Skip to content
Masimaro Truffelzout

Masimaro Truffelzout

Zout is natuurlijk de bekendste smaakmaker van allemaal. In vrijwel ieder gerecht wordt zout toegevoegd om het gerecht op smaak te brengen. Je kunt nu je gerechten nog meer op smaak brengen met het truffelzout van Masimaro. Bij Kamado Express kun je 2 smaken truffelzout kopen. Beide zijn verkrijgbaar in een handige, glazen zoutmolen.

Toont alle 2 resultaten


Truffelzout soorten

Wil je graag het overheerlijke truffelzout kopen? Je kunt kiezen uit 2 smaken. Masimaro Black Cyprus Black Truffel Zout, dit zijn grote, zwarte piramide vormige zoutvlokken van zwart zout uit Cyprus met 10% zomertruffel. En het Masimaro Grey Salt Black Truffel Zout, met echt zeezout uit Guérande waaraan 3% zomertruffel is toegevoegd. Beide soorten truffelzout zijn een heerlijke smaakmaker voor bijvoorbeeld ei, groenten en vlees.

BBQ accessoires

Om de lekkerste gerechten op je kamado te maken heb je natuurlijk niet alleen smaakmakers nodig. Zo zijn er ook tal van BBQ accessoires wat absolute musthaves zijn om het barbecueën leuker, lekkerder en gemakkelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kernthermometer, hittebestendige handschoenen of het juiste merk houtskool. Ben je benieuwd welke accessoires je nog meer nodig hebt voor de ultieme barbecue beleving? Je leest het in dit blogartikel.

BBQ wannahaves

Naast BBQ musthaves verkopen we bij Kamado Express ook BBQ Wannahaves. Dit zijn artikelen die niet per se noodzakelijk zijn, maar wel ontzettend leuk en handig zijn om te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Big Green Egg Measuring Cups of het The Big Green Egg Book. Op zoek naar een leuk cadeau voor een echte BBQ freak? Kijk dan maar eens tussen onze BBQ Wannahaves, daar kun je zeker een leuk cadeau vinden! Vind het lastig om iets te kiezen? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven. Dan zit je altijd goed!

Kom eens langs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Masimaro truffelzout, BBQ accessoires, BBQ wannahaves of naar andere BBQ artikelen? Kom dan eens langs in onze barbecuewinkel in Kaatsheuvel: The Fire Station! Dit is echt een snoepwinkel voor de barbecue liefhebber. Hier vind je alles wat je nodig hebt om de ultieme kamado beleving te creëren.  Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je liever je vraag online stellen? Dat is ook geen probleem! Je kunt altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. We helpen je graag!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!