Skip to content

De 8 voordelen van Kamado Express

Ja hoor…het is zover! Je gaat een kamado aan schaffen. Dan vraag je je waarschijnlijk af waar je deze het beste kan kopen? Er zijn heel veel aanbieders van kamado’s, waardoor vergelijken lastig lijkt. Wij streven er elke dag naar om de beste kamado (web)winkel van de Benelux te zijn. Op deze pagina leggen we uit hoe we dat doen. 

 1.    Het begint met passie voor buiten koken

Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en dat merk je! Oprichter van Kamado Express, Kamiel, is al van kinds af aan gek op barbecueën. Na ruim 15 jaar barbecueën op Webers, kocht hij in 2014 zijn eerste keramische BBQ en hij was direct enthousiast! Inmiddels is het hele team van Kamado Express “aangestoken” door zijn enthousiasme en passie voor de kamado.

Wij willen ook anderen net zo enthousiast maken én dat kan alleen met eerlijk advies en je de kamado laten zien en ervaren. Dat laatste doen we met wekelijkse, toffe kamado workshops in onze eigen BBQ experience in Kaatsheuvel.

Wij voeren alleen merken die er toe doen en zullen je nooit een kamado aansmeren. Omdat we zoveel merken voeren heb je bij ons keuze, we luisteren naar jouw wensen en geven je vervolgens een maatwerkadvies.

2.    Je koopt bij de grootste kamado specialist van de Benelux

Waar bestel je liever een kamado? Bij het tuincentrum, de bouwmarkt, de horecagroothandel of bij een kamado specialist met 10 jaar ervaring? 

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur, maar uit ervaring kunnen wij zeggen dat kopen bij de specialist veel voordelen met zich meebrengt:

 • Je bestelt bij een webwinkel waar je specifieke vragen kunt stellen en steekhoudende antwoorden krijgt van een BBQ pro. Dat kan per telefoon, mail, chat of middels een bezoek aan een toffe BBQ shop!
 • Na de aankoop kun je altijd de telefoon pakken of binnenlopen om vragen te stellen. Je treft altijd iemand (aan de lijn) die snapt wat je bedoelt en een antwoord / advies geeft waar je wat aan hebt. 
 • Je wilt in één keer de juiste kamado kopen die perfect bij je past? Een kamado is namelijk een aankoop voor het leven! 
 • Je wilt geen overbodige accessoires aanschaffen, maar hulp bij het kiezen van de benodigdheden die bij jou passen? 

Spreekt dit je aan? Dan zijn wij een match!

Kamado Express levert alles uit de grootste voorraad van Nederland en België. Je hoeft hem niet zelf in je auto te zetten want we bezorgen gratis. Wil je je kamado gemonteerd hebben? Geen probleem! Alles is mogelijk.

Wij zijn de grootste kamado specialist van de Benelux geworden door middel van goed advies, hulp bieden, kennis van zaken te hebben en goed te luisteren naar onze klanten.

Kamado Express helpt je zodat jij de juiste aankoop kan doen en jarenlang kan genieten van heerlijke BBQ-sessies.

3.    We gaan voor een lange termijn relatie

Kopen bij een tuincentrum of horeca groothandel levert een ‘korte termijn relatie’ op. Zij hebben vaak maar 1 wapen: prijs! Bij deze verkooppunten mis je kennis van zaken en hoef je als klant ook zeker niet terug te komen voor advies, tips & trucs of een toffe workshop. Wij weten waar we over praten en praten geen onzin.

Wij zijn wellicht niet altijd “de goedkoopste” maar wij leveren lange termijn plezier en gaan voor een toffe klantrelatie. Jij kan bij ons 365 dagen per jaar terecht voor advies, een grap of gewoon omdat je over BBQ wilt praten. Dus…als het tuincentrum de kamado’s verruilt voor de kerstballen staan onze deuren nog wagenwijd open voor je!

Hoe we dat doen? 

Of het nu online begint op Kamado Express of tijdens een bezoek aan onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. We hebben altijd goede zin, vertellen je graag alle ins en outs over de werking van de kamado, we delen tips ‘n tricks en kennen de fijne kneepjes van het BBQ vak. 

Ook na je aankoop staan we online en in onze BBQ Shop voor je klaar. Je bent altijd welkom!

