Skip to content
The Meat Stick

The Meat Stick

Draadloze kernthermometer voor de perfecte kerntemperatuur

Werken op je kamado is leuk, helemaal als het lukt en lekker is! Daarom is temperatuur ontzettend belangrijk. Je hebt 3 temperaturen die van belang zijn: dome, rooster en kerntemperatuur! Omdat je niet in je vlees kunt kijken en je je kamado dicht moet laten is het meten van temperatuur handig met behulp van een stukje techniek. Met de thermometer van The Meat Stick kan je de omgevings- en kerntemperatuur makkelijk meten. Verbind de draadloze thermometer via bluetooth met je telefoon en je leest de temperatuur gemakkelijk af op je eigen scherm. Gebruik de kookhulp in de app en je bereiding slaagt altijd. Ook te combineren met een WiFi Bridge, dan heb je oneindig bereik!

Toont alle 2 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

The Meat Stick X Set

Met The Meat Stick X Set heb je een set met thermometer en Meatstick X Charger. Naast het opladen van je thermometer is deze charger ook een bluetooth versterker. Dit zorgt ervoor dat je jouw vlees in de gaten kan houden via de app op een afstand van wel 80 meter.

The Meat Stick WiFi Bridge Set

Bij de Meatstick WiFi Bridge set ontvang je naast 2(!) thermometers en de charger ook nog een WiFi Bridge. Met deze WiFi Bridge zorg je ervoor dat je de temperatuur van het vlees nooit meer uit het oog kan verliezen. Je hebt namelijk oneindig bereik met deze Bridge. Of je nu naast je kamado staat, even een ommetje gaat maken of nog even snel naar de winkel moet rennen, overal heb jij zicht op de temperatuur van je vlees!

Wanneer je al in het bezit bent van een Meatstick X set zonder WiFi Bridgde kun je deze ook los bestellen.

Kamado Musthaves

Een kamado in je bezit hebben is natuurlijk fantastisch, maar het wordt pas echt leuk als je er het optimale uit gaat halen. Dit doe je uiteraard met verschillende accessoires. Sommige accessoires zijn leuk om erbij te hebben maar niet per se noodzakelijk. Maar er zijn ook accessoires die je absoluut nodig hebt. Wij noemen dit Kamado Musthaves. Een goede kernthermometer, zoals The Meat Stick, is zo’n Kamado Musthave. Maar daarnaast zijn er nog een aantal accessoires die je absoluut moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede BBQ borstel. Zo zijn er nog meer Musthaves. Ben je benieuwd welke? Je leest het in dit blogartikel.

The Fire Station

Wil je graag wat meer uitleg over de thermometers van Meatstick of heb je een vraag over een ander product? Kom dan gerust eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Stel je liever je vraag online? Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon, mail of chat.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast