Skip to content
Kamado Joe Junior

Kamado Joe Junior accessoires

Ben jij de trotse eigenaar van een Kamado Joe Junior en ben je op zoek naar accessoires die hierop passen? Dan zit je bij Kamado Express goed! Zoals je zelf misschien al weet worden de kamado’s van Kamado Joe geleverd met zo goed als alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Maar ook op de Kamado Joe Junior passen een aantal losse accessoires.

Toont alle 10 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Maak grillen nog leuker met Kamado Joe Junior accessoires

Naast dat de Kamado Joe Junior met al veel accessoires geleverd wordt zijn er ook nog een aantal losse accessoires verkrijgbaar. Deze accessoires vind je hier op de pagina! Dit zijn allemaal Kamado Joe Junior accessoires en passen werkelijk op jouw Kamado Joe Junior. Wil je de accessoires graag gebruiken op een kamado van een ander merk? Neem dan even contact op en wij vertellen je of dit mogelijk is.

Met de accessoires van Kamado Joe maak je barbecueën nog leuker! Breid jouw kamado uit met accessoires, zoals de kippenstandaard. Met dit accessoire maak je onder andere een heerlijke beercan chicken.Er past een groot blik bier van 50 cl in en is geschikt voor hele kippen tot wel 2 kg. Maak de lekkerste beercan chicken met de Kamado Joe kippenstandaard!

Kamado Joe Junior accessoires cadeau geven

De Kamado Joe Junior accessoires zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, ook zijn ze erg leuk om een ander cadeau te doen! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een echte BBQ liefhebber? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Laat je de jarige liever zelf iets uitkiezen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Kamado Express of onze winkel The Fire Station. De cadeaubonnen ontvang je digitaal en werken erg eenvoudig. Bepaal vanaf € 10,00 het bedrag zelf of kies voor een van de standaardwaardes. Geef je de cadeaubon liever op papier? Neem dan even contact met ons op.

Losse Kamado Joe Junior accessoires

Alle Kamado Joe Junior accessoires die bij de kamado geleverd worden, zijn ook los verkrijgbaar. Mochten een of meerdere van de accessoires van Kamado Joe Junior aan vervanging toe zijn, kun je ze eenvoudig vervangen!

Wil je de Kamado Joe Junior accessoires graag een keer in het echt zien? Kom dan eens langs bij onze winkel The Fire Station! Is Kaatsheuvel net iets te ver weg? Dan helpen we je graag verder via mail, chat of telefoon.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast