skip to Main Content
Grill Guru Large

Grill Guru Large

Grill Guru Large, de Grill Guru klassieker

Op zoek naar een mooie en betaalbare Large kamado? Maak dan kennis met de Grill Guru Large, de ultieme kamado die jouw achtertuin omtovert tot een culinair grillparadijs. Op het grillrooster van 46 cm kun je voor 8 personen heerlijk BBQ’en en verschillende technieken toepassen zoals grillen, roken, stomen, bakken, braden en nog veel meer. Deze kamado is verkrijgbaar als solo variant (om in te bouwen in een BBQ meubel, buitenkeuken of kamado tafel) of compleet met onderstel en zijtafels.

Toont alle 8 resultaten


Waarom de Grill Guru Large?

Waarom zou je kiezen voor de Grill Guru Large?

1. Aan ruimte geen gebrek
Met een kookrooster dat ruimte biedt voor veel ingrediënten, kun je feesten geven en tegelijkertijd indruk maken op je gasten met heerlijke gerechten. Van sappige steaks tot hele kippen, de Grill Guru Large kan het allemaal aan.

2. Precisie Koken
Deze kamado is een meester in temperatuurregeling. Met behulp van luchtstroomcontrole en het keramische ontwerp kun je de hitte precies afstellen voor slow-and-low roken of high-heat grillen. Het maakt niet uit wat je wilt koken; met deze kamado heb je de volledige controle.

3. Robuuste Duurzaamheid
Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is de Grill Guru bestand tegen extreme temperaturen en gaat hij jarenlang mee. Het is een investering in de toekomst van jouw grillavonturen.

4. Smaak zonder Grenzen
De smaak die de Grill Guru Large aan je gerechten toevoegt, is ongeëvenaard. Het keramische ontwerp behoudt vocht en creëert die karakteristieke rokerige smaak waar BBQ-liefhebbers van dromen.

De onderdelen van de Grill Guru Large

Met de Grill Guru Large kamado breng je een prachtige, grote kamado naar je tuin waar je de lekkerste gerechten op kan gaan bereiden! Deze kamado wordt standaard geleverd met de volgende onderdelen:

  • Gepoedercoate topvent: Hiermee pas je de zuurstoftoevoer aan om zo de temperatuur van de kamado te reguleren.
  • RVS grillrooster met een diameter van 46 cm: Om heerlijk op te grillen!
  •  Dome thermometer: Lees de temperatuur tot op de graad nauwkeurig af.
  • Vuurkorf en vuurring van vuurvast keramiek: Om de kolenmand in te plaatsen.
  • Plate Setter: Vrijwel alle gerechten van de kamado bereid je indirect. Hiervoor gebruik je de Plate Setter. Zo komen je ingrediënten niet in direct contact met het vuur.
  • Regenhoes: Bescherm je kamado het hele jaar door tegen alle weersomstandigheden.
  • Flip Grid Systeem: Het roestvrijstalen rooster met verwijderbaar middenstuk waar je een Dutch Oven of skillet in kan plaatsen.
  • Onderstel: Dankzij het onderstel met 4 wielen kun je jouw kamado neerzetten waar je maar wil. (Niet inbegrepen bij de solo variant)
  • Kolenrooster: Om het as te scheiden van je houtskool.

Grill Guru accessoires

Zoals je ziet wordt deze Large kamado van Grill Guru al vrij compleet geleverd. Met deze basis set kun je direct aan de slag met heerlijke bereidingen. Maar je hebt zo ontzettend veel mogelijkheden op dit prachtige apparaat, deze wil je natuurlijk wel allemaal benutten. Dit doe je door verschillende Grill Guru accessoires toe te voegen aan je BBQ set. Bij Kamado Express vind je meer dan 100 originele Grill Guru accessoires. Sommige zijn universeel en dus te gebruiken op ieder model, maar sommige zijn enkel te gebruiken op dit model, de Grill Guru Large accessoires. Heb je nog een vraag over deze kamado of twijfel je welke accessoires je goed kan gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.