Accessoires

Essentiële kamado accessoires, voor een buitengewone BBQ ervaring! 

Bij Kamado Express kun je terecht voor alle essentiële kamado accessoires! Niet alleen geschikt voor de merken die wij leveren zoals The Bastard, de Grill GuruSaffire Grill en Monolith maar ook voor andere merken kamado bbq's als de Big Green Egg, Auplex of Kamado Joe. Bekijk ...

Essentiële kamado accessoires, voor een buitengewone BBQ ervaring! 

Bij Kamado Express kun je terecht voor alle essentiële kamado accessoires! Niet alleen geschikt voor de merken die wij leveren zoals The Bastard, de Grill GuruSaffire Grill en Monolith maar ook voor andere merken kamado bbq's als de Big Green Egg, Auplex of Kamado Joe. Bekijk ook eens onze complete kamado pizza accessoires en pakketten en alle gietijzeren accessoires.

Heel veel leuks om langzaam je technieken aan de scherpen of weer eens wat nieuws proberen! Waar staan wij voor? Kamado Express: scherpe voordeelpakketten, fysieke showroom, verzending NL gratis v.a. € 50,00, verzending BE gratis v.a. € 100,00, excellente service, goed geregelde garanties, veilig betalen op allerhande manieren en bestellen zonder account. 

Meer
Accessoires  Er zijn 146 producten.

Subcategorieën

 • Universele accessoires

  Universele kamado accessoires

  Omdat veel kamado bbq accessoires niet alleen geschikt zijn voor onze merken: The BastardMonolith BBQ en Grill Guru vind je op deze pagina de universele accessoires. Deze universele kamado accessoires passen op merken zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Auplex Kamado, Patton Grill of één van de vele andere merken. Twijfel je nog of het past neem dan contact op via de chat of stuur een mail naar info@kamadoexpress.nl 

 • Gietijzeren accessoires

  Betaalbare gietijzeren BBQ accessoires! 

  Een stevige gietijzeren accessoire op je BBQ is onmisbaar en elk accessoire heeft zijn eigen voordeel voor het bereiden van jou unieke gerecht. Wat te denken van een stoofpotje maken op de (rest)warmte van je Bastard in een Dutch Oven of op ieder ander merk kamado barbecue? Deze dingen horen onder andere allemaal tot de mogelijkheden van de betaalbare gietijzeren BBQ accessoires!

  Ons assortiment bestaat uit diverse betaalbare producten die je gewoon in huis moet hebben. Nog nooit was je BBQ ervaring zo makkelijk en zo fijn. Bekijk hieronder ons volledige assortiment, van een gietijzeren plate setter tot aan een gietijzeren rooster! We hebben deze producten in alle soorten en maten. Een paar voorbeelden van ons assortiment zijn onder andere:

  PLATE SETTER M + C SHAPED LIFTER
  ROOSTER LE CHEF + LIFTER
  MONOLITH CLASSIC PLANCHA
  GIETIJZER CHICKEN SITTER

  Dit is nog maar een klein deel van ons totale assortiment! Bekijk hieronder ons volledige assortiment aan gietijzeren BBQ accessoires en ontdek de vele voordelen die onze accessoires kunnen bieden voor jou onvergetelijke BBQ ervaring!

  De voordelen van Kamado Express zijn dan ook:
  -Scherpe voordeelpakketten
  -Fysieke showroom
  -Verzending in Nederland gratis v.a. €50,00
  -Verzending in België gratis v.a. €100,00
  -Excellente service (bekijk onze reviews)
  -Goed geregelde garanties
  -Veilig betalen op diverse manieren
  -Bestellen zonder account

  Nog niet overtuigd van alle mogelijkheden die onze accessoires te bieden hebben of waarom wij je het beste kunnen adviseren? Vraag naar onze ervaringen die wij hebben gehad met de accessoires. Wij hebben er dan ook al meerdere unieke ervaringen mee beleefd. Daardoor kunnen wij je adviseren welke producten het beste bij jou passen en doen dit dan ook graag voor je! Schroom je dan ook niet en vraag naar onze ervaringen. Dit kan via de chat, mail of bel ons op. Dit kan op 0416–235010 of info@kamadoexpress.nl.

 • Pizza accessoires

  Meer halen uit je kamado! Bekijk hier alle kamado pizza accessoires

  Speciaal voor de pizzafanaten! Hier vind je alle kamado pizza accessoires op een rijtje. Wil je je kamado BBQ verder ontdekken en je kennis uitbreiden dan is het leuk om af en toe wat accessoires aan te schaffen waarmee je weer jaaaaren extra kamado plezier zult beleven. Check hier alle kamado pizza accessoires. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, neem de originele accessoires van de The Bastard, Grill Guru of Saffire! 
 • Zoutstenen

  Zoutsteen voor kamado. Lekker en origineel!

  We krijgen veel mensen in onze showroom die ons vragen, wat is dat? Wat kan ik NOU met een zoutsteen? Een zoutsteen kun je gebruiken op je kamado om op te bakken als een bakplaat. Maar dan een bakplaat die smaak afgeeft! Je kunt een blok Himalaya zoutsteen tot wel 250 graden verhitten totdat je op de zoutplaat á la plancha kunt bakken! Hoe tof is dat?

  Onze zoutstenen komen uit het Himalaya gebied in Pakistan. Het zijn enorme blokken en worden op maat gezaagd zodat ze passen op je kamado bbq. Qua kleur zijn ze zalmroze en heel mooi gemarmerd.

  Als je de zoutsteen gebruikt zul je merken dat het zout uit de steen je bereiding smaakvoller maakt. Omdat de steen zeer hard is kun je er erg lang mee doen en hoeft je ook niet bang te zijn dat je eten té zout wordt. Het geeft erg subtiel een zoute smaak af. Naast zout geeft de steen andere, gezonde, mineralen af die tevens smaak toevoegen. Echt het proberen waard! 

 • Kamado boeken

  Kamado kookboeken

  Het gaat niet om de kwaliteit maar om de kwaliteit...daarom hebben we "slechts" een aantal kamadoboeken in ons assortiment opgenomen! Onder andere meteen 2 hele goede, informatieve en vooral hele lekkere! Begin je net met kamado barbecueën dan raden we je aan om het boek "Hete Kolen" aan te schaffen. Veel over de basistechnieken en 40 heerlijke recepten. Wil je meer na het lezen van het eerste boek? Schaf dan het receptenboek aan!  

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 146 items
Resultaat 1 - 30 van 146 items