Skip to content
Japanse Messen

Japanse messen

Bij een Japanse grill hoort een goed Japans mes!

Een goed mes is onmisbaar in iedere keuken. Snijden, op de goede manier, is vaak nog een punt van verbetering bij veel hobbykoks en BBQ-ers. En goed snijden is echt van groot belang! Het beïnvloed de garing van je product maar ook het mondgevoel van een hap eten en bij steak is het essentieel om haaks op de draad te snijden om een mals stukje te verkrijgen. Kortom, je hebt kennis én goed gereedschap nodig!

Met onze Japanse messen ben je altijd verzekerd van een vlijmscherp mes! Zo kun je alles precies op de manier snijden zoals je het hoort. Mooie bijkomstigheid, onze Japanse koksmessen zijn ook nog eens prachtig om te zien en van topkwaliteit!

Bekijk hieronder onze stijlvolle selecte van Japanse messen.

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Japanse messen

Wanneer je op zoek gaat naar een BBQ mes, is het een goed idee om te kijken of het een mes van Japans of Europees staal is. Messen uit Japan worden vaak gezien als het neusje van de zalm op het gebied van keukenmessen. Dit komt omdat je met deze messen heel precies kan snijden en dat ze veel langer scherp blijven. Japanse messen zijn namelijk meestal harder en dunner. Dit zorgt ervoor dat een Japans mes een stuk minder weerstand geeft wanneer je er mee snijdt. Het belangrijkste verschil tussen messen uit Japan en Europese messen is het gebruik van harder staal, waardoor het lemmet veel dunner gemaakt kan worden. Doordat messen uit Japan ook nog onder een kleinere hoek geslepen worden, snijden ze als geen ander. Je merkt echt het verschil! Bij Kamado Express vind je de allermooiste Japanse messen! Deze hebben altijd een hardheid tussen de 58 en 66 Rockwell en een prachtige, Aziatische uitstraling.

Verschillende soorten Japanse messen

Uiteraard vind je bij Kamado Express verschillende soorten Japanse messen. Zoals bijvoorbeeld het Shokunin Kobo mes. Deze zijn verkrijgbaar in drie formaten: 17,5cm, 21cm en 24 cm. Deze messen hebben naast een prachtig design ook een ongekende hardheid van ongeveer 61 Rockwell. Ben je op zoek naar een ideaal mes voor het snijden van groenten en kruiden? Dan is het Mujun mes echt wat voor jou! Dit vlijmscherpe mes is tweekantig geslepen en beschikt over een lemmet dat volledig doorloopt in het handvat. Hierdoor ligt het mes heerlijk in de hand! Ben je benieuwd naar de eigenschappen van onze messen? Neem dan gerust contact met ons op, we leggen het je graag uit!

Forged messen

Naast deze messen uit Japan kun je bij Kamado Express ook terecht voor de prachtige messen van het merk Forged. Deze unieke messenseries zijn echte eyecatchers in de keuken! De Forged messen bestaan uit 6 verschillende series: Brute Intense, Olive, Sebra, VG10 en Katai. Iedere serie heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Bekijk nu deze prachtige series en ontdek welke jij het mooist vindt!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast