skip to Main Content
OFYR bbq

Start met een complete OFYR set!

Wij hebben de ultieme startset voor je samengesteld

Een OFYR zonder de juiste accessoires geeft je gewoon niet de volledige ervaring. Daarom hebben we een OFYR set samengesteld waarmee je vrijwel compleet kunt starten. Uiteraard kun je later uitberden met allerhande leuke en handige OFYR accessoires maar met de basis kun je jezelf voorlopig voldoende uitdagen. Het Nederlandse OFYR staat bekend om kwaliteit, design en de veelzijdigheid aan barbecue-technieken. Denk aan: grillen, plancha-grillen, braden m.b.v. de pannenset en pizzabakken m.b.v. de pizzaoven. Wat een deze vuurtafel zo leuk maakt? In vergelijking met BBQ, waar het vaak neerkomt op de pitmaster, kun je rondom de OFYR gezamenlijk eten bereiden. Dat verbindt en is gewoon heel gezellig. Om de totaalervaring nog mooier te maken, hebben wij mooie OFYR sets samengesteld inclusief een mooie korting.

Toont alle 15 resultaten

OFYR sets bij Kamado Express

Vuurtafels van OFYR zijn een lust voor het oog. Ze mogen gezien worden in je tuin en bieden een unieke buitenkook-ervaring. OFYR transformeert buitenkeuken in unieke eetervaringen met hun robuuste vuurschalen. Een uniek concept waardoor solo barbecueën verleden tijd is en waarbij showcooking en gezamenlijke bereiding centraal staan. Een kwalitatief Nederlands merk, ontstaan in 2015 en inmiddels verkocht in meer dan 80 landen.

Verkrijgbaar in 2 prachtige kleuren: roestbruin van het Cortenstaal of gepoedercoat zwart staal. Deze kleuren maken het een waar kunstwerk in je achtertuin!

Omdat een “kale” OFYR niet de volle potentie uit deze mooie vuurtafel haalt hebben we een DELUXE en BASIC Pack samengesteld. Welk pakket het beste bij je past, is natuurlijk aan jou!

Inhoud van de Kamado Express OFYR Packs

BASIC Pack

 • De vuurtafel
 • Het gietijzeren grillrooster met verhoger om boven het houtvuur te grillen
 • De snuffer. De zgn. doofdeksel om het vuur te doven na gebruik (let op: dit is niet de cover voor permanente bescherming)

DELUXE Pack

 • De vuurtafel
 • Het gietijzeren grillrooster met verhoger om boven het houtvuur te grillen
 • De driedelige churrasco spiesen set met draaibare ring
 • De cover voor permanente bescherming let op: niet te gebruiken om te doven)
 • Het kookboek met OFYR recepten.

Het complete buiten concept van OFYR biedt:

 • een uniek, eenvoudig en mooi design
 • buiten koken tijdens alles seizoenen
 • gezamenlijke momenten rond het vuur met vrienden

Kom langs bij The Fire Station

Wil je graag OFYR in het echt bekijken en deskundig advies? Kom dan langs bij The Fire Station, onze winkel en tevens BBQ Experience Center waar we je graag meer vertellen over dit mooie merk. We hebben diverse vuurtafels staan. Vertel ons je wensen, wat je verwacht van je OFYR en we bepalen samen welke het beste past bij jou.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.