skip to Main Content
Kamado Joe Junior

Kamado Joe Junior accessoires

Ben jij de trotse eigenaar van een Kamado Joe Junior en ben je op zoek naar accessoires die hierop passen? Dan zit je bij Kamado Express goed! Zoals je zelf misschien al weet worden de kamado’s van Kamado Joe geleverd met zo goed als alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Maar ook op de Kamado Joe Junior passen een aantal losse accessoires.

Toont alle 9 resultaten


Maak grillen nog leuker met Kamado Joe Junior accessoires

Naast dat de Kamado Joe Junior met al veel accessoires geleverd wordt zijn er ook nog een aantal losse accessoires verkrijgbaar. Deze accessoires vind je hier op de pagina! Dit zijn allemaal Kamado Joe Junior accessoires en passen werkelijk op jouw Kamado Joe Junior. Wil je de accessoires graag gebruiken op een kamado van een ander merk? Neem dan even contact op en wij vertellen je of dit mogelijk is.

Met de accessoires van Kamado Joe maak je barbecueën nog leuker! Breid jouw kamado uit met accessoires, zoals de kippenstandaard. Met dit accessoire maak je onder andere een heerlijke beercan chicken.Er past een groot blik bier van 50 cl in en is geschikt voor hele kippen tot wel 2 kg. Maak de lekkerste beercan chicken met de Kamado Joe kippenstandaard!

Kamado Joe Junior accessoires cadeau geven

De Kamado Joe Junior accessoires zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, ook zijn ze erg leuk om een ander cadeau te doen! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een echte BBQ liefhebber? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Laat je de jarige liever zelf iets uitkiezen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Kamado Express of onze winkel The Fire Station. De cadeaubonnen ontvang je digitaal en werken erg eenvoudig. Bepaal vanaf € 10,00 het bedrag zelf of kies voor een van de standaardwaardes. Geef je de cadeaubon liever op papier? Neem dan even contact met ons op.

Losse Kamado Joe Junior accessoires

Alle Kamado Joe Junior accessoires die bij de kamado geleverd worden, zijn ook los verkrijgbaar. Mochten een of meerdere van de accessoires van Kamado Joe Junior aan vervanging toe zijn, kun je ze eenvoudig vervangen!

Wil je de Kamado Joe Junior accessoires graag een keer in het echt zien? Kom dan eens langs bij onze winkel The Fire Station! Is Kaatsheuvel net iets te ver weg? Dan helpen we je graag verder via mail, chat of telefoon.

Zoeken