skip to Main Content

BBQ Tang

Wanneer je gaat barbecueën werk je natuurlijk boven het vuur met hoge temperaturen. Als je dan met een vork het vlees moet omdraaien kan dat heel vervelend zijn, dat is veel te warm. Ook is het zo dat als je met een vork in het vlees prikt dat er sappen uit het vlees verloren gaan en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Daarom is het goed om een goede BBQ tang te gebruiken. Met een BBQ tang draai je met gemak vlees, groente of vis om zonder dat je handen te dicht bij het vuur komen. En daarnaast behoudt het vlees ook nog al zijn sappen. Win-win!

BBQ Tang van Kamado Express

Bij Kamado Express verkopen we vier soorten barbecue tangen. We zetten ze even op een rijtje:

 • Bastard Silicone Tang
  Deze compacte tang is erg handig om snel etenswaren mee om te draaien. Zowel tijdens het bakken en grillen als tijdens het braden. En met de hittebestendige silicone grepen maak je geen krassen in je pan.
 • Bastard Precisie Tang
  Deze tang is ideaal voor het preciezere werk. De tang is zowel geschikt voor vlees als vis en een echte aanwinst voor iedere barbecuer die vaak met wat kleinere etenswaren werkt.
 • Bastard Deluxe Tang
  De Bastard Deluxe Tang heeft een robuuste handgreep en een handige sluiting om hem op te bergen. Deze tang heeft de ideale grip op elk stuk vlees, vis of groente.
 • Monolith BBQ Tang
  Deze tang van het merk Monolith is gemaakt van roestvrij staal en heeft een bamboe handvat. Er zit een handige vergrendeling op waarmee je de tang in één keer op slot doet. Daarnaast zit er een handig oog op de tang waarmee je deze gemakkelijk kan ophangen.

BBQ accessoires

Een barbecue tang is natuurlijk een accessoire wat je echt in huis moet hebben als je veel werkt met de barbecue. Maar zo zijn er nog meer barbecue musthaves die bij de echte bbq’er niet mogen ontbreken. Wat dacht je van een kernthermometer, hittebestendige handschoenen of een beschermhoes? Dit noemen wij BBQ musthaves. Benieuwd welke BBQ musthaves er nog meer zijn? Je leest het in dit blogartikel.

Kom eens langs!

Ben je nieuwsgierig geworden welke accessoires jouw kamado beleving nog mooier kunnen maken? Kom dan eens langs bij onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier vind je allerlei soorten kamado’s, accessoires, sausjes, rubs en nog veel meer. Een echte snoepwinkel voor de BBQ liefhebber!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!