skip to Main Content
The Meat Stick

The Meat Stick

Draadloze kernthermometer voor de perfecte kerntemperatuur

Werken op je kamado is leuk, helemaal als het lukt en lekker is! Daarom is temperatuur ontzettend belangrijk. Je hebt 3 temperaturen die van belang zijn: dome, rooster en kerntemperatuur! Omdat je niet in je vlees kunt kijken en je je kamado dicht moet laten is het meten van temperatuur handig met behulp van een stukje techniek. Met de thermometer van The Meat Stick kan je de omgevings- en kerntemperatuur makkelijk meten. Verbind de draadloze thermometer via bluetooth met je telefoon en je leest de temperatuur gemakkelijk af op je eigen scherm. Gebruik de kookhulp in de app en je bereiding slaagt altijd. Ook te combineren met een WiFi Bridge, dan heb je oneindig bereik!

Toont alle 3 resultaten


The Meat Stick X Set

Met The Meat Stick X Set heb je een set met thermometer en Meatstick X Charger. Naast het opladen van je thermometer is deze charger ook een bluetooth versterker. Dit zorgt ervoor dat je jouw vlees in de gaten kan houden via de app op een afstand van wel 80 meter.

The Meat Stick WiFi Bridge Set

Bij de Meatstick WiFi Bridge set ontvang je naast 2(!) thermometers en de charger ook nog een WiFi Bridge. Met deze WiFi Bridge zorg je ervoor dat je de temperatuur van het vlees nooit meer uit het oog kan verliezen. Je hebt namelijk oneindig bereik met deze Bridge. Of je nu naast je kamado staat, even een ommetje gaat maken of nog even snel naar de winkel moet rennen, overal heb jij zicht op de temperatuur van je vlees!

Wanneer je al in het bezit bent van een Meatstick X set zonder WiFi Bridgde kun je deze ook los bestellen.

Kamado Musthaves

Een kamado in je bezit hebben is natuurlijk fantastisch, maar het wordt pas echt leuk als je er het optimale uit gaat halen. Dit doe je uiteraard met verschillende accessoires. Sommige accessoires zijn leuk om erbij te hebben maar niet per se noodzakelijk. Maar er zijn ook accessoires die je absoluut nodig hebt. Wij noemen dit Kamado Musthaves. Een goede kernthermometer, zoals The Meat Stick, is zo’n Kamado Musthave. Maar daarnaast zijn er nog een aantal accessoires die je absoluut moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede BBQ borstel. Zo zijn er nog meer Musthaves. Ben je benieuwd welke? Je leest het in dit blogartikel.

The Fire Station

Wil je graag wat meer uitleg over de thermometers van Meatstick of heb je een vraag over een ander product? Kom dan gerust eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Stel je liever je vraag online? Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon, mail of chat.

Zoeken