Skip to content

The Bastard VX

Het topmodel: The Bastard VX

In 2023 bestond dit coole kamado merk 10 jaar en speciaal daarvoor werd er een geheel nieuw model ontwikkeld. Een vlaggenschip: The Bastard VX. Waar VX voor staat lees je onderaan deze pagina. In een notendop: een gloednieuw topmodel. Een topmodel. Met deze nieuwe dome heb je nooit meer gebrek aan ruimte! Deze kamado is geschikt voor de serieuze en meest veeleisende BBQ-er. Voorzien van de nieuwe, deelbare Fire Box en een uitneembare kolenmand. Inclusief het handige en veelzijdige Multi Level System. Voorzien van een deelbaar grillrooster van 49 cm. Geschikt tot 8 personen. Met 20 jaar garantie op het keramiek.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Toont alle 11 resultaten


Wat betekent VX?

Dit coole kamado merk bestaat 10 jaar en speciaal voor deze gelegenheid is er een geheel nieuw model ontwikkeld. Het vlaggenschip: The Bastard VX. Versie 10.

Even een stukje geschiedenis. The Bastard begon zo’n 10 jaar geleden met de import van kamado’s uit China. Eerst was dat nog “labeltje plakken”. Dat wil zeggen je koopt een standaard kamado in China, bedenkt een leuke naam en gaat ermee de boer op. Dit gebeurt nog steeds heel veel maar de mannen van de The Bastard waren de eerste en de slimste! Zij pakte namelijk snel door met hun eigen productielijn, meer modellen, vette marketing en een gedegen dealernetwerk: Serious Dealers.

Kamado Expess werd al in 2015 dealer van  dit Nederlandse merk! Wij startte namelijk als allereerste in ‘t zuiden van het land met de verkoop van (toen nog) The Black Bastard. Een “komische” woordspeling richting de originele kamado’s van onze groene vrienden. Niet iedereen vond deze naam grappig dus al snel werd de naam iets verzacht naar The Bastard.

Wat is het verschil tussen The Bastard Large en The Bastard VX?

Alle features van The Bastard VX op een rij.

Bastard VX

Zwarte thermometer
Stabiele temperatuur is de sleutel tot de mooiste en smakelijkste bereidingen! Met de nieuwe, zwarte thermometer kun je er zeker van zijn dat je op elk moment de volledige controle hebt.

Bastard VX cap

Nieuwe precisietop
De gietijzeren precisie topvent kan worden gebruikt om de temperatuur nauwkeurig in te stellen. Draai het deksel van de topvent open om en verhoog de luchtstroom. Zet hem bijna dicht voor low ‘n slow.

Bastard VX

Nieuwe luchtschuif
De luchtinlaat onderop de VX is een uniek, plat ontwerp met een dubbele roestvrijstalen schuifdeur. Efficiënt en nauwkeurig te regelen. Niet meer geboord in het keramiek maar vakkundig met een frame binnenin bevestigd.

Bastard VX

Nieuw scharnier
Het scharnier is geoptimaliseerd om het inbouwen in een buitenkeuken of tafel makkelijk te maken. Met het verbeterde hefvermogen is het scharnier licht en gemakkelijk te hanteren.

Bastard VX

Nieuwe zijtafels
Gemaakt van donker, impregneerd bamboehout, gecombineerd met een stalen omlijsting. De tafels zijn voorzien van een beugel voor je tools en handdoeken. Tevens zijn ze uitgerust met een stopmechanisme zodat het keramiek beschermt wordt bij het inklappen van de tafels.

Bastard VX

Ergonomische handgreep
Geheel nieuw ontwikkeld en daardoor een verbeterde ergonomische greep met nieuw handvat en nieuw ontworpen stalen, zwart gepoedercoate beugels. Gewoon af!

Bastard VX

Nieuw onderstel
Heavy-duty stalen onderstel. Voorzien van Perfect Flex systeem, hierbij buigen de zijarmen van het frame rond de kamado. Zo zorgen ze ervoor dat de VX altijd veilig en stevig staat.

Bastard VX

Extra grote zwenkwielen
Grotere wielen, betere remmen. 2 stuks zwenken en 2 stuks zijn voorzien van een rem. Ze zorgen ervoor dat je VX gemakkelijker te verplaatsen is.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!