Skip to content
AllBrine

Grate Goods pekelzout

Maak het supermals met AllBrine pekel van Grate Goods.

Wil je zeker weten dat je vlees mals en sappig blijft tijdens het bakken of roken? Dan is het ontzettend belangrijk om te pekelen! Door velen wordt dit als een tijdrovend karweitje gezien, maar met Grate Goods pekelzout zit je qua smaak, ingrediënten en hoeveelheid altijd goed! Alle Grate Goods producten bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en hebben een gebalanceerd en krachtig melange. Mooie smaakmakers voor jouw heerlijke gerechten!

Grate Goods pekelzout

Pekelen, en dan met name nat pekelen, is een techniek die in ‘the USA’ ontzettend veel gebruikt wordt, zelfs doordeweeks bij een gewone maaltijd in de keuken. Grate Goods heeft deze techniek door middel van zijn AllBrine pekelzout nu op een simpele manier ook naar Nederland gebracht! Waar het samenstellen van de juiste hoeveelheden per ingrediënt nog weleens als lastig geacht wordt, maakt Grate Goods het je nu super makkelijk met een Ready-to-Go pekel! Hiermee hoef je bij nat pekelen alleen water toe te voegen aan de specerijenmix. Grate Goods AllBrine is ook te gebruiken als conserveringstechniek. Je dient het stuk vlees of vis dan droog te pekelen waardoor je de houdbaarheid vergroot. Hoe je het beste kunt pekelen, lees je in ons blogartikel over pekelen.

Kies de AllBrine Nr. 1 voor heerlijke visgerechten, maar ook voor vlees en zelfs groente is het een echte aanrader! De AllBrine Color is daarentegen echt je beste vriend bij de bereiding van vlees en in het speciaal van pulled pork, ribs, ham en kip.

Het assortiment van Grate Goods

Grate Goods brengt naast heerlijk pekelzout ook krachtige rubs en sauzen. Alle producten zijn gebaseerd op bereiding op de barbecue, maar zijn natuurlijk ook super te gebruiken in de keuken! Het hele assortiment is verkrijgbaar bij Kamado Express, of in onze winkel The Fire Station!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!