skip to Main Content

Het lekkerste BBQ vlees haal je bij ons op!

Ook al heb je nog zo’n mooie BBQ, kamado of OFYR die je maar kan wensen, zonder de beste kwaliteit ingrediënten creëer je nooit de optimale kamado beleving. Daarom hebben wij, in onze winkel in Kaatsheuvel, het beste rundvlees, varkensvlees en gevogelte (kip en eend) voor je klaarliggen.

VIT's Rundvlees

Ons rundvlees komt uit Nederland, van VIT’s uit Twente om precies te zijn. Rundvlees op de kamado bereiden is geweldig! Het beste gebruik je grote stukken zoals Brisket, Bavette, Picanha, Maminha, Longhaas, Beef Hammer of Short ribs. Wil je wat kleinere stukken? Dan hebben we Entrecote, Ribeye, T-Bone of Ossenhaas. Uiteraard de allerbeste kwaliteit en botermals.

Bekijk ons rundvlees

Home Made Varkensvlees

Low ‘n slow barbecueën met varkensvlees op de kamado is heel populair, vrij makkelijk en erg lekker. Maak daarom eens Pulled Pork of Gyros (aan het spit) met onze Procureur. Maak van eenvoudig Buikspek (met behulp van een goede brine) een delicatesse. Natuurlijk mag dé Kamado Klassieker niet ontbreken in je repertoire: 3-2-1 Spareribs, we hebben ze uitsluitend dikbevleesd!

Bekijk ons varkensvlees

Kip & Eend

Wie wil er nou niet een keertje een hele kip “beer can chicken style” bereiden? Echt lekker en heel makkelijk. Zet hem op een goede chicken sitter, lekker rubben die kip en gaan! Of maak eens een kippendijencake! Lekker, creatief en een echte BBQ klassieker. Naast kip zijn wij ook dol op eendenborst. Daarom vind je deze ook bij ons.

Bekijk ons gevogelte

Home Made Worsten

Home Made BBQ worsten zijn met grote zekerheid de lekkerste BBQ worsten van Nederland en uiteraard vind je ze in alle smaken in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. We hebben Bacon – Ui, Venkel – Prei, Chistorra, Pulled Pork, Chorizo en de meest populaire: Texas Style (Jalapeño – Cheese). De laatste hebben we ook in 50 cm en 1 meter!

Bekijk onze worsten

Ons BBQ vlees: de allerbeste kwaliteit

We werken met Vlees Integratie Twente (VITS’s), zij leveren zeer exclusief aan de beste slagers van Nederland en aan ons! :-)

Beter rundvlees van Nederlandse bodem is er niet! Topkwaliteit Frans Limousin rundvlees. Van kalf tot slacht, alles in eigen huis. Zo uitgesneden dat het perfect is om te gebruiken op de kamado. Dus geen voorgesneden en gemarineerde lapjes, maar grote en eerlijke stukken vlees waar jij heerlijk mee aan de slag kan. Het vlees is shock-frozen tot -18 graden zodat de versheid altijd 100% gegarandeerd is.

VIT’s rundvlees wordt onder, zelf opgelegde, strenge voorwaarden geproduceerd. Dat wil zeggen dat de kalveren die binnenkomen, minimaal 100 dagen, worden gemest met een zelf-ontwikkelde, uitgekiende mix van granen, hooi, mais en lijnzaad. Dit lijnzaad bevat veel Omega 3 vetten die van groot belang zijn voor de kwaliteit van het rundvlees.

In Nederland lopen alle koeien ’s zomers in de wei. Kalfjes zogen bij hun moeder en alle koeien grazen in de wei, puur natuur dus!

Dan de leefomstandigheden van deze dieren. We zijn zelf gaan kijken en de dieren worden met respect behandeld en hebben veel ruimte. Hier staat dierenwelzijn echt voorop. Daarom geeft Vlees Integratie Twente 5 garanties: 

  • Respect voor het dier
  • Ruime diervriendelijke stallen
  • ‘s Zomers de koeien in de wei
  • Kalfjes zogen bij de moederkoe
  • Kleinschalig, zo diervriendelijk mogelijk slachthuis in Oldenzaal

Naast het mooiste rundvlees ook varkensvlees, kip & eend

In onze BBQ shop in Kaatsheuvel ligt de vriezer vol met het lekkerste soorten BBQ vlees. Verschillende stukken, denk bijvoorbeeld aan de mooiste stukken rundvlees zoals Ribeye, Brisket en Bavette. Of het lekkerste varkensvlees waar je heerlijke Pulled Pork of Gyros mee kan maken. Wil je graag een keer een heerlijke ‘Beer Can Chicken’ maken? Geen probleem! De lekkerste Gildehoen kip vind je bij ons.

Ook de heerlijke Home Made Worsten zijn bij ons verkrijgbaar in 7 verschillende smaken. Dit zijn echt de lekkerste BBQ worsten van Nederland!

Kamado recepten

Wanneer je een fijn stuk vlees hebt kunnen we je ook helpen met mooie bereidingen. Kijk daardoor eens op onze receptenpagina. Scroll maar eens langs al deze recepten en laat je inspireren door de kamado recepten van echte pitmasters.

Bezoek onze BBQ shop eens!

Het beste kom je zelf het mooiste stuk vlees uitzoeken. Heb je vragen of wil je een lekker recept? Kom dan eens langs bij onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel! Hier staat altijd een professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.