skip to Main Content
Buitenkeuken BBQ

Een inbouw BBQ

Kies voor een mooie tafel met inbouw barbecue

Als je gek bent op barbecueën gaat er natuurlijk niks boven een mooie buitenkeuken of tafel met BBQ inbouw waar je mooie gerechten op kunt bereiden. Bij Kamado Express bieden we diverse mogelijkheden voor alle A-merk kamado’s. Kom de barbecue inbouw mogelijkheden bekijken in onze winkel The Fire Station!

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond

Wat is een inbouw barbecue?

In principe is elke kamado barbecue een inbouw BBQ. Bij Kamado Express vind je mogelijkheden voor Large en XL kamado’s. Naast het barbecueën zelf, is het natuurlijk geweldig als je ook de voorbereiding van de gerechten uit kunt voeren in het zonnetje. Daarom raden we een BBQ inbouw aan, om zo je kamado in een mooie tafel of buitenkeuken te verwerken, zodat je 100% kunt genieten van mooie, zomerse BBQ momenten met vrienden en familie!

Een tafel met barbecue inbouw mogelijkheden

BBQ tafels zijn er in vele soorten en maten. Qua materiaal kun je kiezen voor een mooie houten tafel van bijvoorbeeld eiken of acacia. Ga je de kamado gebruiken in de horeca, dan is een tafel van roestvrijstaal natuurlijk ideaal! Elk merk biedt een tafel met passende BBQ inbouw zodat je kamado stevig en veilig staat tijdens het barbecueën. Wil je de tafel graag verplaatsen? Kies dan voor een variant met wieltjes. Zo kun je de inbouw barbecue op elk plekje in de tuin zetten! Voor Big Green Egg is inmiddels ook de Eggmover op de markt gebracht. Deze is ideaal wanneer je de BGE over grotere afstanden, of ruw terrein wil verplaatsen.

Een complete buitenkeuken met BBQ inbouw

Je kunt ook bij Kamado Express terecht voor een mooie buitenkeuken van WWOO Outdoor Kitchen. Een prachtige toevoeging aan je tuin met een industriële look. Deze buitenkeuken wordt op maat gemaakt en biedt dus een barbecue inbouw voor elk type kamado. Deze inbouw BBQ buitenkeuken is gemaakt van beton, waardoor hij bijna onderhoudsvrij is en niet onderhevig aan slijtage. De WWOO staat met een BGE inbouw barbecue opgesteld in onze tuin. Je bent hier ook altijd welkom voor workshops. Op die manier kun je in de praktijk ervaren of je er prettig mee werkt. En niet geheel onbelangrijk: we kunnen uit eigen ervaring beamen dat ook bij veelvuldig gebruik deze buitenkeuken met inbouw BBQ zijn kwaliteit behoudt.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.