skip to Main Content

The Bastard XL

The Bastard XL, wat een joekel!

Met een grill oppervlakte van 57 centimeter is The Bastard XL met afstand de grootste kamado van The Bastard familie. Kook je regelmatig voor grote groepen? Heb je een grote familie of heel veel BBQ vrienden? Dan is dit formaat voor jou ideaal. Grote stukken vlees, vis of meerdere pizza’s zijn met dit oppervlak geen enkel probleem. Dankzij het stevige onderstel staat de kamado altijd stabiel en is deze gemakkelijk verrijdbaar. Met de handige zijtafels creëer je extra werkruimte om je gerechten op voor te bereiden of om je BBQ accessoires op te leggen. Met deze kamado is een groot BBQ feest gegarandeerd!

The Bastard XL, daar heb je jaren plezier van!

Wanneer je kiest voor deze kamado dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige BBQ van Nederlandse bodem. Deze wordt in China geproduceerd maar is geheel onder controle van de Nederlandse merkeigenaren. Je kunt alle kanten op met deze BBQ. Zo kun je slowcooken, koken, bakken, roken of grillen. Haal de beste kok in je naar boven en ga heerlijk met deze kamado aan de slag. Zeker met de juiste BBQ accessoires kun je elk denkbaar gerecht of zelfs meerdere gerechten tegelijk klaarmaken of jouw eigen Bastard.

De lekkerste gerechten

Ben je de trotste eigenaar van een The Bastard XL? Gefeliciteerd! Je kunt nu heerlijk aan de slag met het maken van de lekkerste BBQ gerechten. Wij kunnen best begrijpen als je hier nog wat inspiratie voor kan gebruiken. Daar hebben wij een oplossing voor! Op onze website vind je namelijk een receptenpagina boordevol met de allerlekkerste barbecue recepten. Zowel voor-, hoofd-, als nagerechten. Maar zelfs ook lunchgerechten of bijgerechten zijn hier te vinden. Van verschillende vlees- en visgerechten tot de lekkerste vegetarische gerechten. Je vindt het hier allemaal. Voor ieder wat grills!

Kom eens kijken

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Bastard XL maar wil je deze eerst in het echt bekeken? Dat is geen enkel probleem! Kom dan een kijkje nemen in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Dit is echt een snoepwinkel voor BBQ fanaat. Hier vind je de beste kamado merken en alle accessoires die je nodig hebben om het ultieme uit je BBQ te halen. Mocht je vragen hebben dan staat hier altijd een barbecue professional voor je klaar om je te helpen. Wil je liever online je vragen stellen? Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail. We helpen je graag!

Zoeken
Close search
Winkelwagen