skip to Main Content

Masimaro Truffelproducten

Er zijn maar weinig etenswaren die zo’n kenmerkende smaak hebben als truffel. Met de verschillende producten van Masimaro ervaar je truffel op zijn best! De truffels komen rechtstreeks uit Italië. Van de 200 soorten truffels die wereldwijd voorkomen zijn er maar een klein aantal die er toe doen in de keuken en deze zijn verwerkt in de Masimaro producten.

Maak je gerechten nog lekker met deze heerlijke truffelproducten rechtstreeks uit Italiaanse bodem!

Verschillende truffelproducten van Masimaro

Het merk Masimaro staat bekend om zijn heerlijke truffel producten die rechtstreeks uit de Italiaanse bodem komen. De volgende producten zijn verkrijgbaar bij Kamado Express:

  • Truffelpasta: Deze pasta’s zijn een heerlijke toevoeging aan vrijwel elk BBQ gerecht. Je kunt deze truffel producten als saus toevoegen aan verschillende vlees- of visgerechten maar ook heerlijk als topping over je pizza.
  • Truffelolie: Olijfolie is natuurlijk een veel gebruikt product in vrijwel iedere keuken. Maar door hier nog truffel aan toe te voegen wordt dit nog lekkerder! Deze truffelproducten zijn de perfecte dressing over bijvoorbeeld salades of gegrild vlees. De olie zit in een glazen fles met een handige spraydop.
  • Truffelzout: Zout is natuurlijk de bekendste smaakmaker die er is. In vrijwel ieder gerecht wordt zout toegevoegd voor extra smaak. Deze smaak wordt nog meer versterkt met het truffelzout. Echt zeezout met de smaak van truffel, heerlijk!

Barbecue recepten

Truffel producten aan je gerechten toevoegen is natuurlijk een goed idee. Maar wellicht heb je nog wat inspiratie nodig wat voor barbecue gerechten je allemaal kan bereiden. Neem daarvoor eens een kijkje op onze receptenpagina. Hierop staan tal van barbecue recepten waar deze producten een goede toevoeging bij kunnen zijn. Hierop staan allerlei gerechten, van vlees, vis tot vegetarische gerechten en zowel voor- hoofd- als nagerechten. Voor ieder wat wils!

BBQ winkel

Nieuwsgierig geworden naar deze truffelproducten? Kom dan eens een kijkje nemen in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Een echte snoepwinkel voor de barbecue liefhebber! Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je liever online je vragen stellen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!