skip to Main Content
Monolith Smart Grid System

Monolith Smart Grid System

Nog meer uit je Monolith halen!

Dit systeem is handig, innovatief, van goede kwaliteit en betaalbaar. Bekijk de mogelijkheden hier. Heb je een ouder model Monolith? Geen probleem! De behuizing is nooit gewijzigd dus kun je met dit systeem een upgrade doorvoeren. Heb je al een Monolith PRO serie 1.0 of 2.0 dan vind je hier accessoires om je hem uit te breiden naar de ultieme kamado set.

Lees meer over SGS

Resultaat 1–15 van de 17 resultaten wordt getoond


Monolith

De markt voor kamado’s groeit wereldwijd en de laatste jaren draait het echt om kwaliteit en innovatie. Er zijn maar weinig kwalitatief echt goede merken en innovatie is veelal na-apen van elkaar. Bij Monolith denkt men er goed over na om de totale kamado-ervaring beter maken. Daarom zijn wij blij met het Monolith Smart Grid System (SGS).

Waaruit bestaat het Monolith Smart Grid System?

Het SGS is een handig multi-level systeem waarmee je alle kanten op kunt. Zo kun je indirect grillen, direct grillen, beide tegelijk, op meerdere niveaus en het vet opvangen. Met die innovatieve systeem is overal aan gedacht. Maar waar bestaat het Monolith SGS eigenlijk uit?

  • 2 halve RVS roosters
  • 2 halve indirect stenen
  • 2 halve RVS lekbakken met handige lip tegen lekken
  • 1 RVS frame
  • 1 multi level rooster ring
  • 2 draagbeugels

Bovenstaande items zitten standaard in de doos. Wil je je set uitbreiden dan kan dat naadloos met de volgende items:

  • Halve gietijzeren rooster
  • Halve plancha (tweezijdige bakplaat)
  • Halve Dutch Oven met grillplaat en rooster (vanaf 2022)

Kom eens langs!

Wil je graag het Monolith Smart Grid System in het echt bewonderen? Of eens kennismaken met de andere accessoires van Monolith of van één van onze andere kamado merken? Kom dan eens langs in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier vind je alle kamado’s en barbecue accessoires waar wij achter staan. Oftewel een echte snoepwinkel voor de echte barbecue liefhebber. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen en je van een gedegen advies te voorzien. Wil je toch liever online je vraag stellen? Ook dat is uiteraard geen probleem. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail.

Zoeken