Skip to content

Het lekkerste en eerlijkste BBQ vlees! Geen massaproduct, 100% Nederlands. 

Ook al heb je nog zo’n mooie BBQ, kamado of OFYR die je maar kan wensen, zonder de beste kwaliteit ingrediënten creëer je nooit de optimale kamado beleving. Daarom hebben wij, in onze winkel in Kaatsheuvel, het beste rundvlees, varkensvlees en gevogelte voor je klaarliggen.

Rundvlees

Ons rundvlees komt uit Nederland, van VIT’s uit Twente om precies te zijn. Rundvlees op de kamado bereiden is geweldig! Het beste gebruik je grote stukken zoals Brisket, Bavette, Picanha, Maminha, Longhaas, Beef Hammer of Short ribs. Wil je wat kleinere stukken? Dan hebben we Entrecote, Ribeye, T-Bone of Ossenhaas. Uiteraard de allerbeste kwaliteit en botermals.

Bekijk ons rundvlees

Varkensvlees

Low ‘n slow barbecueën met varkensvlees op de kamado is heel populair, vrij makkelijk en erg lekker. Maak daarom eens Pulled Pork of Gyros (aan het spit) met onze Procureur. Maak van eenvoudig Buikspek (met behulp van een goede brine) een delicatesse. Natuurlijk mag dé Kamado Klassieker niet ontbreken in je repertoire: 3-2-1 Spareribs, we hebben ze uitsluitend dikbevleesd!

Bekijk ons varkensvlees

BBQ Worsten

Onze BBQ worsten zijn met grote zekerheid de lekkerste BBQ worsten van Nederland en uiteraard vind je ze in alle smaken in onze BBQ shop in Kaatsheuvel. We hebben Bacon – Ui, Venkel – Prei, Chistorra, Pulled Pork, Chorizo en de meest populaire: Texas Style (Jalapeño – Cheese). De laatste hebben we ook in 50 cm en 1 meter!

Ons BBQ vlees: de allerbeste kwaliteit

We werken met Vlees Integratie Twente (VITS’s), zij leveren zeer exclusief aan de beste slagers van Nederland en aan ons! :-)

Beter rundvlees van Nederlandse bodem is er niet! Topkwaliteit Frans Limousin rundvlees. Van kalf tot slacht, alles in eigen huis. Zo uitgesneden dat het perfect is om te gebruiken op de kamado. Dus geen voorgesneden en gemarineerde lapjes, maar grote en eerlijke stukken vlees waar jij heerlijk mee aan de slag kan. Het vlees is shock-frozen tot -18 graden zodat de versheid altijd 100% gegarandeerd is.

VIT’s rundvlees wordt onder, zelf opgelegde, strenge voorwaarden geproduceerd. Dat wil zeggen dat de kalveren die binnenkomen, minimaal 100 dagen, worden gemest met een zelf-ontwikkelde, uitgekiende mix van granen, hooi, mais en lijnzaad. Dit lijnzaad bevat veel Omega 3 vetten die van groot belang zijn voor de kwaliteit van het rundvlees.

In Nederland lopen alle koeien ’s zomers in de wei. Kalfjes zogen bij hun moeder en alle koeien grazen in de wei, puur natuur dus!

Dan de leefomstandigheden van deze dieren. We zijn zelf gaan kijken en de dieren worden met respect behandeld en hebben veel ruimte. Hier staat dierenwelzijn echt voorop. Daarom geeft Vlees Integratie Twente 5 garanties: 

 • Respect voor het dier
 • Ruime diervriendelijke stallen
 • ‘s Zomers de koeien in de wei
 • Kalfjes zogen bij de moederkoe
 • Kleinschalig, zo diervriendelijk mogelijk slachthuis in Oldenzaal

Naast het mooiste rundvlees ook varkensvlees, kip & eend

In onze BBQ shop in Kaatsheuvel ligt de vriezer vol met het lekkerste soorten BBQ vlees. Verschillende stukken, denk bijvoorbeeld aan de mooiste stukken rundvlees zoals Ribeye, Brisket en Bavette. Of het lekkerste varkensvlees waar je heerlijke Pulled Pork of Gyros mee kan maken. Wil je graag een keer een heerlijke ‘Beer Can Chicken’ maken? Geen probleem! De lekkerste Gildehoen kip vind je bij ons.

Ook de heerlijke Home Made Worsten zijn bij ons verkrijgbaar in 7 verschillende smaken. Dit zijn echt de lekkerste BBQ worsten van Nederland!

Kamado recepten

Wanneer je een fijn stuk vlees hebt kunnen we je ook helpen met mooie bereidingen. Kijk daardoor eens op onze receptenpagina. Scroll maar eens langs al deze recepten en laat je inspireren door de kamado recepten van echte pitmasters.

Bezoek onze BBQ shop eens!

Het beste kom je zelf het mooiste stuk vlees uitzoeken. Heb je vragen of wil je een lekker recept? Kom dan eens langs bij onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel! Hier staat altijd een professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!