skip to Main Content
big green egg eggmover

Kamado kruiwagen

Met een kamado kruiwagen kun je alle kanten op!

Een kamado bezitten is natuurlijk fantastisch. Je kunt er heerlijk mee aan de slag om de lekkerste BBQ gerechten te maken en het is een absolute eyecatcher in je tuin! Maar soms is het lastig om de ideale BBQ spot in de tuin te vinden. Een kamado is nou eenmaal geen lichtgewicht dus even optillen om naar de andere kant van de tuin te rijden is niet makkelijk. Daarvoor is een BBQ kruiwagen uitermate geschikt! Met zo’n kamado transporter verplaats je jouw zware kamado gemakkelijk van plek naar plek, totdat je jouw perfecte spot gevonden hebt en staat hij altijd stevig en veilig. Daarnaast is een kamado kruiwagen ook voorzien van een werkblad, zodat je naast je kamado al jouw gerechten kan voorbereiden.

Toont alle 6 resultaten


Soorten BBQ kruiwagen

Wij hebben verschillende soorten kamado transporters op voorraad. Zoals bijvoorbeeld de Big Green Egg EGGmover. Deze kamado kruiwagen is enkel geschikt voor de Big Green Egg Large. Wil je jouw Big Green Egg Large graag op verschillende plaatsen in de tuin gebruiken of heb je kiezelpaden, ruw terrein of heuveltjes in je tuin? Dan is de Big Green Egg EGGmover echt iets voor jou de ideale BBQ kruiwagen voor jou!

Bekijk de kamado transporter

Ben je nieuwsgierig geworden naar een dergelijke kruiwagen maar heb je er nog wat vragen over of wil je deze eerst graag in het echt bewonderen? Dat is geen enkel probleem! Kom dan gerust een langs in ons BBQ experience center The Fire Station. Hier staat ten alle tijden een specialist voor je klaar die je helpt met al je vragen. Stel je je vraag liever online? Geen punt! Neem dan contact op via chat, mail of telefoon en we helpen je graag!

Zoeken
Extra korting!
30% korting op MONOLITH 20% op Big Green Egg 18% op Bastard Black Packs