skip to Main Content
BBQ Grill Light

BBQ grill lamp

Heb je een prachtige kamado in je tuin staan? Dan wil je natuurlijk heerlijk aan de slag gaan tot in de late uurtjes. Dan zul je misschien weleens tegen het probleem aan zijn gelopen dat je in het donker staat te barbecueën. Daarnaast kun je een kamado uiteraard het hele jaar door gebruiken, ook in de maanden dat het al vroeg donker wordt. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je wel goed kunt blijven zien wat je aan het doen bent en hoe de producten op je kamado eruit zien. Een goede BBQ grill lamp kan dan ook de ideale oplossing zijn! Met zo’n lamp kun je lekker door met barbecueën tot in de late uurtjes!

Toont alle 2 resultaten


Soorten BBQ grill lamp

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte lamp voor bij je kamado, moet je bij Kamado Express zijn. Hier vind je twee verschillende soorten lampen die te gebruiken zijn op ieder merk en voor elk formaat. De lampen zijn wel anders in gebruik. Zo bevestig je The Bastard Grill Light gemakkelijk op het handvat van je kamado. Dankzij de verstelbare aluminium aansluiten kun je de BBQ grill lamp in elke stand vastzetten. De Big Green Egg Grill Light kun je op verschillende manieren bevestigen zoals aan de montagebeugel of aan een zijtafel. Dankzij de flexibele hals kun je altijd hem precies plaatsen zodat je voldoende licht hebt.

Ons assortiment kamado BBQ accessoires

Ben jij helemaal gek op barbecueën op je kamado, maar loop je af en toe nog weleens tegen problemen aan die je kan oplossen met de juiste accessoires (zoals een BBQ grill lamp)? Bekijk dan eens het volledige assortiment kamado BBQ accessoires van Kamado Express! Voor alle merken en maten kamado’s die we verkopen hebben we heel veel bijpassende accessoires. Ben jij in het bezit van een kamado van een merk wat we niet verkopen? Geen probleem! Kijk dan eens naar onze pagina met universele accessoires. Al deze producten zijn algemeen te gebruiken op iedere kamado!

Kamado shop The Fire Station

Wil je ‘live’ bekijken welke grill lamp het beste bij jou en jouw kamado past? Of zou je ons grote aanbod van verschillende accessoires willen zien? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. In deze snoepwinkel voor mannen (en stoere vrouwen😉) vind je alles wat je nodig hebt voor de ultieme kamado beleving! Hier staat altijd een echte pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via mail, chat of telefoon.

Zoeken