skip to Main Content
Kamado Joe Big Joe 3

De Kamado Joe Big Joe 3

Mag het een onsje meer zijn? Neem dan de Big Joe 3!

Groot gezin of familie? Veel vrienden? Of ben je (semi) professioneel BBQ-er? Overweeg dan een maatje meer met de Kamado Joe Big Joe 3. Deze Kamado Joe heeft hetzelfde uiterlijk en exact dezelfde eigenschappen als de Kamado Joe Classic 3, maar dan een flink stuk groter. Het grilloppervlakte is 61 cm.

Je leest meer over deze XL kamado onderaan deze pagina. Zoek je de specificaties en maten? Je vindt ze bij het product.

Nieuw! De Kamado Big Joe 3 Stand Alone: voor inbouw in een buitenkeuken! Wil je eens praten over een maatwerk buitenkeuken voor deze knoepert? Neem dan contact met ons op.

Toont alle 15 resultaten


Kenmerken van de Kamado Big Joe 3

De kamado Big Joe III heeft een grilloppervlak van wel 61 cm. Dit maakt de kamado groot genoeg om meerdere gerechten tegelijk te bereiden, hier passen wel drie complete ribstukken op! Kijk voor wat BBQ-inspiratie naar onze Kamado Joe recepten. Met het inmiddels bekende Divide & Conquer systeem van Kamado Joe heb je de mogelijkheid om meerdere technieken tegelijk toe te passen. Dit doe je door middel van gehalveerde roosters die je op verschillende hoogte kunt plaatsen. Kamado Joe biedt 5 verschillende roosters die zijn aangepast op verschillende ingrediënten en bereidingswijze. Met deze verschillende halfronde rooster en het Divide & Conquer systeem maak je verschillende gerechten op hetzelfde moment klaar!

Net als de Kamado Joe Classic 3 komt de Kamado Big Joe 3 met een aantal nieuwe accessoires. Geef je gerecht de perfecte smaak en textuur met de nieuwste innovatie van Kamado Joe: de SloRoller. Gebaseerd op gepatenteerde technologie door Harvard University is de SloRoller ontwikkeld, hiermee maak je van jouw Kamado Joe de optimale rookoven. Een andere nieuw kenmerk van de Big Joe is het nieuwe onderstel gemaakt van verzinkt staal. Dit nieuwe onderstel heeft zelfs opbergruimte voor al jouw accessoires zoals de SloRoller!

Aanvullingen en accessoires voor de Kamado Big Joe 3

Zoals je misschien al weet worden de kamado’s van Kamado Joe geleverd met vrijwel alles wat je nodig hebt om te beginnen met met grillen. Hier zijn ze bij Kamado Joe erg trots op, maar ook zij hebben een aantal verschillende accessoires uitgebracht waarmee je je kamado nog verder kan uitbreiden. Zo kun je met de gietijzeren wok van Kamado Joe heerlijke roerbakgerechten maken. Of maak heerlijke quiches en pasteien door middel van de panpizzasteen. Met deze panpizzasteen maak je ook heerlijke eenpansgerechten, brood of zelfs paella.

Ben jij een echte fan van een heerlijke pizza en wil je gaan voor een complete Pizza-ervaring? Dan kun je gebruik maken van de Kamado Joe pizza accessoires zoals de pizzaschep en pizzasnijder. Of kies ervoor om van jouw Kamado Joe een eersteklas pizzaoven te maken met behulp van de DōJoe. Met de DōJoe, gemaakt van duurzaam gegoten aluminium, ben je verzekerd van een perfecte bodem en een knapperige topping!

Alle maten Kamado Joe kamado’s op een rijtje

Zoeken