Informatie

Nieuwe producten

 • Probes - Thermolith
  Probes - Thermolith

  Monolith Thermolith Probes Breidt de mogelijkheden van je Thermolith...

  € 29,90
 • Monolith Thermolith
  Monolith Thermolith

  Monolith Thermolith De Thermolith is de digitale thermometer van...

  € 79,90
 • BBQ Toolpakket
  BBQ Toolpakket

  BBQ Toolpakket Handige en kwalitatief goede set BBQ tools. Leuk...

  € 25,00
 • Le Chef Buggy Voordeel
  Le Chef Buggy Voordeel

  Monolith Le Chef Buggy Voordeel - Rood Voordeelpakket Monolith Le Chef...

  € 2.995,00

Aanbiedingen

Accessoires

Essentiële kamado accessoires, voor een buitengewone BBQ ervaring! 

Bij Kamado Express kun je terecht voor alle essentiële kamado accessoires! Niet alleen geschikt voor de merken die wij leveren zoals The Bastard, de Grill GuruSaffire Grill en Monolith maar ook voor andere merken kamado bbq's als de Big Green Egg, Auplex of Kamado Joe. Bekijk ...

Essentiële kamado accessoires, voor een buitengewone BBQ ervaring! 

Bij Kamado Express kun je terecht voor alle essentiële kamado accessoires! Niet alleen geschikt voor de merken die wij leveren zoals The Bastard, de Grill GuruSaffire Grill en Monolith maar ook voor andere merken kamado bbq's als de Big Green Egg, Auplex of Kamado Joe. Bekijk ook eens onze complete kamado pizza accessoires en pakketten en alle gietijzeren accessoires.

Heel veel leuks om langzaam je technieken aan de scherpen of weer eens wat nieuws proberen! Waar staan wij voor? Kamado Express: scherpe voordeelpakketten, fysieke showroom, verzending NL gratis v.a. € 50,00, verzending BE gratis v.a. € 100,00, excellente service, goed geregelde garanties, veilig betalen op allerhande manieren en bestellen zonder account. 

Meer
Accessoires  Er zijn 130 producten.

Subcategorieën

 • Universele accessoires

  Universele kamado accessoires

  Omdat veel kamado bbq accessoires niet alleen geschikt zijn voor onze merken: The BastardMonolith BBQ en Grill Guru vind je op deze pagina de universele accessoires. Deze universele kamado accessoires passen op merken zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Auplex Kamado, Patton Grill of één van de vele andere merken. Twijfel je nog of het past neem dan contact op via de chat of stuur een mail naar info@kamadoexpress.nl 

 • Gietijzeren accessoires

  Betaalbare gietijzeren BBQ accessoires! 

  Een stevige gietijzeren accessoire op je BBQ is onmisbaar en elk accessoire heeft zijn eigen voordeel voor het bereiden van jou unieke gerecht. Wat te denken van een stoofpotje maken op de (rest)warmte van je Bastard in een Dutch Oven of op ieder ander merk kamado barbecue? Deze dingen horen onder andere allemaal tot de mogelijkheden van de betaalbare gietijzeren BBQ accessoires!

  Ons assortiment bestaat uit diverse betaalbare producten die je gewoon in huis moet hebben. Nog nooit was je BBQ ervaring zo makkelijk en zo fijn. Bekijk hieronder ons volledige assortiment, van een gietijzeren plate setter tot aan een gietijzeren rooster! We hebben deze producten in alle soorten en maten. Een paar voorbeelden van ons assortiment zijn onder andere:

  PLATE SETTER M + C SHAPED LIFTER
  ROOSTER LE CHEF + LIFTER
  MONOLITH CLASSIC PLANCHA
  GIETIJZER CHICKEN SITTER

  Dit is nog maar een klein deel van ons totale assortiment! Bekijk hieronder ons volledige assortiment aan gietijzeren BBQ accessoires en ontdek de vele voordelen die onze accessoires kunnen bieden voor jou onvergetelijke BBQ ervaring!

  De voordelen van Kamado Express zijn dan ook:
  -Scherpe voordeelpakketten
  -Fysieke showroom
  -Verzending in Nederland gratis v.a. €50,00
  -Verzending in België gratis v.a. €100,00
  -Excellente service (bekijk onze reviews)
  -Goed geregelde garanties
  -Veilig betalen op diverse manieren
  -Bestellen zonder account

  Nog niet overtuigd van alle mogelijkheden die onze accessoires te bieden hebben of waarom wij je het beste kunnen adviseren? Vraag naar onze ervaringen die wij hebben gehad met de accessoires. Wij hebben er dan ook al meerdere unieke ervaringen mee beleefd. Daardoor kunnen wij je adviseren welke producten het beste bij jou passen en doen dit dan ook graag voor je! Schroom je dan ook niet en vraag naar onze ervaringen. Dit kan via de chat, mail of bel ons op. Dit kan op 0416–235010 of info@kamadoexpress.nl.

 • Pizza accessoires

  Meer halen uit je kamado! Bekijk hier alle kamado pizza accessoires

  Speciaal voor de pizzafanaten! Hier vind je alle kamado pizza accessoires op een rijtje. Wil je je kamado BBQ verder ontdekken en je kennis uitbreiden dan is het leuk om af en toe wat accessoires aan te schaffen waarmee je weer jaaaaren extra kamado plezier zult beleven. Check hier alle kamado pizza accessoires. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, neem de originele accessoires van de The Bastard, Grill Guru of Saffire! 
 • Leren schorten

  Ambachtelijke leren schorten

  Onze leren schort is uniek, ambachtelijk en handgemaakt! De leren schort is helemaal terug, waar vroeger leren schorten voornamelijk werden gebruikt door ambachtslieden als schoenmakers en smeden, zie je de short tegenwoordig steeds vaker terug in de horeca of bij de serieuze "pit master"! Een oeroud, origineel product voor de king of the grill! Hoe vaker je de schort draagt, hoe mooier hij wordt. 

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 130 items
Resultaat 1 - 30 van 130 items