Skip to content
BBQ Borstel

Essentieel: een goede BBQ Borstel

Houd je kamado en roosters schoon met een BBQ Borstel

Werken op de kamado is natuurlijk fantastisch. Je kunt lekker aan de slag met het creëren van de mooiste gerechten. Maar het schoonmaken van de roosters en gietijzer van je kamado is waarschijnlijk niet je favoriete klus, dat begrijpen wij heel goed. Maar toch is het schoonmaken van je grill ontzettend belangrijk. Dit klusje wordt een stuk gemakkelijker met een goede BBQ borstel. Hier vind je al onze borstels.

Toont alle 13 resultaten


Schone roosters met een BBQ Borstel

Het schoonmaken van je grill is ontzettend belangrijk, niet alleen wanneer je klaar bent met barbecueën, maar ook tijdens het grillen. Wanneer je tijdens het grillen de roosters namelijk goed schoon houdt blijven de etensresten minder plakken aan de grill en geef je geen verbrande smaak door. Ander voordeel van warm schoonmaken? Het gaat veel makkelijker dan afgekoeld. Kies wel voor een goede BBQ borstel. Met zo’n staalborstel maak je gemakkelijk en snel het rooster van je kamado schoon.

BBQ Borstel van Kamado Express

Wanneer je een barbecue borstel bij Kamado Express koopt ben je verzekerd van een A-merk borstel. Bij ons vind je verschillende formaat borstels van verschillende merken. Zoals de barbecue borstel van Monolith. Deze robuuste borstel is gemaakt van roestvrij staal met bamboe grip. De borstelkop is gevuld met roestvrij stalen borstels die elke grill snel schoonmaken. Of de Big Green Egg SpeediClean Dual Brush Scrubber. Deze scrubber bestaat uit twee borstels en een handvat. Met deze borstel maak je roosters dus twee keer zo snel schoon, dit zorgt écht voor meer gemakt tijdens het schoonmaken. Zo zijn er nog veel meer verschillende barbecue borstels. Bekijk welke borstel jij het fijnste vindt. Heb je moeite met kiezen of weet je niet goed welke voor jou geschikt is? Dan kunnen wij je uiteraard helpen. Neem gerust contact met ons op via chat, telefoon of mail. Of kom eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd iemand voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Kamado onderhoud

Niet alleen de roosters, maar je gehele kamado heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Want een schone kamado brandt beter, werkt fijner en zo geniet je nog meer van koken op de kamado. Wij raden dan ook aan om je kamado jaarlijks van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar wij kunnen het ook voor je verzorgen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de binnenzijde asvrij gemaakt, de buitenzijde wordt schoongemaakt, het vilt wordt vervangen en het scharnier wordt afgesteld. Kortom, je kamado wordt volledig nagelopen zodat deze weer als nieuw is. Is zo’n volledige onderhoudsbeurt iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!