skip to Main Content

Monolith Smart Grid System

Het Smart Grid System geeft ongekende mogelijkheden om alles uit je Monolith te halen

In de kamadowereld gaat het de laatste jaren om kwaliteit en innovatie. Er zijn feitelijk maar weinig kwalitatief goede merken en betekent innovatie veelal na-apen van elkaar. Zelf nadenken en de totale kamado-ervaring beter maken is een schaars goed. Daarom zijn wij zo blij met het Monolith Smart Grid System. Dit systeem is handig, innovatief, van goede kwaliteit en betaalbaar.

Heb je een wat ouder model dan bouw je je Monolith kamado makkelijk om zodat je er weer jaren tegenaan kunt. Heb je een Monolith PRO serie 1.0 of 2.0 dan breidt je met alles op deze pagina je set uit tot de ultieme kamado set.

Waaruit bestaat het Monolith Smart Grid System?

Het Monolith smart grid system is een handige multi-level systeem waarmee je alle kanten op kunt. Zo kun je indirect grillen, direct grillen, beide tegelijk, op meerdere niveaus en het vet opvangen. Met die innovatieve systeem is overal aan gedacht. Maar waar bestaat het Monolith Smart Grid system uit?

  • 2 halve RVS roosters
  • 2 halve indirect stenen
  • 2 halve RVS lekbakken met handige lip tegen lekken
  • 1 RVS frame
  • 1 multi level rooster ring
  • 2 draagbeugels

Kamado Koins sparen

Bij Kamado Express kun je bij iedere aankoop op de webshop sparen voor Kamado Koins. Dat is een exclusief spaarprogramma voor alle klanten van Kamado Express. Bij (bijna) elke aankoop in de webshop spaar je gratis Koins. Iedere kamado Koin geeft recht op korting op je volgende aankoop. Op die manier kun je dus op een gemakkelijke voor korting sparen als je het volgende accessoire gaat kopen, ideaal!

Kom eens langs!

Wil je graag het Monolith Smart Grid System in het echt bewonderen? Of eens kennis maken met de andere accessoires van Monolith of van één van onze andere kamado merken? Kom dan eens langs in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier vind je alle kamado’s en barbecue accessoires waar wij achter staan. Oftewel een echte snoepwinkel voor de echte barbecue liefhebber. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen en je van een gedegen advies te voorzien. Wil je toch liever online je vraag stellen? Ook dat is uiteraard geen probleem. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!