skip to Main Content

De 8 voordelen van Kamado Express

Ben jij van plan een kamado aan te schaffen? Je vraagt je waarschijnlijk af waar je deze het beste kan kopen? Er zijn veel aanbieders van kamado’s, waardoor vergelijken lastig lijkt. Wij streven ernaar om de beste kamado (web)winkel van Nederland te zijn en leggen in dit blogartikel uit hoe we dat doen. 

 1.    Pure passie voor buiten koken

Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en dat merk je! De oprichter van Kamado Express, Kamiel, is al van jongs af aan gek op barbecueën. Na ruim 10 jaar barbecueën op de Weber, kocht Kamiel in 2014 zijn eerste keramische BBQ. Hij was direct enthousiast! En inmiddels is het hele team van Kamado Express “aangestoken” door zijn enthousiasme en passie.

Wij willen anderen ook enthousiast maken én dat kan alleen met het beste advies en het je laten ervaren. Dat laatste doen we met kamado workshops in onze BBQ experience in Kaatsheuvel. Wij zullen je nooit zomaar een kamado aansmeren, we kijken naar jouw wensen en geven vervolgens maatwerkadvies.

2.    Je bestelt bij de grootste kamado specialist

Waar koop jij liever een kamado? Bij een tuincentrum, de horecagroothandel, een hovenier of bij de grootste echte kamado specialist van Nederland

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur, maar uit ervaring kunnen wij zeggen dat kopen bij een kamado specialist veel voordelen met zich meebrengt. Tevens heb je keuze uit het beste merken in de markt want we hebben alle A-merken in huis! 

 • Wil je bestellen bij een (web)winkel waar je gerichte, specifieke vragen kunt stellen en steekhoudende antwoorden krijgt?
 • Waar je voor of na de aankoop, als je een vraag hebt, gewoon even de telefoon kunt pakken en meteen iemand aan de lijn krijgt die snapt wat je bedoelt en een antwoord geeft waar je wat aan hebt? 
 • Je wilt in één keer de juiste kamado kopen die perfect bij je past?
 • Je wilt geen overbodige accessoires aanschaffen, maar juist hulp bij het kiezen van de benodigdheden die bij jou passen? 

Dan zijn wij een match! Kamado Express levert alles uit de grootste voorraad van Nederland en België. Je hoeft hem niet zelf in je auto te zetten want we bezorgen gratis. Wil je je kamado gemonteerd hebben? Geen probleem! Bij ons kan bijna alles!

Wij zijn dé kamado-specialist met verstand van zaken en luisteren naar onze klanten. Wij helpen je graag zodat jij de juiste aankoop kan doen en kan genieten van heerlijke BBQ-sessies.

Zo is Kamado Express de grootste kamado specialist van Nederland en België geworden!

3.    We gaan voor een lange termijn relatie

Kopen bij een tuincentrum of horeca groothandel levert een ‘korte termijn relatie’ op. Zij hebben vaak maar 1 wapen: de prijs. Bij deze verkooppunten mis je kennis van zaken en hoef je als klant ook zeker niet terug te komen voor advies of kamado tips & trucs of een workshop. Wij weten waar we over praten en verkopen geen onzin.

Wij zijn wellicht niet altijd “de goedkoopste” maar wij leveren lange termijn plezier en gaan voor een toffe klantrelatie. Jij kan bij ons 365 dagen per jaar terecht voor advies, een grap of gewoon omdat je over BBQ wilt praten. Dus als het tuincentrum de kamado’s verruilt voor kerstballen staat onze deur nog gewoon open voor je!

Hoe we dat doen? 

Of het nu online begint op Kamado Express of tijdens een bezoek aan onze BBQ Shop The Fire Station in Kaatsheuvel. We hebben altijd goede zin, vertellen je graag alle ins en outs over de werking van de kamado, we delen tips en tricks en kennen de fijne kneepjes van het vak. 

Ook na je aankoop staan we online en in onze BBQ Shop voor je klaar. Je bent altijd welkom!

