Informatie

Nieuwe producten

 • Probes - Thermolith
  Probes - Thermolith

  Monolith Thermolith Probes Breidt de mogelijkheden van je Thermolith...

  € 29,90
 • Monolith Thermolith
  Monolith Thermolith

  Monolith Thermolith De Thermolith is de digitale thermometer van...

  € 79,90
 • BBQ Toolpakket
  BBQ Toolpakket

  BBQ Toolpakket Handige en kwalitatief goede set BBQ tools. Leuk...

  € 25,00
 • Le Chef Buggy Voordeel
  Le Chef Buggy Voordeel

  Monolith Le Chef Buggy Voordeel - Rood Voordeelpakket Monolith Le Chef...

  € 2.995,00

Aanbiedingen

Bastard

Buiten koken met The Bastard is hot!

Ben jij ook zo een culinaire liefhebber van barbecueën? Dan ben jij op het juiste adres! The Bastard is op dit moment misschien wel één van de ‘hotste’ barbecues van dit moment. Door de vele mogelijkheden die er te vinden zijn op Deze kamado is zeker geschikt voor de ervaren gebruiker, maar ook voor de begin...

Buiten koken met The Bastard is hot!

Ben jij ook zo een culinaire liefhebber van barbecueën? Dan ben jij op het juiste adres! The Bastard is op dit moment misschien wel één van de ‘hotste’ barbecues van dit moment. Door de vele mogelijkheden die er te vinden zijn op Deze kamado is zeker geschikt voor de ervaren gebruiker, maar ook voor de beginnende gebruiker!

The Bastard (voorheen The Black Bastard) maakt van barbecueën een buitengewone ervaring die je niet snel zal vergeten. Door het bedieningsgemak en de unieke kwaliteit van deze BBQ heb je niet alleen voordeel van de levensduur van de BBQ, maar ervaar je ook van de vele mogelijkheden!

De verschillende maten van The Bastard:
Small | 56 centimeter
Compact | 46 centimeter
Medium | 38 centimeter 
Large | 31 centimeter

The Bastard is uniek in:
- Het grillen van gerechten
- Roken
- Searing
- Low & slow technieken
- Het ideaal bereiden van overheerlijke pizza’s

Kwalitatief hoog aangeschreven
The Bastard bestaat uit een zeer hoogwaardige keramieksoort cordieriet. Dit heeft als grote voordeel dat het grillen beter werkt dan met gewoon keramiek. Daarnaast is het cordieriet keramiek van zeer hoge kwaliteit, waardoor het garantie geeft voor een lange duurzaamheid. Deze kamado heeft nog als groot voordeel dat het een enorme warmte kan vasthouden.

Kortom: The Bastard is door zijn unieke keramieksoort en zijn vele mogelijkheden de BBQ die je gewoon in huis moet hebben!

Twijfel je nog na het lezen van dit bericht? Of heb je nog enige vragen? Neem contact op met de BBQ fanaten van Kamado Express. Wij vertellen je graag meer over onze ervaringen en hoe je het beste de BBQ kunt gebruiken! Ontdek een buitengewone barbecue ervaring zelf! Bekijk ook onze voordeelpakketten!

Meer
Bastard  Er zijn 27 producten.

Subcategorieën

 • The Bastard Small

  De Bastard Small, klein maar fijn! 

  Voorheen bekend als The Black Bastard Small, is de kleinste kamado uit The Bastard serie in ons assortiment. Deze mini kamado is uitstekend geschikt voor in de tuin, op je balkon / veranda of om mee te nemen naar de camping. Met een diameter van 31 cm is hij klein maar erg goed bruikbaar! Er past een grote steak op maar ook een hele kip. Lees hieronder meer over deze mini kamado.

 • The Bastard Compact

  The Bastard Compact! De perfecte BBQ maat! 

  We zijn erg blij met de komst van de jongste telg in The Bastard familie! The Bastard Compact! Met de komst van deze compacte kamado is het gat tussen de Small en de Medium opgevuld! Deze compacte kamado is draagbaar en daarom uitstekend geschikt voor op je balkon of veranda of om mee te nemen naar bijvoorbeeld strand, boot of camping. Met een diameter van 38 cm en een grillrooster van 34 cm is hij perfect voor BBQ-en met ca. 3 tot 4 personen. 

 • The Bastard Medium

  The Bastard Medium, Solo of Compleet?

  De Bastard Medium is de perfecte maat voor een flinke kamado voor degene met beperkte ruimte.

  Ook voor inbouw is deze maat perfect, wil je dus gaan inbouwen dan bestel je de Solo. Met deze kamado BQQ heb je alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar dan in een iets kleiner formaat. Met een scherpe prijs en de Kamado Express voordeelpakketten wordt koken op een kamado BBQ voor iedereen bereikbaar...en Kamado Express heeft alles in huis om direct te starten.

 • The Bastard Large

  The Bastard Large, een flinke jongen.

  The Bastard Large is, met zijn formaat van 56 cm en een grillrooster van 48 cm, een flinke jongen.

  Maar de serieuze hobbykok, pit master of professionele chef kan deze ruimte erg goed gebruiken! Indien je kiest voor de Large Solo dan is deze mooi in te bouwen in een tafel of keukenmeubel en onder een afdak of veranda te plaatsen.

  Met deze grote kamado bbq kun je alle kanten op. De scherpe prijs van Kamado Express en de diverse voordeelpakketten maken bbq-en op een kamado bbq een waar genoegen en elke week weer een reden voor een feestje in uw tuin! Lees onderaan meer over deze kamado!

 • Bastard accessoires

  The Bastard accessoires

  Alle The Bastard accessoires op een rijtje! Wil je je Bastard kamado mogelijkheden uitbreiden met nieuwe mogelijkheden kies dan voor de originele accessoires van The Bastard! Denk eens aan een gietijzeren rooster, voor mooie strepen op je vlees, of een rib rack zodat je je grilloppervlakte uit kunt breiden en wel 5 grote ribben naast elkaar kwijt kunt. Eenvoudig online te bestellen! Heb je nog geen kamado bbq kijk dan eerst bij onze voordeelpakketten! Voor een super scherpe prijs direct van start. 

Resultaat 1 - 27 van 27 items
Resultaat 1 - 27 van 27 items