skip to Main Content
Smokey Goodness assortiment

Smokey Goodness

Heerlijke smaakmakers en wannahaves van BBQ Guru Jord Althuizen.

Barbecueën is pure beleving! Dat is waar het merk Smokey Goodness voor staat. Wat in 2010 begon als een jongensdroom van oprichter Jord Althuizen, is inmiddels een echt BBQ begrip in Nederland geworden. Smokey Goodness organiseert jaarlijks vele workshops, catering en produceert ook goede en lekkere producten. Bekijk de heerlijke sauzen en rubs op deze pagina


Smokey Goodness smaakmakers

Wanneer je de lekkerste kamado gerechten op tafel wilt zetten, zijn goede BBQ sauzen en rubs onmisbaar. Met de verschillende sauzen en rubs van Smokey Goodness weet je zeker dat je een fantastische smaakmaker aan je gerechten toevoegt. Deze sauzen geven net die extra boost waarmee je jouw recept naar een hoogtepunt laat stijgen. Smaken verschillen uiteraard, vandaar dat er verschillende sauzen van dit merk beschikbaar zijn. Voor ieder wat wils! Kijk maar eens naar de verschillende sauzen en experimenteer lekker met de verschillende smaken. Ook qua BBQ rubs heb je bij dit merk genoeg keus uit heerlijke smaakmakers. De BBQ rubs zijn speciaal samengestelde blends van zout, suiker en specerijen. Deze smaakmakers zijn perfect om een heerlijk, krokant korstje te creëren op het vlees waar de rook, warmte, vleessappen en kruiden fantastisch samenkomen. Bekijk deze heerlijke rubs en kijk welke jij het lekkerst vindt!

Wannahaves

Wanneer je zo’n geweldige kamado in je tuin hebt staan wil je hier natuurlijk optimaal gebruik van maken. Om het maximale eruit te halen heb je natuurlijk verschillende accessoires nodig. Bij Kamado Express maken wij bij de accessoires graag het onderscheid tussen Musthaves en Wannahaves. Musthaves zijn de accessoires die je absoluut nodig hebt om de ultieme kamado beleving te ervaren. Een overzicht van alle BBQ musthaves vind je hier.

Maar daarnaast zijn er ook nog tal van kamado accessoires die niet perse nodig zijn, maar waar je wel iedere kamado lover ontzettend gelukkig mee maakt. Dit soort accessoires noemen wij Wannahaves. Onder deze Wannahaves vallen onder andere de Smokey Goodness Towels. Deze 100% katoenen handdoeken zijn ontzettend leuk om als cadeau te geven aan een BBQ’er, maar misschien nog wel leuker om te krijgen. Hiermee droog je de vaat of je vette handen af, volledig in BBQ stijl. Naast deze handdoeken vind je bij Kamado Express nog veel meer ontzettend toffe Wannahaves. Bekijk alle wannahaves hier en kijk wat voor moois er voor jou tussen zit!

Kom eens langs!

Wil je eens de pure passie voor buitenkoken in het echt proeven? Dan moet je echt eens langskomen in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. In deze snoepwinkel voor stoere mannen (en stoere vrouwen 😉) vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van buitenkoken op houtskool of open vuur. Heb je vragen over een bepaald product of wil je gewoon eens lekker de sfeer komen proeven? Kom dan gezellig bij ons langs! Hier zal altijd een BBQ specialist aanwezig zijn die je kan helpen met al je vragen en die graag zijn of haar passie voor barbecueën aan je overbrengt.

Zoeken