4.    Altijd voordeel

Bij Kamado Express geniet je zeker ook van voordeel. Op maar liefst 3 manieren bieden wij jou veel voordeel en leuke extra’s:

 • Voordeelpakketten & maandacties
  Online zijn we royaal met onze voordeelpakketten. Met een voordeelpakket koop je een kamado direct met handige, bijbehorende accessoires. Ideaal! En dat alles voor een scherpe actieprijs!
 • Het Kamado Koins spaarprogramma, altijd korting op je volgende aankoop
  Heb je wat besteld in onze webshop? Dan ontvang je direct Kamado Koins: Een uniek spaarprogramma van Kamado Express! Met Kamado Koins spaar je voor korting. En dat gaat hartstikke snel, bij iedere € 20,00 die je besteedt ontvang je namelijk al 1 Kamado Koin! Daarmee kun je weer leuke accessoires kopen!
 • Gratis actiepakket + workshop tegoed
  Als dat nog niet genoeg was, geven we nog meer voordeel! Bij aanschaf van een kamado ontvang je namelijk gratis een tof actiepakket vol met gave producten én een kortingsbon voor een kamado workshop bij ons BBQ Experience center The Fire Station. Daarmee volg je een supertoffe, gezellige en leerzame kamado workshop.

5.    Wij zijn serieus goed bereikbaar!

Vind jij het ook zo irritant dat je nergens een telefoonnummer kunt vinden van een bedrijf? En als je het hebt gevonden en je belt, dat je dan zo’n keuzemenu aan de lijn krijgt? Of nog erger, er wordt gewoon niet opgenomen. En als ze eindelijk opnemen, wordt je 3x doorverbonden en krijg je iemand aan de lijn die er niks van snapt. Bij ons niet! We zijn bereikbaar én we weten waar we over praten.

Wij zijn bereikbaar per telefoon, chat, e-mail en uiteraard met rooksignalen ;-).

6. We zijn zo flexibel als wat! Ook buiten onze openingstijden!

Bij Kamado Express denken we natuurlijk graag met je mee. Wij zijn niet zo van de strikte regels en bepaalde tijden waarop we bereikbaar zijn. Wij begrijpen namelijk heel goed dat in de drukke tijden van tegenwoordig het niet altijd mogelijk is om op een bepaalde dag en tijd thuis te zijn of iets af te komen halen in onze winkel. Daarom gaan we altijd met je in overleg wat voor jou de ideale tijd is wanneer bijvoorbeeld de kamado geleverd moet worden en kijken we samen naar het meest geschikte moment.

Wil je graag iets komen afhalen in onze BBQ shop The Fire Station buiten de gebruikelijke openingstijden? Geen enkel probleem! Bel gewoon even of neem via de mail contact op en dan maken we een afspraak wanneer je jouw spulletjes op wilt komen halen!

7. De beste raad is voorraad.

Hoe vervelend is het wanneer je een prachtige kamado op internet tegenkomt en deze heel graag wilt bestellen. Je ziet jezelf al helemaal de lekkerste gerechten bereiden in je tuin, maar op het moment dat je hem wil bestellen kom je erachter dat deze niet meer leverbaar is. Wat een teleurstelling..

Bij Kamado Express zal dit je niet snel overkomen. We hebben namelijk een magazijn dat ramvol staat met meer dan 700(!) kamado’s van alle merken. Onze kamado’s zijn dan ook het hele jaar door leverbaar. Wanneer dit niet het geval is staat dit duidelijk op onze webshop aangegeven, maar je hoeft er niet bang voor te zijn dat je dat vaak tegenkomt ;-).

Ons motto: de beste raad is voorraad!

8. De lekkerste recepten van echte pitmasters.

Zoals eerder gezegd hebben wij zelf ook een ontzettend grote passie voor barbecueën. Maar deze passie houden wij niet voor onszelf, deze delen wij graag met de hele BBQ wereld. Vandaar dat je op onze receptenpagina ook de lekkerste recepten tegenkomt voor op de kamado.

In deze recepten staat stap voor stap uitgelegd hoe jij als een echte pitmaster zo’n heerlijk kamado gerecht kan gaan bereiden. Dus wanneer je eerst bij ons zo’n prachtige kamado hebt gekocht, laten we je ook maar al te graag zien wat voor lekkers je er allemaal op kan maken. Als dat geen genieten wordt, weten wij het ook niet meer!

Waarvoor kies jij?

Kies jij voor kwaliteit, passie en ervaring? Wil jij genieten van alle bovenstaande voordelen? Bestel dan bij dé kamado specialist met verstand van zaken!

Bij ons zit je gewoon goed. Punt.

Zoeken