijk snel door met hun eigen productielijn, meer modellen, goede marketing en een gedegen dealernetwerk. Met Serious Dealers zoals Kamado Expess. In 2015 startte wij als eerste in het zuiden van het land met de verkoop van (toen nog) The Black Bastard. Een “komische” woordspeling richting de originele kamado’s van onze groene vrienden. Niet iedereen vond deze naam grappig dus al snel werd de naam iets verzacht naar The Bastard.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Toont alle 3 resultaten


Verschil tussen Bastard Large en Bastard VX

De mannen van The Bastard houden veel informatie over het Bastard VX topmodel nog een beetje geheim of delen het mondjesmaat. Daarom kunnen we nog niet alle beelden tonen. Uiteraard heeft Kamado Express ingangen die anderen niet hebben. Daarom geven wij je meer informatie dan “de rest” ;-)

Wat maakt de Bastard VX zo bijzonder? Wat zijn de features van de VX?

VX staat voor Versie 10. In 2023 bestaat het merk The Bastard 10 jaar en dat wordt groots gevierd. Terecht. De geschiedenis van dit merk is namelijk een mooi verhaal voor in de kroeg. Van 1 container uit China halen naar een marktleider in minder dan 10 jaar! Kom naar de winkel en we vertellen je er alles over. Kamado Express is namelijk SERIOUS DELAER vanaf (bijna) het eerste uur. We werden namelijk al in 2015 één van de eerste verkooppunten.

Bastard VX

Zwarte thermometer
Stabiele temperatuur is de sleutel tot de mooiste en smakelijkste bereidingen! Met de nieuwe, zwarte thermometer kun je er zeker van zijn dat je op elk moment de volledige controle hebt.

Bastard VX cap

Nieuwe precisietop
De gietijzeren precisie topvent kan worden gebruikt om de temperatuur nauwkeuriger in te stellen. Draai het deksel van de topvent om en verhoog de luchtstroom.

Bastard VX

Nieuwe luchtschuif
De luchtinlaat onderop de VX is een uniek, plat ontwerp met een dubbele roestvrijstalen schuifdeur. Efficiënt en nauwkeurig te regelen.

Bastard VX

Nieuw scharnier
Het scharnier is geoptimaliseerd het inbouwen in een buitenkeuken of tafel. Met het verbeterde hefvermogen is het scharnier gemakkelijk te hanteren.

Bastard VX

Nieuwe zijtafels
Gemaakt van bamboehout, gecombineerd met een stalen omlijsting. De tafels zijn voorzien van haakjes voor je tools en handdoeken en zijn uitgerust met een stopmechanisme zodat het keramiek beschermt wordt bij het inklappen van de tafels.

Bastard VX

Ergonomische handgreep
De verbeterde ergonomische handgreep met nieuw ontworpen stalen, zwart gepoedercoate beugels.

Bastard VX

Nieuw onderstel
Heavy-duty stalen onderstel. Voorzien van Perfect Flex systeem, hierbij buigen de zijarmen van het frame rond de kamado. Zo zorgen ze ervoor dat de VX altijd veilig en stevig staat.

Bastard VX

Grotere zwenkwielen
Grotere wielen, betere remmen. 2 stuks zwenkwielen, 2 stuks normale wielen. Ze zorgen ervoor dat de VX gemakkelijker te verplaatsen is.

Zoeken