Skip to content
truffel Masimaro

Masimaro, welkom in de wereld van truffel

Ben je bekend met de kenmerkende en heerlijk delicate smaak van de truffel? Wij houden er echt van! De producten van Masimaro bevatten echte zwarte of witte truffel. Met dit exclusieve merk uit Italië ervaar je de pure truffelsmaak op zijn best! Van de 200 soorten truffels die wereldwijd voorkomen zijn er maar een klein aantal die er toe doen in de exclusieve keuken. Nu heb jij de kans om ze te proeven!

Verrijk eens je BBQ gerechten met onze (h)eerlijke truffelproducten van Italiaanse bodem.

Toont alle 3 resultaten


Verschillende truffelproducten van Masimaro

Het merk Masimaro staat bekend om zijn heerlijke truffel producten die rechtstreeks uit de Italiaanse bodem komen. De volgende producten zijn verkrijgbaar bij Kamado Express:

 • Truffelolie: Olijfolie is natuurlijk een veel gebruikt product in vrijwel iedere keuken. Maar door hier nog truffel aan toe te voegen wordt dit nog lekkerder! Deze truffelproducten zijn de perfecte dressing over bijvoorbeeld salades of gegrild vlees. De olie zit in een glazen fles met een handige spraydop.
 • Truffelzout: Zout is natuurlijk de bekendste smaakmaker die er is. In vrijwel ieder gerecht wordt zout toegevoegd voor extra smaak. Deze smaak wordt nog meer versterkt met het truffelzout. Echt zeezout met de smaak van truffel, heerlijk!

Barbecue recepten

Truffel producten aan je gerechten toevoegen is natuurlijk een goed idee. Maar wellicht heb je nog wat inspiratie nodig wat voor barbecue gerechten je allemaal kan bereiden. Neem daarvoor eens een kijkje op onze receptenpagina. Hierop staan tal van barbecue recepten waar deze producten een goede toevoeging bij kunnen zijn. Hierop staan allerlei gerechten, van vlees, vis tot vegetarische gerechten en zowel voor- hoofd- als nagerechten. Voor ieder wat wils!

BBQ winkel

Nieuwsgierig geworden naar deze truffelproducten? Kom dan eens een kijkje nemen in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Een echte snoepwinkel voor de barbecue liefhebber! Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je liever online je vragen stellen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!