skip to Main Content
Masimaro Truffelzout

Masimaro Truffelzout

Zout is natuurlijk de bekendste smaakmaker van allemaal. In vrijwel ieder gerecht wordt zout toegevoegd om het gerecht op smaak te brengen. Je kunt nu je gerechten nog meer op smaak brengen met het truffelzout van Masimaro. Bij Kamado Express kun je 2 smaken truffelzout kopen. Beide zijn verkrijgbaar in een handige, glazen zoutmolen.

Toont alle 3 resultaten


Truffelzout soorten

Wil je graag het overheerlijke truffelzout kopen? Je kunt kiezen uit 2 smaken. Masimaro Black Cyprus Black Truffel Zout, dit zijn grote, zwarte piramide vormige zoutvlokken van zwart zout uit Cyprus met 10% zomertruffel. En het Masimaro Grey Salt Black Truffel Zout, met echt zeezout uit Guérande waaraan 3% zomertruffel is toegevoegd. Beide soorten truffelzout zijn een heerlijke smaakmaker voor bijvoorbeeld ei, groenten en vlees.

BBQ accessoires

Om de lekkerste gerechten op je kamado te maken heb je natuurlijk niet alleen smaakmakers nodig. Zo zijn er ook tal van BBQ accessoires wat absolute musthaves zijn om het barbecueën leuker, lekkerder en gemakkelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kernthermometer, hittebestendige handschoenen of het juiste merk houtskool. Ben je benieuwd welke accessoires je nog meer nodig hebt voor de ultieme barbecue beleving? Je leest het in dit blogartikel.

BBQ wannahaves

Naast BBQ musthaves verkopen we bij Kamado Express ook BBQ Wannahaves. Dit zijn artikelen die niet per se noodzakelijk zijn, maar wel ontzettend leuk en handig zijn om te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Big Green Egg Measuring Cups of het The Big Green Egg Book. Op zoek naar een leuk cadeau voor een echte BBQ freak? Kijk dan maar eens tussen onze BBQ Wannahaves, daar kun je zeker een leuk cadeau vinden! Vind het lastig om iets te kiezen? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven. Dan zit je altijd goed!

Kom eens langs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Masimaro truffelzout, BBQ accessoires, BBQ wannahaves of naar andere BBQ artikelen? Kom dan eens langs in onze barbecuewinkel in Kaatsheuvel: The Fire Station! Dit is echt een snoepwinkel voor de barbecue liefhebber. Hier vind je alles wat je nodig hebt om de ultieme kamado beleving te creëren.  Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je liever je vraag online stellen? Dat is ook geen probleem! Je kunt altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. We helpen je graag!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.