skip to Main Content
BBQ opruiming

Kamado BBQ kopen? Vraag advies aan de expert!

Een kamado BBQ kopen, dat doe je bij een specialist.

Natuurlijk kun je bij de bouwmarkt, het tuincentrum of bij de Blokker een kamado BBQ kopen. Maar weet je eigenlijk wel wat je koopt? Is het wel compleet? Overleeft het één nachtvorstje? Wat zijn de garanties? Bij Kamado Express ben je aan het juiste adres voor goed en eerlijk advies over een echte, kwalitatieve kamado BBQ. Laat ons je helpen de juiste keuze te maken! Bekijk onze 4 merken hieronder. Lees onderaan de pagina meer.

Resultaat 1–15 van de 266 resultaten wordt getoond

Een stuk vlees van de kamado grill…

…is van ongekende smaak. Mals, met een vleugje houtskool, dat prikkelt je smaak als niets anders. Alle klassieke barbecuegerechten schitteren op de kamado BBQ. Kopen dus!

Kamado BBQ kopen van Amerikaanse of Nederlandse bodem?

Kamado Express is van alle markten thuis! Neem bijvoorbeeld de The Bastard: echte Nederlandse kwaliteit. Wij voeren naast de Bastard ook nog drie Amerikaanse merken; Big Green Egg, Kamado Joe en Monolith.

Met het stoere design van The Bastard kun je jouw gezelschap lekker verwennen, ontdek alle mogelijkheden die er te vinden zijn op deze barbecue! Maar naast alle mogelijkheden met onze Kamado’s is er altijd ruimte om er nog meer uit te halen. Bekijk hier bijvoorbeeld alle accessoires die je in onze webshop kunt vinden.

Ben jij klaar voor de ervaring van je leven? Wij willen in ieder geval nooit meer iets anders! Ervaar het nu zelf en vooral verwen jezelf eens. Met een kamado ontdek je het gemak en de vele mogelijkheden!

Kamado BBQ kopen? Dat doe je dus bij de specialist: Kamado Express

Wie kunnen je nou beter adviseren dan echte liefhebbers? Kamado Express heeft een team met ervaringsdeskundigen speciaal voor jou klaar staan, ieder moment dat het even kan steken wij dan ook graag de kamado barbecue aan! Wij willen met deze laagdrempelige webshop onze grote trots met jou delen en jouw de mooiste aanwinst van je leven laten doen!

We hebben een winkel in Kaatsheuvel, genaamd The Fire Station, waar we graag onze ervaringen met jou delen! Dus wil je graag langskomen? Schroom je dan niet en maak een afspraak. Al overtuigd? Dan kan je natuurlijk op onze website gelijk bestellen! De levertijd is ca. 2 tot 3 dagen en verzending is vanaf €30,- gratis in Nederland en wij verzenden vanaf €60,- gratis naar België.

Bestellen is makkelijk, betalen is veilig en onze klanten waarderen onze service met gemiddeld een 9+.

Wat biedt een kamado grill?

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.