skip to Main Content

Grate Goods, geïnspireerd op USA barbecue stijl

Voeg de smaak van Amerikaanse stijl barbecue toe!

Grate Goods gaat voor de originele Amerikaanse BBQ smaak en is een instant succes! Wij vinden dat niet vreemd want de smaken zijn fantastisch. Elke Grate Goods saus bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en alle producten hebben een gebalanceerd en krachtig melange. Grate Goods is dus 100% geïnspireerd op de diverse “USA BBQ Styles” zoals Carolina, Alabama, Kansas, Mississippi en Memphis stijl. Ons advies? Dit moet je proeven, ervaren en ervan genieten!

Grate Goods, USA Style sauzen van Nederlandse bodem

De jongens van Grate Goods hebben jarenlang ervaring opgedaan bij de Dutch BBQ Crew en dat proef je! Alle sauzen zijn gebaseerd op USA BBQ Styles, maar hebben echt een eigen, herkenbare smaak. Elke Grate Goods saus heeft een naam die eer doet aan de stad waar het hoofdingrediënt groot is geworden.

Denk aan de Gilroy Garlic BBQ Sauce, die zijn naam te danken heeft aan de stad Gilroy in Californië. In de volksmond ook wel ‘Garlic Capital of the World’ genoemd, dankzij zijn enorme knoflookoogst en inmiddels bijbehorend festival (!). Of de Mississippi Comeback BBQ Sauce, van origine de huissaus van The Rotisserie, een Grieks restaurant in Jackson, Mississippi, maar inmiddels wereldwijd bekend! Waar het normaal gesproken als dressing of dipsaus wordt gebruikt, heeft Grate Goods hier een krachtige BBQ draai aan gegeven. Je zet met de sauzen van Grate Goods dus echt een stukje historie op tafel!

De voordelen van Grate Goods

Alle sauzen die Grate Goods ontwikkelt worden in eigen productie gemaakt. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, vers gemalen en in kleine hoeveelheden verpakt, zodat het eindproduct zijn krachtige smaak behoudt. Er zijn geen E-nummers toegevoegd en zo min mogelijk suikers en zout.

Grate Goods brengt naast heerlijke sauzen ook krachtige rubs en pekels. Alle producten zijn gebaseerd op bereiding op de barbecue, maar zijn natuurlijk ook super te gebruiken in de keuken! Het hele assortiment is verkrijgbaar bij Kamado Express, of in onze winkel The Fire Station!

  • USA style geïnspireerd
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Geen E-nummers
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Minimaal gebruik van zout en suiker
  • Natuurlijke ingrediënten
Zoeken
Close search
Winkelwagen