skip to Main Content

Topdrukte bij Kamado Express

Druk, drukker, drukst!

Het is zomer en dat betekent dat het bij Kamado Express ontzettend druk is! De bestellingen vliegen hier als zoete broodjes over de toonbank.

Normaal gesproken mag je er vanuit gaan dat je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt wordt. In deze periode kan het echt voorkomen dat jouw bestelling een extra dag langer nodig heeft. Onze excuses daarvoor! We zetten met ons team uiteraard ons beste beentje voor om ervoor te zorgen dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

De status van jouw bestelling

Heb je een track & trace ontvangen? Dat is goed nieuws! Je bestelling heeft dan ons magazijn verlaten en is onderweg naar jou. Normaal gesproken zul je de bestelling de volgende werkdag moeten ontvangen. Maar vanwege drukte bij PostNL kan het helaas gebeuren dat je bestelling ook daar een dag langer blijft staan dan dat je gewend bent. Vaak wordt er in de track & trace dan het volgende aangegeven: zending nog niet ontvangen of verwerkt. We begrijpen dat dit heel vervelend is, maar we hopen ook op je begrip.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw bestelling op tijd in huis hebt? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Kaatsheuvel om deze af te halen.

Kamado Express / The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171 CV Kaatsheuvel

Zoeken