Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bastard

Buiten koken met The Bastard is hot!

Met de The Bastard, voorheen Black Bastard, is buiten koken nog nooit zo leuk en makkelijk geweest. Neem de tijd om je te verdiepen in de vele mogelijkheden met The Bastard. Deze kamado bbq leent zich uitstekend voor roken, grillen, searing, low & slow technieken en je maakt er ook overheerlijk pizza’s i...

Buiten koken met The Bastard is hot!

Met de The Bastard, voorheen Black Bastard, is buiten koken nog nooit zo leuk en makkelijk geweest. Neem de tijd om je te verdiepen in de vele mogelijkheden met The Bastard. Deze kamado bbq leent zich uitstekend voor roken, grillen, searing, low & slow technieken en je maakt er ook overheerlijk pizza’s in! Ontdek hier onze overheerlijke kamado recepten.

Meer
Bastard  Er zijn 27 producten.

Subcategorieën

 • The Bastard Small

  De Bastard Small, klein maar fijn! 

  Voorheen bekend als The Black Bastard Small, is de kleinste kamado uit The Bastard serie in ons assortiment. Deze mini kamado is uitstekend geschikt voor in de tuin, op je balkon / veranda of om mee te nemen naar de camping. Met een diameter van 32 cm is hij klein maar erg goed bruikbaar! Er past een grote steak op maar ook een hele kip. Lees hieronder meer over deze mini kamado.

 • The Bastard Compact

  The Bastard Compact! De perfecte BBQ maat! 

  We zijn erg blij met de komst van de jongste telg in The Bastard familie! The Bastard Compact! Met de komst van deze compacte kamado is het gat tussen de Small en de Medium opgevuld! Deze compacte kamado is draagbaar en daarom uitstekend geschikt voor op je balkon of veranda of om mee te nemen naar bijvoorbeeld strand, boot of camping. Met een diameter van 38 cm en een grillrooster van 34 cm is hij perfect voor BBQ-en met ca. 3 tot 4 personen. 

 • The Bastard Medium

  The Bastard Medium, Solo of Compleet?

  De Bastard Medium is de perfecte maat voor een flinke kamado voor degene met beperkte ruimte.

  Ook voor inbouw is deze maat perfect, wil je dus gaan inbouwen dan bestel je de Solo. Met deze kamado BQ heb je alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar dan in een iets kleiner formaat. Met een scherpe prijs en de Kamado Express voordeelpakketten wordt koken op een kamado bbq voor iedereen bereikbaar...en Kamado Express heeft alles in huis om direct te starten.

 • The Bastard Large

  The Bastard Large, een flinke jongen.

  The Bastard Large is, met zijn formaat van 56 cm en een grillrooster van 48 cm, een flinke jongen.

  Maar de serieuze hobbykok, pit master of professionele chef kan deze ruimte erg goed gebruiken! Indien je kiest voor de Large Solo dan is deze mooi in te bouwen in een tafel of keukenmeubel en onder een afdak of veranda te plaatsen.

  Met deze grote kamado bbq kun je alle kanten op. De scherpe prijs van Kamado Express en de diverse voordeelpakketten maken bbq-en op een kamado bbq een waar genoegen en elke week weer een reden voor een feestje in uw tuin! Lees onderaan meer over deze kamado!

 • Bastard accessoires

  The Bastard accessoires

  Alle The Bastard accessoires op een rijtje! Wil je je Bastard kamado mogelijkheden uitbreiden met nieuwe mogelijkheden kies dan voor de originele accessoires van The Bastard! Denk eens aan een gietijzeren rooster, voor mooie strepen op je vlees, of een rib rack zodat je je grilloppervlakte uit kunt breiden en wel 5 grote ribben naast elkaar kwijt kunt. Eenvoudig online te bestellen! Heb je nog geen kamado bbq kijk dan eerst bij onze voordeelpakketten! Voor een super scherpe prijs direct van start. 

Resultaat 1 - 27 van 27 items
Resultaat 1 - 27 van 27 items