Skip to content
Chopsticks

Chopsticks

Eten in Aziatische stijl met onze chopsticks!

Heb je een lekker Aziatisch gerecht bereid op je Konro Grill of kamado? Hoe gaaf is het dan om dit gerecht ook volledig in Aziatische stijl op te eten! Want je eet dit soort gerechten natuurlijk niet op z’n Hollands met mes en vork, nee die eet je met originele chopsticks! Bij Kamado Express vind je wel 15 verschillende eetstokjes waarvan er ongetwijfeld een set tussen zit die helemaal bij jou past. Met welke chopsticks zie jij jezelf al de lekkerste Aziatische gerechten eten?

Toont alle 14 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

15 verschillende chopsticks

Met de eetstokjes van Kamado Express eet je jouw Aziatische gerechten, bijvoorbeeld van de Konro Grill, altijd volledig in stijl. Maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. Daarom heb je bij Kamado Express een ruime keuze in verschillende chopsticks. Ben jij van de stoere look? Dan zijn wellicht de volledig zwarte sticks wel iets voor jou. Vervolgens heb je nog de keuze of je deze met een kleurrijk patroon wilt of blanco zonder patroon. Eet je jouw gerechten graag met houten eetstokjes of toch liever van roestvrijstaal? Bekijk hierboven welke stokjes jij het mooist vindt, ga aan de slag op je Konro Grill of kamado, bereid een heerlijk Aziatisch gerecht en je kunt heerlijk gaan eten, volledig in Aziatische stijl. Alle bovenstaande chopsticks bestaan uit sets van 5 paar stokjes.

Konro Grill accessoires

Voordat je jouw heerlijke gerechtje kan gaan opeten met je eigen chopsticks, moet deze natuurlijk wel eerst nog op de juiste manier worden bereid. Uiteraard doe je dit op een mooie Konro Grill, maar dat is nog niet voldoende. Om alles uit dit bijzondere apparaat te halen heb je ook nog verschillende accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan een goede houtskool starter om ervoor te zorgen dat je kolen snel gaan gloeien en je lekker snel kan gaan grillen. Of handige siliconen kwasten om je ingredienten te lakken met een heerlijke saus tijdens het grillen. Zo zijn er nog veel meer verschillende Konro Grill accessoires waarmee je nog veel meer mogelijkheden krijgt op je Konro Grill.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast