skip to Main Content
Kamado Joe

De Kamado Joe Big Joe

De grote broer van de Classic 2

De Kamado Joe Big Joe heeft alle eigenschappen zoals de Kamado Joe Classic II maar dan een maatje groter. De Kamado Big Joe heeft een grilloppervlakte van 61 cm en alle accessoires en extra’s die je ook bij zijn kleinere broertje vindt. Nodig daarom extra veel vrienden en familie uit om eens van jouw kookkunsten te proeven!

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze XL kamado.

Toont alle 14 resultaten


Bijzonderheden en details van Kamado Big Joe

De grotere versie van het 2e Classic model heeft een grilloppervlakte van maar liefst 61 cm, dat is genoeg ruimte voor drie volledige runderribstukken! Door gebruik te maken van gehalveerde roosters kun je met het gepatenteerde Divide & Conquer systeem verschillende technieken tegelijk toepassen. Zo kun je vlees, groenten en andere bijgerechten allemaal op hetzelfde moment op tafel zetten.

De kamado Big Joe heeft de gepatenteerde luchtschijf, met deze luchtschijf kun je erg gemakkelijk de constante luchttoevoer nauwkeurig regelen. Deze luchtschijf is geheel van aluminium gemaakt, dit betekend dat hij niet zal gaan roesten. Het schoonmaken van de kamado is nog nooit zo makkelijk geweest met de gepatenteerde aslade van de Kamado Joe modellen. De aslade laat zich probleemloos en zonder rommel legen. Ook voor de AMP firebox is octrooi aangevraagd. Wat deze firebox anders maakt is dat hij bestaat uit 6 losse delen. Dit maakt dat de onderdelen van de firebox genoeg ruimte hebben om uit te zetten en zo zullen er geen breuken in komen.

Big Joe accessoires en aanvullingen

De Kamado Big Joe wordt met bijna alles geleverd dat je nodig hebt om gelijk te beginnen met grillen. Hier is Kamado Joe ook erg trots op! Maar ook Kamado Joe heeft verschillende accessoires en aanvullingen uitgebracht. Bekijk ze hier.

Maak met de JoeTisserie een nieuw soort draaispit van jouw kamado. Door de unieke vorm van de rotisserie past deze precies op jouw Big Joe en sluit hij luchtdicht af. Zo blijft alle hitte binnen de kamado en krijg jij een heerlijk stuk vlees met een rijk houtskool aroma. Of maak optimaal gebruik van de grill met behulp van het ribbetjesrek. Met dit ribbetjesrek kun je grote hoeveelheden ribbetjes gelijkmatig en gelijktijdig bereiden.

De beschermhoezen van Kamado Joe zijn op maat gemaakt en beschermen jouw Kamado Big Joe tegen schadelijke invloeden van de zon, regen en sneeuw. Ook voorkomt de beschermhoes dat de grill deukjes of krassen oploopt. Met de verschillende grilloppervlakken van Kamado Joe kun je jouw Big Joe precies naar jouw eigen wensen inrichten. De grill oppervlakken zijn onderling met elkaar te combineren en zijn afgestemd op de verschillende ingrediënten en bereidingswijzen. Er zijn 5 verschillende roosters en een grill vergroter beschikbaar, de grill vergroter vergroot jouw grill ruimte tot wel 60%!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.