skip to Main Content
Masimaro Truffelproducten

Masimaro Truffelolie

Olijfolie is natuurlijk een veel gebruikt product in de meeste keukens. Met de Masimaro truffelolie is hier nu de heerlijke smaak van truffel aan toegevoegd. Deze delicatesse komt regelrecht uit de Italiaanse bodem. En deze pure smaak proef je terug! De truffelolie zit in een glazen fles met een handige spraydop waardoor je met een gerichte straal de olie op je gerechten kan sprayen. Je kunt de truffelolie kopen bij Kamado Express in 2 smaken. Beide zijn perfect als dressing over salades, gegrilde groenten en vlees, frietjes en zelf popcorn!

Toont alle 2 resultaten


Soorten truffelolie

Bij Kamado Express kun je 2 smaken truffelolie kopen. De Masimaro Witte Truffel aroma olijfolie spray en de Masimaro Zwarte Truffel natuurlijk aroma olijfolie spray. Beide smaken bestaan uit extra vierge olijfolie met een 100% natuurlijke truffelsmaak en zijn heerlijk over verschillende salades, gegrilde groenten en vlees. Met de handige spraydop is de truffelolie zeer gemakkelijk in gebruik en dit gaat verspilling van dit heerlijke product ook tegen. Want dat zou natuurlijk zonde zijn!

Saus, rub of truffelolie kopen doe je bij Kamado Express

Ben je naast truffelolie nog benieuwd naar andere barbecue smaakmakers? Kijk dan eens naar de pagina’s met sauzen en rubs. We hebben voor ieder wat wils! Maak je graag spareribs? Probeer dan eens de Blues Hog Sweet & Savory Dry Rub, die combinatie is echt fantastisch! En zo hebben we nog veel meer verschillende sauzen of rubs. De combinatie van de juiste saus en rub zorg je voor de ultieme smaaksensatie!

Barbecue recepten

Steek je graag de barbecue aan maar heb je weinig inspiratie voor de juiste barbecue recepten? Neem dan eens een kijkje op onze receptenpagina. Hierop staan tientallen heerlijke recepten, bereid door onze pitmasters en guest grillers. Van vlees- of vis- tot vegetarische gerechten. En zowel voor- hoofd- als nagerechten en zelfs lunchgerechten zijn hier te vinden. Neem dus gerust een kijkje, je zult er geen spijt van krijgen!

Zoeken