Skip to content
Grill Guru Accessoires

Grill Guru Medium accessoires

Oneindig veel mogelijkheden met Grill Guru Medium accessoires

Om de optimale kamado ervaring te beleven op je Grill Guru Medium, moet je kunnen werken met de juiste accessoires. Die vind je hier! Hier vind je alle originele accessoires die passend zijn voor jouw Grill Guru Medium. Heb jij een andere kamado en zie je toch een interessant accessoire? Wellicht past deze toch op jouw kamado. Neem daarvoor even contact met ons op, wij weten je altijd te helpen!

Resultaat 1–15 van de 45 resultaten wordt getoond


Verschillende Grill Guru Medium accessoires

Er is ontzettend veel keuze als het gaat om accessoires voor op je Grill Guru Medium. Sommige accessoires zijn handig en leuk om mee te werken, maar niet per se noodzakelijk. Dit noemen we ‘nice-to-haves’. Maar er zitten ook een aantal musthave accessoires tussen. Denk bijvoorbeeld aan de beschermhoes, zodat jouw Grill Guru Medium het hele jaar buiten kan blijven staan en is beschermd tegen weer en wind. Houd je van pizza’s bakken? Dan moet je absoluut de Grill Guru Medium pizzasteen hebben! Hierop kun je zelf de lekkerste pizza’s bereiden als een echte Italiaanse chef! Zo zijn er nog veel meer Grill Guru Medium accessoires die het werken op deze kamado makkelijker, leuker én lekkerder maken!

Aan de slag met je eigen accessoires!

Wanneer je de juiste accessoires in je bezit hebt, zal je merken dat de mogelijkheden op je kamado ontzettend veel meer zijn geworden. Je kunt nu lekker aan de slag met de bereiding van allerlei verschillende gerechten. Misschien heb je zelf al wat lekkere gerechten in gedachten, maar mocht je nog wat inspiratie te kort komen dan helpen wij je ook graag! Neem maar eens een kijkje op onze receptenpagina. Hier staan ontzettend veel lekkere recepten die jij, met de juiste accessoires, kan gaan bereiden op je kamado. Eet smakelijk!

Grill Guru Medium accessoires, het perfecte cadeau

Ken je iemand die in het bezit is van een Grill Guru Medium en wil je diegene graag verrassen? Met één van de accessoires op deze pagina maak je diegene zeker gelukkig! Een echte BBQ’er kun je namelijk niet blijer maken dan met mooie, originele accessoires. Vind je het lastig om te kiezen? Je kunt natuurlijk ook altijd gaan voor een cadeaubon van Kamado Express, dan zit je altijd goed!

The Fire Station

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al deze Grill Guru Medium accessoires en wil je ze graag eerst in het echt bekijken? Dat kan! Kom daarvoor langs in onze BBQ shop ‘The Fire Station’ in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar die je kan helpen met al je vragen en die je van de beste BBQ tips kan voorzien!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!