skip to Main Content
Letzq Rub

LetzQ Rub

Bereid je gerecht met een LetzQ Rub

Het merk LetzQ gooit al jaren hoge ogen tijdens verschillende barbecuewedstrijden door het hele land. Nadat zij diverse keren in de prijzen vielen werden de rubs van dit merk steeds populairder en zo zijn ze nu voor iedereen verkrijgbaar! Een originele LetzQ Rub is verkrijgbaar in 5 verschillende smaken. Zodat je voor vrijwel ieder kamadogerecht een geschikte rub kan vinden!

Toont alle 4 resultaten


Verschillende LetzQ Rubs

Met een ‘award winning’ LetzQ rub ga je jouw kamado gerechten naar een nog hoger smaakniveau tillen. Welke je kiest is uiteraard afhankelijk van wat je gaat bereiden. Ga je bijvoorbeeld een mooie Tomahawk bereiden op je kamado? Kies dan voor de Beef rub. Ga je voor een gerecht met kip? Breng deze kip dan heerlijk op smaak met de chicken rub. Maar naast deze specifieke rub kun je ook kiezen voor een rub die perfect bij elk soort vlees past. Dan kies je voor de All Purpose. Een rub die misschien nog wel veelzijdiger is, is de Garlic rub! Deze LetzQ Rub is een krachtige knoflook rub. Deze kun je niet alleen gebruiken bij lam, kip, rund, varken of vis, maar ook lekker om knoflookboter mee te maken of als smaakmaker in de soep. Keus genoeg dus!

Sauzen

Een goede rub zoals die van LetzQ is natuurlijk erg belangrijk als smaakmaker. Maar vergeet ook niet om een heerlijke saus te pakken die je gerecht helemaal afmaakt! Op onze saus pagina vind je tal van verschillende BBQ sauzen, ieder met z’n eigen kwaliteit en smaak. Experimenteer lekker met verschillende rubs en sauzen en ga op zoek naar jouw eigen ultieme smaakexplosie!

Kom je rubs en sauzen kiezen!

Wil je graag aan de slag op je kamado maar vind je het nog lastig om de juiste rub of saus bij jouw kamado gerechten te vinden? Je kunt altijd even contact met ons opnemen via de mail, telefoon of chat. We helpen je uiteraard graag met het maken van de juiste keuze! Wil je liever je rub of saus uit komen zoeken? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station. Hier kun je met eigen ogen zien hoeveel keus we hebben qua rubs en sauzen. Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar die alle rubs en sauzen weleens geproefd heeft en die je met alle liefde zal adviseren!

Zoeken