skip to Main Content
The Bastard XL Accessoires

The Bastard XL accessoires

Haal het optimale uit je kamado met The Bastard XL accessoires

Wanneer je in het bezit bent van een The Bastard XL wil je natuurlijk het maximale uit deze fantastische kamado halen. Door te werken met de accessoires die perfect geschikt zijn voor deze kamado zul je merken dat het barbecueën leuker, gemakkelijker én lekkerder wordt. Hieronder vind je een erg handig overzicht van alle accessoires die passen op The Bastard XL.

Resultaat 1–15 van de 40 resultaten wordt getoond


The Black Bastard XL accessoires

Op deze pagina vind je enkel originele Bastard XL accessoires, deze passen werkelijk allemaal op je Bastard XL. Heb je een ander merk kamado? Dan kan het zijn dat er The Bastard XL accessoires tussen zitten die je ook kan gebruiken, maar dat kun je beter eerst even navragen bij ons. Wij kunnen je precies vertellen welke accessoires wel en welke niet passen. Neem bij twijfel dus gerust contact met ons op via mail, chat of telefoon. Je komt dan altijd in contact met een kamado professional die je maar al te graag helpt.

Kamado Express Cadeaubon

Kamado accessoires zijn natuurlijk super gave cadeaus om te geven aan een echte BBQ freak, maar het is soms lastig om te bepalen wat voor accessoire je het best cadeau kan geven. Met een Kamado Express Cadeaubon weet je zeker dat je altijd goed zit. Dan kan de ontvanger zelf het perfecte cadeau kiezen uit ons gehele assortiment. Bij Kamado Express kun je kiezen uit een digitale of een papieren cadeaubon.

Kamado Recepten

Werk je graag met je kamado maar kom je soms inspiratie tekort voor nieuwe recepten? Neem dan eens een kijkje op onze recepten pagina! Hier vind je de lekkerste kamado recepten. Van voor- tot nagerechten en van vlees- tot vegetarische gerechten. In de recepten lees je ook terug welke accessoires je nodig hebt en hoe je deze moet gebruiken. Wij voegen maandelijks meerdere recepten aan deze pagina toe, zodat je nooit meer inspiratie tekort komt!

Volg een Workshop

Heb je een kamado en wil je graag meer leren? Wil je graag weten hoe je het beste de verschillende accessoires kan gebruiken? Wil je wat tips en trucs leren of overweeg je om een kamado aan te schaffen? Volg dan eens een kamado workshop in de experience tuin van onze BBQ winkel The Fire Station. Hier verzorgen wij meerdere, verschillende workshops zoals ‘Kamado Basics’, ‘Beef Excellent’ en ‘Ribs & Pork’. Tijdens deze workshops brengen onze pitmasters je maar al te graag de fijne kneepjes van het barbecue vak bij. We starten altijd met de werking van de kamado, het gebruik van de juiste houtskool en de vele bereidingstechnieken. Na afloop neem je de heerlijke recepten mee naar huis om zelf verder te experimenteren.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.