Skip to content
Kamado Joe

Kamado Joe Big Joe, de grote broer van de Classic 2

De Kamado Joe Big Joe heeft alle eigenschappen zoals de Kamado Joe Classic II maar dan een maatje groter. De Kamado Big Joe heeft een grilloppervlakte van 61 cm en alle accessoires en extra’s die je ook bij zijn kleinere broertje vindt. Nodig daarom extra veel vrienden en familie uit om eens van jouw kookkunsten te proeven!

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze XL kamado. Wil je meer lezen over het merk in het algemeen, lees hier alles over Kamado Joe.  

Toont alle 2 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Bijzonderheden en details van Kamado Big Joe

De grotere versie van het 2e Classic model heeft een grilloppervlakte van maar liefst 61 cm, dat is genoeg ruimte voor drie volledige runderribstukken! Door gebruik te maken van gehalveerde roosters kun je met het gepatenteerde Divide & Conquer systeem verschillende technieken tegelijk toepassen. Zo kun je vlees, groenten en andere bijgerechten allemaal op hetzelfde moment op tafel zetten.

De kamado Big Joe heeft de gepatenteerde luchtschijf, met deze luchtschijf kun je erg gemakkelijk de constante luchttoevoer nauwkeurig regelen. Deze luchtschijf is geheel van aluminium gemaakt, dit betekend dat hij niet zal gaan roesten. Het schoonmaken van de kamado is nog nooit zo makkelijk geweest met de gepatenteerde aslade van de Kamado Joe modellen. De aslade laat zich probleemloos en zonder rommel legen. Ook voor de AMP firebox is octrooi aangevraagd. Wat deze firebox anders maakt is dat hij bestaat uit 6 losse delen. Dit maakt dat de onderdelen van de firebox genoeg ruimte hebben om uit te zetten en zo zullen er geen breuken in komen.

Big Joe accessoires en aanvullingen

De Kamado Big Joe wordt met bijna alles geleverd dat je nodig hebt om gelijk te beginnen met grillen. Hier is Kamado Joe ook erg trots op! Maar ook Kamado Joe heeft verschillende accessoires en aanvullingen uitgebracht. Bekijk ze hier.

Maak met de JoeTisserie een nieuw soort draaispit van jouw kamado. Door de unieke vorm van de rotisserie past deze precies op jouw Big Joe en sluit hij luchtdicht af. Zo blijft alle hitte binnen de kamado en krijg jij een heerlijk stuk vlees met een rijk houtskool aroma. Of maak optimaal gebruik van de grill met behulp van het ribbetjesrek. Met dit ribbetjesrek kun je grote hoeveelheden ribbetjes gelijkmatig en gelijktijdig bereiden.

De beschermhoezen van Kamado Joe zijn op maat gemaakt en beschermen jouw Kamado Big Joe tegen schadelijke invloeden van de zon, regen en sneeuw. Ook voorkomt de beschermhoes dat de grill deukjes of krassen oploopt. Met de verschillende grilloppervlakken van Kamado Joe kun je jouw Big Joe precies naar jouw eigen wensen inrichten. De grill oppervlakken zijn onderling met elkaar te combineren en zijn afgestemd op de verschillende ingrediënten en bereidingswijzen. Er zijn 5 verschillende roosters en een grill vergroter beschikbaar, de grill vergroter vergroot jouw grill ruimte tot wel 60%!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast