Skip to content
BBQ Grill Light

BBQ grill lamp

Heb je een prachtige kamado in je tuin staan? Dan wil je natuurlijk heerlijk aan de slag gaan tot in de late uurtjes. Dan zul je misschien weleens tegen het probleem aan zijn gelopen dat je in het donker staat te barbecueën. Daarnaast kun je een kamado uiteraard het hele jaar door gebruiken, ook in de maanden dat het al vroeg donker wordt. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je wel goed kunt blijven zien wat je aan het doen bent en hoe de producten op je kamado eruit zien. Een goede BBQ grill lamp kan dan ook de ideale oplossing zijn! Met zo’n lamp kun je lekker door met barbecueën tot in de late uurtjes!

Toont alle 2 resultaten


Soorten BBQ grill lamp

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte lamp voor bij je kamado, moet je bij Kamado Express zijn. Hier vind je twee verschillende soorten lampen die te gebruiken zijn op ieder merk en voor elk formaat. De lampen zijn wel anders in gebruik. Zo bevestig je The Bastard Grill Light gemakkelijk op het handvat van je kamado. Dankzij de verstelbare aluminium aansluiten kun je de BBQ grill lamp in elke stand vastzetten. De Big Green Egg Grill Light kun je op verschillende manieren bevestigen zoals aan de montagebeugel of aan een zijtafel. Dankzij de flexibele hals kun je altijd hem precies plaatsen zodat je voldoende licht hebt.

Ons assortiment kamado BBQ accessoires

Ben jij helemaal gek op barbecueën op je kamado, maar loop je af en toe nog weleens tegen problemen aan die je kan oplossen met de juiste accessoires (zoals een BBQ grill lamp)? Bekijk dan eens het volledige assortiment kamado BBQ accessoires van Kamado Express! Voor alle merken en maten kamado’s die we verkopen hebben we heel veel bijpassende accessoires. Ben jij in het bezit van een kamado van een merk wat we niet verkopen? Geen probleem! Kijk dan eens naar onze pagina met universele accessoires. Al deze producten zijn algemeen te gebruiken op iedere kamado!

Kamado shop The Fire Station

Wil je ‘live’ bekijken welke grill lamp het beste bij jou en jouw kamado past? Of zou je ons grote aanbod van verschillende accessoires willen zien? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. In deze snoepwinkel voor mannen (en stoere vrouwen😉) vind je alles wat je nodig hebt voor de ultieme kamado beleving! Hier staat altijd een echte pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via mail, chat of telefoon.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!