skip to Main Content
BBQ handschoenen

BBQ handschoenen, bescherm je handen!

Must have: leren of aramide barbecue handschoenen

Barbecue handschoenen zijn een echte must! Misschien niet het spannendste accessoire, maar wel één van de belangrijkste. BBQ handschoenen beschermen je tijdens al je experimenten op je BBQ / kamado! Op deze manier kun je veilig genieten van een heerlijke barbecue met vrienden en familie!

Kamado Express heeft een breed assortiment aan A-merk BBQ handschoenen. Bepaal zelf of je kiest voor stof (aramide) of leder. De lederen handschoenen zijn vaak wat mooier. Functioneel gezien is armamide handiger, die zijn namelijk uitwasbaar.


Kies voor de juiste bescherming met de beste BBQ handschoenen

Eén van de accessoires die je niet kunt missen tijdens het barbecueën zijn de bbq handschoenen! Je hebt namelijk met barbecueën direct contact met het vuur en daarom is het belangrijk om barbecue handschoenen bij de hand te hebben en op die manier je handen en onderarmen te beschermen.

Veiligheid staat tijdens het barbecueën altijd voorop, maar dat betekent niet dat je een stel suffe BBQ handschoenen aan hoeft te trekken! Kamado Express heeft namelijk een toffe selectie gemaakt met producten van verschillende merken. Kijk eens naar de rood lederen of zwarte aramide handschoenen van FEUERMEISTER® of naar de EGGmitt of Silicone handschoenen van Big Green Egg.

Wil jij de perfecte barbecue handschoenen kopen?

Bij Kamado Express hebben we altijd de perfecte voor jou! Een aantal worden als set van twee verkocht en enkele als los exemplaar. We hebben handschoenen in verschillende maten en materialen. Van thermische isolatie met siliconen print tot aan nomex en kevlar en vergeet natuurlijk de leren handschoenen niet van zowel The Bastard als FEUERMEISTER®.

Weet je niet goed welke maat je nodig hebt of heb je weinig kaas gegeten van alle genoemde materialen? Hartstikke logisch! We helpen je hier natuurlijk graag bij. Dit kan zowel online via de chat, mail of telefoon, maar ook ‘offline’ is onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). Hier kun je op je gemak alle barbecue handschoenen in verschillende maten passen en staan we altijd klaar voor goed advies!

Zoeken