skip to Main Content

The Bastard VX

Het nieuwste topmodel: The Bastard VX!

In 2023 bestaat dit coole kamadomerk 10 jaar en speciaal daarvoor is er een geheel nieuw model ontwikkeld. Een vlaggenschip: The Bastard VX. Waar VX voor staat lees je onderaan deze pagina. In een notendop: een gloednieuw topmodel! Een topmodel. Met de nieuwe dome heb je nooit meer gebrek aan ruimte! Deze kamado is geschikt voor de serieuze en meest veeleisende BBQ-er. Voorzien van de nieuwe, deelbare Fire Box en een uitneembare kolenmand. Inclusief het handige en veelzijdige Multi Level System. Voorzien van een deelbaar grillrooster van 49 cm. Geschikt tot 8 personen. Met 20 jaar garantie op het keramiek.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Toont alle 5 resultaten


Wat betekent VX?

Dit coole kamado merk bestaat 10 jaar en speciaal voor deze gelegenheid is er een geheel nieuw model ontwikkeld. Het vlaggenschip: The Bastard VX. Versie 10.

Even een stukje geschiedenis. The Bastard begon zo’n 10 jaar geleden met de import van kamado’s uit China. Eerst was dat nog “labeltje plakken”. Dat wil zeggen je koopt een standaard kamado in China, bedenkt een leuke naam en gaat ermee de boer op. Dit gebeurt nog steeds heel veel maar de mannen van de The Bastard waren de eerste en de slimste! Zij pakte namelijk snel door met hun eigen productielijn, meer modellen, vette marketing en een gedegen dealernetwerk: Serious Dealers.

Kamado Expess werd al in 2015 dealer van  dit Nederlandse merk! Wij startte namelijk als allereerste in ‘t zuiden van het land met de verkoop van (toen nog) The Black Bastard. Een “komische” woordspeling richting de originele kamado’s van onze groene vrienden. Niet iedereen vond deze naam grappig dus al snel werd de naam iets verzacht naar The Bastard.

Wat is het verschil tussen The Bastard Large en The Bastard VX?

Alle features van The Bastard VX op een rij.

Bastard VX

Zwarte thermometer
Stabiele temperatuur is de sleutel tot de mooiste en smakelijkste bereidingen! Met de nieuwe, zwarte thermometer kun je er zeker van zijn dat je op elk moment de volledige controle hebt.

Bastard VX cap

Nieuwe precisietop
De gietijzeren precisie topvent kan worden gebruikt om de temperatuur nauwkeurig in te stellen. Draai het deksel van de topvent open om en verhoog de luchtstroom. Zet hem bijna dicht voor low ‘n slow.

Bastard VX

Nieuwe luchtschuif
De luchtinlaat onderop de VX is een uniek, plat ontwerp met een dubbele roestvrijstalen schuifdeur. Efficiënt en nauwkeurig te regelen. Niet meer geboord in het keramiek maar vakkundig met een frame binnenin bevestigd.

Bastard VX

Nieuw scharnier
Het scharnier is geoptimaliseerd om het inbouwen in een buitenkeuken of tafel makkelijk te maken. Met het verbeterde hefvermogen is het scharnier licht en gemakkelijk te hanteren.

Bastard VX

Nieuwe zijtafels
Gemaakt van donker, impregneerd bamboehout, gecombineerd met een stalen omlijsting. De tafels zijn voorzien van een beugel voor je tools en handdoeken. Tevens zijn ze uitgerust met een stopmechanisme zodat het keramiek beschermt wordt bij het inklappen van de tafels.

Bastard VX

Ergonomische handgreep
Geheel nieuw ontwikkeld en daardoor een verbeterde ergonomische greep met nieuw handvat en nieuw ontworpen stalen, zwart gepoedercoate beugels. Gewoon af!

Bastard VX

Nieuw onderstel
Heavy-duty stalen onderstel. Voorzien van Perfect Flex systeem, hierbij buigen de zijarmen van het frame rond de kamado. Zo zorgen ze ervoor dat de VX altijd veilig en stevig staat.

Bastard VX

Extra grote zwenkwielen
Grotere wielen, betere remmen. 2 stuks zwenken en 2 stuks zijn voorzien van een rem. Ze zorgen ervoor dat je VX gemakkelijker te verplaatsen is.

Zoeken