skip to Main Content
AllBrine

Grate Goods pekelzout

Maak het supermals met AllBrine pekel van Grate Goods.

Wil je zeker weten dat je vlees mals en sappig blijft tijdens het bakken of roken? Dan is het ontzettend belangrijk om te pekelen! Door velen wordt dit als een tijdrovend karweitje gezien, maar met Grate Goods pekelzout zit je qua smaak, ingrediënten en hoeveelheid altijd goed! Alle Grate Goods producten bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en hebben een gebalanceerd en krachtig melange. Mooie smaakmakers voor jouw heerlijke gerechten!

Grate Goods pekelzout

Pekelen, en dan met name nat pekelen, is een techniek die in ‘the USA’ ontzettend veel gebruikt wordt, zelfs doordeweeks bij een gewone maaltijd in de keuken. Grate Goods heeft deze techniek door middel van zijn AllBrine pekelzout nu op een simpele manier ook naar Nederland gebracht! Waar het samenstellen van de juiste hoeveelheden per ingrediënt nog weleens als lastig geacht wordt, maakt Grate Goods het je nu super makkelijk met een Ready-to-Go pekel! Hiermee hoef je bij nat pekelen alleen water toe te voegen aan de specerijenmix. Grate Goods AllBrine is ook te gebruiken als conserveringstechniek. Je dient het stuk vlees of vis dan droog te pekelen waardoor je de houdbaarheid vergroot. Hoe je het beste kunt pekelen, lees je in ons blogartikel over pekelen.

Kies de AllBrine Nr. 1 voor heerlijke visgerechten, maar ook voor vlees en zelfs groente is het een echte aanrader! De AllBrine Color is daarentegen echt je beste vriend bij de bereiding van vlees en in het speciaal van pulled pork, ribs, ham en kip.

Het assortiment van Grate Goods

Grate Goods brengt naast heerlijk pekelzout ook krachtige rubs en sauzen. Alle producten zijn gebaseerd op bereiding op de barbecue, maar zijn natuurlijk ook super te gebruiken in de keuken! Het hele assortiment is verkrijgbaar bij Kamado Express, of in onze winkel The Fire Station!

Zoeken