skip to Main Content

Grate Goods, geïnspireerd op Amerikaanse barbecuestijlen

Creëer de ultieme barbecuesmaak met Grate Goods rubs

Grate Goods gaat voor de originele Amerikaanse BBQ smaak en is een instant succes! Wij staan er niet van te kijken, want de smaken zijn stuk voor stuk fantastisch. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Alle Grate Goods rubs zijn er in 4 soorten en hebben allen een gebalanceerd en krachtig melange, waardoor jij je gerechten extra smaakvol op tafel kunt zetten.

Het assortiment

Grate Goods doet waar de Nederlanders al honderden jaren goed in zijn: het vermalen en vermengen van specerijen. Zij hebben zich er op toegelegd om de authenticiteit van barbecueën te bewaren en doen dit met veel passie en expertise. Hun ervaring hebben ze opgedaan bij de Dutch BBQ Crew. Ze reisden de wereld over op zoek naar mooie ingrediënten welke ze telkens verwerkten in heerlijke rubs, sauzen en pekels. Hiermee hebben ze regelmatige mooie awards gewonnen, zoals de Whole Hog Award in 2015. Door de mooie producten van hun merk Grate Goods dragen ze hun kennis nu wereldwijd over.

Het assortiment Grate Goods rubs is niet groot, maar de ingrediënten zijn ontzettend goed uitgedacht, waardoor je met deze 4 smaakmakers eigenlijk ieder gerecht op tafel kunt zetten. De Premium All Purpose BBQ rub is de basis voor ieder smaakvol stuk vlees, waar de Premium Spicy Chipotle BBQ Rub dé smaakmaker is voor elke barbecueër met een voorliefde voor pittig eten!

Alles wat Grate Goods ontwikkelt wordt in eigen productie gemaakt. Op die manier kunnen ze hun kwaliteit garanderen. Vers gemalen ingrediënten, direct gemengd en in kleine hoeveelheden verpakt zodat de smaak gegarandeerd krachtig blijft. In vergelijking met veel andere merken die rubs op de markt brengen, staat Grate Goods voor de beste kwaliteit specerijen en veel minder goedkope “vulmiddelen” zoals suiker en zout. Er komen geen E-nummers of kunstmatige toevoegingen aan te pas. Grate Goods gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Kwaliteit gegarandeerd dus, voor een Hollandse prijs.

De voordelen van Grate Goods

  • USA style geïnspireerd
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Geen E-nummers
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Minimaal gebruik van zout en suiker
  • Natuurlijke ingrediënten
Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.