4.    Altijd voordeel voor jou

Bij Kamado Express geniet je zeker ook van voordeel. Op maar liefst 3 manieren bieden wij jou veel voordeel en leuke extra’s:

 • Voordeelpakketten & acties
  Online zijn we royaal met onze Basic of Deluxe voordeelpakketten. Met een voordeelpakket koop je een kamado direct met een aantal handige, bijbehorende accessoires. Ideaal! En dat alles voor een scherpe actieprijs!
 • Kamado Koins spaarprogramma, altijd korting op je volgende aankoop
  Heb je wat besteld in onze webshop? Dan ontvang je direct Kamado Koins: Een uniek spaarprogramma van Kamado Express! Met Kamado Koins spaar je voor korting. En dat gaat hartstikke snel, bij iedere € 20,00 die je besteedt ontvang je namelijk al 1 Kamado Koin! Daarmee kun je weer leuke accessoires kopen!
 • Gratis actiepakket + workshop tegoed
  Als dat nog niet genoeg was, geven we nog meer voordeel! Bij aanschaf van een kamado ontvang je namelijk gratis een tof actiepakket vol met originele producten én een kortingsbon voor een kamado workshop bij ons BBQ Experience center The Fire Station kunt volgen. 

5.    Serieus goed bereikbaar!

Vind jij het ook zo irritant dat je nergens een telefoonnummer kunt vinden van een bedrijf? En als je het hebt gevonden en je belt, dat je dan zo’n keuzemenu aan de lijn krijgt? Of nog erger, er wordt gewoon niet opgenomen. En als ze eindelijk opnemen, wordt je 3x doorverbonden en krijg je iemand aan de lijn die er ook niks van snapt. Bij ons niet! We zijn serieus goed bereikbaar én we weten waar we over praten.

Wij zijn bereikbaar per telefoon, chat, e-mail en uiteraard met rooksignalen ;-)

6. We zijn zo flexibel als wat! Ook buiten onze openingstijden!

Bij Kamado Express denken we natuurlijk graag met je mee. Wij zijn niet zo van de strikte regels en bepaalde tijden waarop we bereikbaar zijn. Wij begrijpen namelijk heel goed dat in de drukke tijden van tegenwoordig het niet altijd mogelijk is om op een bepaalde dag en tijd thuis te zijn of iets af te komen halen in onze winkel. Daarom gaan we altijd met je in overleg wat voor jou de ideale tijd is wanneer bijvoorbeeld de kamado geleverd moet worden en kijken we samen naar het meest geschikte moment.

Wil je graag iets komen afhalen in onze BBQ shop The Fire Station buiten de gebruikelijke openingstijden? Geen enkel probleem! Bel gewoon even of neem via de mail contact op en dan maken we een afspraak wanneer je jouw spulletjes op wilt komen halen!

7. De beste raad is voorraad.

Hoe vervelend is het wanneer je een prachtige kamado op internet tegenkomt en deze heel graag wilt bestellen. Je ziet jezelf al helemaal de lekkerste gerechten bereiden in je tuin, maar op het moment dat je hem wil bestellen kom je erachter dat deze niet of later leverbaar is. Wat een teleurstelling….

Bij Kamado Express zal dit je niet snel overkomen. We hebben namelijk een magazijn dat ramvol staat met meer dan 700+ kamado’s van alle merken. Onze kamado’s zijn dan ook het hele jaar door leverbaar. Wanneer dit niet het geval is staat dit duidelijk op onze webshop aangegeven, maar je hoeft er niet bang voor te zijn dat je dat vaak tegenkomt ;-).

Ons motto: de beste raad is voorraad!

8. De lekkerste recepten van echte pitmasters.

Zoals eerder gezegd hebben wij zelf ook een ontzettend grote passie voor barbecueën. Maar deze passie houden wij niet voor onszelf, deze delen wij graag met de hele BBQ wereld. Vandaar dat je op onze receptenpagina ook de lekkerste recepten tegenkomt voor op de kamado.

In deze recepten staat stap voor stap uitgelegd hoe jij als een echte pitmaster zo’n heerlijk kamado gerecht kan gaan bereiden. Dus wanneer je eerst bij ons zo’n prachtige kamado hebt gekocht, laten we je ook maar al te graag zien wat voor lekkers je er allemaal op kan maken. Als dat geen genieten wordt, weten wij het ook niet meer!

Waarvoor kies jij?

Kies jij voor kwaliteit, passie en ervaring? Wil jij genieten van alle bovenstaande voordelen? Bestel dan bij dé kamado specialist met verstand van zaken!

Bij ons zit je gewoon goed. Punt.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!