skip to Main Content
BBQ Borstel

Essentieel: een goede BBQ Borstel

Houd je kamado en roosters schoon met een BBQ Borstel

Werken op de kamado is natuurlijk fantastisch. Je kunt lekker aan de slag met het creëren van de mooiste gerechten. Maar het schoonmaken van de roosters en gietijzer van je kamado is waarschijnlijk niet je favoriete klus, dat begrijpen wij heel goed. Maar toch is het schoonmaken van je grill ontzettend belangrijk. Dit klusje wordt een stuk gemakkelijker met een goede BBQ borstel. Hier vind je al onze borstels.

Toont alle 12 resultaten


Schone roosters met een BBQ Borstel

Het schoonmaken van je grill is ontzettend belangrijk, niet alleen wanneer je klaar bent met barbecueën, maar ook tijdens het grillen. Wanneer je tijdens het grillen de roosters namelijk goed schoon houdt blijven de etensresten minder plakken aan de grill en geef je geen verbrande smaak door. Ander voordeel van warm schoonmaken? Het gaat veel makkelijker dan afgekoeld. Kies wel voor een goede BBQ borstel. Met zo’n staalborstel maak je gemakkelijk en snel het rooster van je kamado schoon.

BBQ Borstel van Kamado Express

Wanneer je een barbecue borstel bij Kamado Express koopt ben je verzekerd van een A-merk borstel. Bij ons vind je verschillende formaat borstels van verschillende merken. Zoals de barbecue borstel van Monolith. Deze robuuste borstel is gemaakt van roestvrij staal met bamboe grip. De borstelkop is gevuld met roestvrij stalen borstels die elke grill snel schoonmaken. Of de Big Green Egg SpeediClean Dual Brush Scrubber. Deze scrubber bestaat uit twee borstels en een handvat. Met deze borstel maak je roosters dus twee keer zo snel schoon, dit zorgt écht voor meer gemakt tijdens het schoonmaken. Zo zijn er nog veel meer verschillende barbecue borstels. Bekijk welke borstel jij het fijnste vindt. Heb je moeite met kiezen of weet je niet goed welke voor jou geschikt is? Dan kunnen wij je uiteraard helpen. Neem gerust contact met ons op via chat, telefoon of mail. Of kom eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd iemand voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Kamado onderhoud

Niet alleen de roosters, maar je gehele kamado heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Want een schone kamado brandt beter, werkt fijner en zo geniet je nog meer van koken op de kamado. Wij raden dan ook aan om je kamado jaarlijks van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar wij kunnen het ook voor je verzorgen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de binnenzijde asvrij gemaakt, de buitenzijde wordt schoongemaakt, het vilt wordt vervangen en het scharnier wordt afgesteld. Kortom, je kamado wordt volledig nagelopen zodat deze weer als nieuw is. Is zo’n volledige onderhoudsbeurt iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

Zoeken
Extra korting!
30% korting op MONOLITH 20% op Big Green Egg 18% op Bastard Black Packs