Skip to content
Smokey Goodness assortiment

Smokey Goodness Rub

Bring it to the next level!

Til je kamadogerechten naar een hoger level met de verschillende rubs van Smokey Goodness. Deze rubs zijn speciaal samengestelde blends van zout, suiker en specerijen. Een Smokey Goodness rub zorgt ervoor dat je bij het low & slow garen van je vlees, een mooie bark krijgt. Een bark is de heerlijke krokante korst op het vlees waarin de rook, warmte, vleessappen en kruiden samenkomen. Dit geeft zo’n ontzettend lekkere smaak aan je vlees! Voor iedere vleessoort heeft Smokey Goodness wel een bijpassende rub. Probeer maar eens wat verschillende smaken uit en kijk welke jij het lekkerst vindt!

Toont alle 7 resultaten


Verschillende Smokey Goodness Rubs

De BBQ rubs van Smokey Goodness bevatten suikers en allerlei andere smaakmakers. Deze specerijen zijn geweldig om die heerlijke korst op je vlees te creëren bij het Low & Slow barbecueën, maar de scheidingslijn tussen een mooie krokante korst en een verbrande korst is flinterdun. Wanneer jouw mooie gerubte stuk vlees te lang in een te hete temperatuur ligt, kunnen de suikers in de Smokey Goodness rub gaan over karamelliseren en dat wil je niet hebben. Op die manier verbranden je kruiden en specerijen en krijgt je vlees een bittere bijsmaak. Met deze rubs kun je dan ook niet Hot & Fast grillen, tenminste met de meeste van deze rubs! De Smokey Goodness Grill Blend Rub is namelijk speciaal ontwikkeld voor de BBQ’ers die lekker hot & fast willen grillen en toch een rub willen gebruiken. Deze rub bevat namelijk geen suikers of andere snel verbrandende ingrediënten maar zit wel boordevol smaak!

Kamado Recepten

Ben je graag lekker in de weer met je kamado maar kom je nog weleens inspiratie tekort voor nieuwe gerechten? Neem dan eens een kijkje op onze receptenpagina! Hier vind je tal van verschillende recepten die je allemaal op jouw kamado kan maken. Houd je bijvoorbeeld van een lekker kipgerecht? Bestel dan de Smokey Goodness Cheecky Chicken BBQ Kruidenrub, zoek een heerlijk kiprecept uit op de receptenpagina en ga lekker aan de slag!

Een BBQ rub kiezen

Vind je het lastig om tussen de verschillende soorten rubs een keuze te maken? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel! Geef je voorkeur aan qua smaak, vertel ons wat je wilt gaan maken en wij adviseren je maar al te graag! Wil je trouwens je gerecht qua smaak nog meer een boost geven? Kijk dan eens naar onze verschillende BBQ sauzen. Met een goede rub is dit heerlijk te combineren!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!