skip to Main Content
The Rub Club

The Rub Club

Veelzijdige rubs voor ieder kamado gerecht!

The Rub Club is een enthousiaste club van verschillende BBQ’ers die continu op zoek zijn naar de beste smaakmakers voor jouw kamado gerechten. De rubs bestaan uit kruiden en specerijen van hoogwaardige kwaliteit waarbij het zoutgehalte tot een minimum is beperkt. Dankzij de perfecte balans geeft een rub van The Rub Club een ware smaakexplosie af aan ieder gerecht! Bekijk hieronder de verschillende rubs van dit merk, experimenteer met de verschillende smaken en ontdek welke smaak het beste bij jouw gerechten past!

Toont alle 4 resultaten


Verschillende The Rub Club rubs

Met de heerlijke rubs van The Rub Club breng je jouw gerechten van de kamado ongetwijfeld naar een nog hoger niveau. Welk gerecht je ook wil gaan bereiden op je kamado, van dit merk vind je altijd een bijpassende rub. Ben je bijvoorbeeld van plan om met gevogelte aan de slag te gaan? Probeer dan eens de heerlijke Goosebumps rub, die past daar perfect bij! Bereid je graag vis een zeevruchten op de kamado? Dan moet je natuurlijk de bijpassende Searub hebben! Zo heb je voor ieder gerecht een perfect bijpassende rub. Vind je het lastig om te bepalen wat er goed bij jouw gerecht past? Om je snel op weg te helpen staat er op het label van iedere rub verschillende icoontjes waar de rub het beste op toe te passen is. Uiteraard kun je ook altijd even contact met ons opnemen, zodat je door een echte BBQ professional wordt geadviseerd.

Kamado recepten

Ga je graag aan de slag op de kamado met vlees, vis, rubs en sausjes maar vind je het nog lastig om te bepalen wat voor gerecht je moet bereiden? Neem dan eens een kijkje op onze receptenpagina! Hier vind je tal van verschillende recepten die je allemaal op jouw kamado kan bereiden. Ga hier op zoek naar een gerecht wat je zelf wil gaan maken op de kamado, kies er een bijpassende rub van The Rub Club bij en wellicht nog een lekker sausje om het helemaal af te maken. Dat wordt smullen!

Kom de rubs bekijken

Vind je het online lastig om een keuze te maken tussen de verschillende rubs? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een echte pitmaster voor je klaar die je kan helpen met al je vragen! Geef je voorkeur aan qua smaak, vertel ons wat je wilt gaan bereiden en wij zorgen ervoor dat je met de perfecte rub aan de slag kunt gaan!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.