Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! tot 15% korting op heel veel kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
The Rub Club

The Rub Club

Veelzijdige rubs voor ieder kamado gerecht!

The Rub Club is een enthousiaste club van verschillende BBQ’ers die continu op zoek zijn naar de beste smaakmakers voor jouw kamado gerechten. De rubs bestaan uit kruiden en specerijen van hoogwaardige kwaliteit waarbij het zoutgehalte tot een minimum is beperkt. Dankzij de perfecte balans geeft een rub van The Rub Club een ware smaakexplosie af aan ieder gerecht! Bekijk hieronder de verschillende rubs van dit merk, experimenteer met de verschillende smaken en ontdek welke smaak het beste bij jouw gerechten past!

Enig resultaat

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Verschillende The Rub Club rubs

Met de heerlijke rubs van The Rub Club breng je jouw gerechten van de kamado ongetwijfeld naar een nog hoger niveau. Welk gerecht je ook wil gaan bereiden op je kamado, van dit merk vind je altijd een bijpassende rub. Ben je bijvoorbeeld van plan om met gevogelte aan de slag te gaan? Probeer dan eens de heerlijke Goosebumps rub, die past daar perfect bij! Bereid je graag vis een zeevruchten op de kamado? Dan moet je natuurlijk de bijpassende Searub hebben! Zo heb je voor ieder gerecht een perfect bijpassende rub. Vind je het lastig om te bepalen wat er goed bij jouw gerecht past? Om je snel op weg te helpen staat er op het label van iedere rub verschillende icoontjes waar de rub het beste op toe te passen is. Uiteraard kun je ook altijd even contact met ons opnemen, zodat je door een echte BBQ professional wordt geadviseerd.

Kamado recepten

Ga je graag aan de slag op de kamado met vlees, vis, rubs en sausjes maar vind je het nog lastig om te bepalen wat voor gerecht je moet bereiden? Neem dan eens een kijkje op onze receptenpagina! Hier vind je tal van verschillende recepten die je allemaal op jouw kamado kan bereiden. Ga hier op zoek naar een gerecht wat je zelf wil gaan maken op de kamado, kies er een bijpassende rub van The Rub Club bij en wellicht nog een lekker sausje om het helemaal af te maken. Dat wordt smullen!

Kom de rubs bekijken

Vind je het online lastig om een keuze te maken tussen de verschillende rubs? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een echte pitmaster voor je klaar die je kan helpen met al je vragen! Geef je voorkeur aan qua smaak, vertel ons wat je wilt gaan bereiden en wij zorgen ervoor dat je met de perfecte rub aan de slag kunt gaan!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast