skip to Main Content
Monolith Classic BBQ Guru

Monolith BBQ GURU

De samensmelting van 2 meesterwerken: MONOLITH + BBQ Guru

De Monolith BBQ Guru modellen zijn met recht progressief en innovatief te noemen. Waarom? Het Duitse Monolith heeft voor deze innovatie de samenwerking gezocht met het Amerikaanse BBQ Guru. Het resultaat? Een perfect te controleren en te sturen hightech kamado voor de echte perfectionist en de gadgetfreak. Nooit de adapter bevestigen op de luchtinlaat van je kamado? Altijd mega stabiel low ‘n slow urenlang cooken? Op de Monolith PRO BBQ Guru Editions zit namelijk standaard een ingebouwde ventilator waarop je je controller aansluit. Er zijn 3 modellen van BBQ Guru controller, sluit ze aan en ervaar de magie van absolute en volledige controle!

Lees meer over de Monolith BBQ GURU

Toont alle 8 resultaten


De BBQ Guru Series, een unieke hightech kamado!

Wat krijg je als je Amerikaanse perfectionistische BBQ cultuur combineert met Duitse Technik und Gründlichkeit? Juist, de coolste kamado ever. Althans als je fan van techiek bent, van gadgets houdt of een enorme perfectionist bent. Want perfect keramisch grillen ging al makkelijk maar nu echt moeiteloos. De samenwerking tussen deze bedrijven heeft geresulteerd in de meest veelzijdige en geavanceerde keramische BBQ van dit moment. Het is een symbool van precisie, schoonheid en prestatie. Met meer innovaties dan welke andere keramische grill ook. Hiermee neemt de Monolith moeiteloos het voortouw voor de toekomst van keramisch barbecueën.

BBQ Guru Series, smaak en technologie gecombineerd

Open een wereld aan BBQ smaak en beleef de mix van voortreffelijk vakmanschap en het hoogst mogelijke niveau van technologie die je in barbecueën kunt bereiken. De Monolith BBQ Guru Edition heeft een standaard een geïntegreerde BBQ Guru ventilator. Hier sluit je de BBQ Guru Controller op aan, de DigiQ, DynaQ of UltraQ en het systeem zorgt voor een nog betere temperatuur controle en beheersing. Je Monolith kamado werkt efficiënter en je verbruikt nóg minder houtskool en….het eindresultaat is wellicht nog verfijnder.

Modellen in de Monolith BBQ Guru Series

Er zijn 2 modellen in BBQ Guru Serie, te weten: de Monolith Classic PRO BBQ Guru en de Monolith LeChef PRO BBQ Guru. Beide modellen hebben een ingebouwde blower. Ook op de kleine telg, de Monolith ICON, kun je een BBQ Guru aansluiten echter is er geen ventilator ingebouwd.

Het aantal uitvoeringen is beperkt. Deze bijzondere kamado is namelijk verkrijgbaar als:

 • LeChef model met onderstel en zijtafels van bamboe of als inbouwmodel (2022)
 • Classic model met onderstel en zijtafels van bamboe of als inbouwmodel

Leveromvang Monolith Pro BBQ Guru Series

 • Monolith LeChef PRO BBQ Guru Edition of Monolith Classic PRO BBQ Guru Edition;
 • Geïntegreerde BBQ Guru Ventilator;
 • Het slimme multi-level roostersysteem: Smart Grid System met 2 stuks half RVS Rooster, 2 stuks halve indirectsteen, 2 RVS lekbakken, 2 handvaten en de houder;
 • RVS Kolenmand met scheidingswand voor direct- en indirect grillen tegelijk;
 • 5-delige vuurschaal met RVS houder en as trechter met as schep;
 • Handige rooster lifter;
 • Rookhout toevoersysteem (Monolith Chip Feeder) om eenvoudig rookhout of pellets toe te voegen;
 • De inbouwversie wordt geleverd met 3 zwarte keramische voetjes;
 • De verrijdbare versie wordt geleverd met onderstel met zwenkwielen waarvan 2 geremd en bamboe zijtafels.

Afmetingen

 • 78 x 59cm (hxb) diepte incl. handvat en scharnier ca. 71cm

LET OP: wordt geleverd exclusief de BBQ Guru Controller.  Je kunt kiezen uit de BBQ Guru DigiQ, BBQ Guru DynaQ of de BBQ Guru UltraQ. Deze dien je los te bestellen!

De Monolith BBQ Guru Edition is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.

Zoeken