Skip to content
Oakridge

Oakridge

Finest quality, hand made from the USA

In de competitie Barbecue is Oakridge het merk met de meest gedocumenteerde prijzen! Dat zegt waarschijnlijk al genoeg. De Oakridge rubs zijn ontzettend lekker, gemaakt met verse en sterke kruiden en met de hand gemengd en verpakt. Echt hand-made dus!

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Oakridge rubs: op ambachtelijke wijze gemaakt

De Oakridge rubs worden “thuis” gemaakt. Oftewel. Er is geen productiefaciliteit ver weg. Alles gebeurd dichtbij huis en wordt ook streng gecontroleerd. Van receptontwikkeling tot het inkopen van verse, sterke kruiden. Elk aspect wordt door de makers zelf gedaan. De rubs worden zelfs met de hand gemengd, batchgerijpt en met de hand in hen eigen productiefaciliteit verpakt. Dit om de kwaliteit, smaak en versheid te garanderen.

Het begin van Oakridge

Michael Trump is de eigenaar van Oakridge BBQ. Zijn interesse in BBQ’en begon al toen hij 10 jaar oud was! Destijds maakte hij samen met zijn moeder eigen barbecuesauzen en rubs van de kruiden en specerijen die ze thuis in de kast hadden staan. In 2002 begon Michael zijn eerste professionele barbecuewedstrijdteam. Direct wonnen ze de eerste plaats tijdens hun allereerste wedstrijd. In de daaropvolgende 6 jaar heeft Michael aan ontzettend veel BBQ wedstrijden meegedaan en eindigde hij altijd in de top 10. Hij bleef zijn rubs aanpassen en verbeteren, zodat hij ook in wedstrijden steeds beter presteerde.

Meer dan 7.000 awards!

Nu Michael zelf minder tijd heeft om aan BBQ wedstrijden mee te doen, heeft hij besloten BBQ-teams te sponsoren. Tegenwoordig sponsort hij meer dan 75 professionele BBQ-teams van over de hele wereld. Met behulp van de rubs van Oakridge een verbijsterend groot aantal Top 10 Awards gewonnen; meer dan 7.000 volgens de laatste telling!

Gemaakt van de best beschikbare kruiden

Goede kruiden zijn natuurlijk ontzettend belangrijk in een rub. Als de kwaliteit van de kruiden niet goed is, zal de rub ook niet zo lekker smaken als je zou willen. Een Oakridge rub wordt gemaakt met de beste specerijen ter wereld. Bovendien worden alle kruiden vers gemalen wanneer ze het betellen. Oakridge geeft zelf op de website aan de hele wereld te hebben afgezocht naar bronnen van pure kruiden van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kopen ze alleen de kruiden in, als ze nodig zijn. De kruiden zijn dus altijd zo vers mogelijk. En dat proef je!

Gemakkelijk online bestellen

Wil jij graag deze heerlijke smaakmakers proberen? Op onze website kun je direct gemakkelijk online bestellen. Je ontvangt bovendien bij iedere bestelling gratis Kamado Koins! Heb je nog een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact op via de chat, de telefoon of via de mail. We helpen je graag!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast